Doamna Daniela este nemultumita de comportamentul doamnei Lacramioara


doamna daniela 19Doamna Daniela considera ca doamna Lacramioara nu procedeaza corect in ceea ce priveste egalitatea dintre ea si restul mamelor.

Doamna Daniela a fost suparata din cauza faptului ca doamna Lacramioara a baut mai multa cafea, in conditiile in care mai era foarte putina si nu s-a mai gandit la restul mamelor, daca aceastora le mai ramanea cafea sau nu.

Doamna Paula i-a dat dreptate doamnei Daniela, avand aceeasi parere in ceea ce o priveste pe doamna Lacramioara.

Ce parere aveti de nemultumirile mamelor ramase in casa Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

46 comentarii la “Doamna Daniela este nemultumita de comportamentul doamnei Lacramioara”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    anca Says:

    Despre ce doamna e vb aici???????????? DANIELA femeia fatala, stie tot ,clar vazatoare , dar mai putin in calitate de mama. Traieste din amintiri si e panicata de supletea trupului! AJUTATI-O cei de la KANAL D! sa invete sa vb civilizat si sa lase ifosele de mare doamna de periferie!

  2. 29
    cameliaelena Says:

    esti ce/a mai nesuferita femeie din acest concurs,noi telespectatorii nu te mai supartam delok ,nu stiu cum te suporta ce/i din casa ,esti o femeie ff rea,ii faci lui Lacramiora numai zile negre ,dar e bn ca nu se coboara la minte ta ,stii numai sa jignesti si sa faci numai mascarii din priviri ,esti vai mama ta

  3. 28
    eu Says:

    e tare nesuferita”marea doamna”,pacat k nu se vede cat este de penibila.

  4. 27
    SILVIA Says:

    lesinate dupa mancare…

  5. 26
    simona Says:

    Femeia aceasta isi da aere de mare doamna,dar nu este asa.Vorba aceea,,prostul daca nu e fudul parca nu e prost destul”.E valabil si in cazul acestei ,,mari doamne”.

  6. 25
    NICOLETA Says:

    urata cu clabuci mai e fameia asta ,nesuferita rau

  7. 24
    cameliaelena Says:

    esti o femeie de nimic,nu mai zice de Lacramioara,ca e de doi lei ,mai bine zi de tine ,numai rautate ai pe tine,numai invidie,ce naiba cauti tu in concursul ala?esti si o urata

  8. 23
    mia olteanu 2009 Says:

    Am ajuns sa inchid televizorul cind apare Daniela si Paula,tot timpul sunt nemultumite de ceva.in special e mincare.Cearta in casa este din momentul cind au intrat aceste penibile doamne.

  9. 22
    Monica Says:

    Nu stiu unde a gasit-o Kanal D pe aceasta concurenta. Incearca sa sfideze toata lumea, inclusiv moderatoarea, prin gesturi, vorbe, ticuri. Cit despre cealalta , Paula o completeaza. Gasesc penibila cearta lor pe mancare, ascunsul mancarii, oare asa foamete e pe acolo , lor nu lise reduce salariul ( a se intelege bugetul) cu 25% sau l5%.
    Lacramioara se apara,chiar mi se opare atacata ( expresii gen ” mancai-ar buba”, “Sictir”- de la Paula citire). Stimata Gabriela, atrage+i atentia, ca incep nepotii de pe linga bunicute sa strige “mincate-ar buba”, grotesc….

  10. 21
    ana Says:

    dna daniela sunteti penibila,penibila…….fii mai civilizata si cand vb cu gabriela o faci de parca esti cea mai desteapta dintre toate cu gesturile tale, iar pe costi pune-l la slabit ca arata ca purcelul dar il cred daca toata ziua va certati pe mancare….

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free