Doamna Daniela este nemultumita de comportamentul doamnei Lacramioara


doamna daniela 19Doamna Daniela considera ca doamna Lacramioara nu procedeaza corect in ceea ce priveste egalitatea dintre ea si restul mamelor.

Doamna Daniela a fost suparata din cauza faptului ca doamna Lacramioara a baut mai multa cafea, in conditiile in care mai era foarte putina si nu s-a mai gandit la restul mamelor, daca aceastora le mai ramanea cafea sau nu.

Doamna Paula i-a dat dreptate doamnei Daniela, avand aceeasi parere in ceea ce o priveste pe doamna Lacramioara.

Ce parere aveti de nemultumirile mamelor ramase in casa Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

46 comentarii la “Doamna Daniela este nemultumita de comportamentul doamnei Lacramioara”

  1. 1
    adela Says:

    dar nu stiu ce o intereseaza pe daniela de ce face altul,pt ca ea nu bea cafea nu ar trebui sa se baga ,ca o sa se descurce ele

  2. 2
    NICOL Says:

    pe daniela o nemultumesc mai multe…nu ma mai mira de ce zice daniela

  3. 3
    maria Says:

    auzi danielo tu uitate in ograda ta si nu m ai ridica tonul ,eu s a fiu in locul gabrielei nu tiasi da voie s a vb ,vb ff urit si cu un ton ff ridicat parca ai fi tu sefa sefilor ,eu zic ciocul mic caci e m ai bn si nu te m ai da asa mare vezti gunoiul in ochii tai nu com de altii.

  4. 4
    maaria Says:

    dar are dreptate si domna daniela trebe sa anparta intre ele nu poate sa bea numai una si celelalte sa o priveasca

  5. 5
    BRENDA Says:

    LACRAMIOARA ESTE O LENESA SI O PROFITOARE!!!!!!!!BINE AI FACUT DANIELA!!!!

  6. 6
    ina Says:

    Urat i-ti sta mai femeie cand tot comentezi pe seama altora .Daca tot spui in emisiune ca nu te intereseaza de ce tot dai din gura despre colegele din casa cand stai la tigaie ?
    Urat caracter poti avea !!!!!!!!! si cand i-ti vad mutra ca tot strambi din gura si faci niste gesturi de nici tie nu-ti vine sa crezi ce vrei sa pari .
    Esti josnica femeie .

  7. 7
    MONY SEXY Says:

    MA BUCUR CA IN SFARSIT CINEVA A INCEPUT SA FACA DREPTATEE

  8. 8
    Florina Says:

    Urat caracter mai are aceasta ,, d-na”.

  9. 9
    cameluca Says:

    o femeie foarte rea aceasta daniela, abia asteapta un motiv cat de mic sa se ia de lacramioara. i se pare ca ea are intotdeauna dreptate. enervanta femeie!

  10. 10
    plamada loredana Says:

    lacramioara este o perversa bine faci daniela mas bucura sa o demaste odata si o data cineva veronica a incercat dar a avut de suferit poate reusesti tu .

  11. 11
    plamada loredana Says:

    lacramioara este o perversa bine faci daniela sper sa o demaste o data si o data cineva .veronica a incercat dar a avut de suferit sper sa reusesti tu .

  12. 12
    Ella Says:

    Doamna Daniela este una dintre acele femei care din lipsa de ocupatie cauta nod in papura persoanelor pe care nu le agreaza , este o persoana foarte rea .Si doamna Lacramioara are defecte , dar pe Daniela nu o intrece nimeni la rautati.

  13. 13
    sorana Says:

    Daniela este foarte corectă dar, din păcate, nu este la fel de şmecheră ca Lăcrămioara aşa că nu va reuşi s-o demaşte pe aceasta.Lăcrămioara are “şcoală” în ceea ce priveşte prefăcătoria .Veronica nu i-a putut face faţă deoarece Vero e directă şi cinstită şi uneori nu-şi imaginează cât de perversă poate fi mintea Lăcrămioarei sau câte minciuni poate spune cu o faţă nevinovată, ca si când ar fi adevăruri absolute.

  14. 14
    Dorulet Says:

    Cred ca este o femeie foarte prefacuta. Ii place sa faca observatii la toti, dar pe ea nu se vede ca are destule imperfectiuni. Se cearta cu Paula in privinta educarii copiilor, dar ea nu si-a crescut copilul ci i l-a crescut mama ei, de aceea Costi nici nu este atasat prea tare de ea.Nu vad de ce s-a certat cu Lacrimioara!

  15. 15
    elisa Says:

    Daniela este cea mai rea tot timpul gaseste ceva si vrea sa cearta mie nu-mi place de ea de loc

  16. 16
    maria Says:

    daniela tu chiar esti o nesimtita,nu vezi cum vb numai cu tonul ridicat ,v ai de pampalaul de barbatuto si asa esti cea mai rea considerata,chiar nu tie rusine s a te dai asa mare ,ce te crezi o simpla femeie rea
    ..

  17. 17
    bebe Says:

    ca de obicei, d-na lacramioara e o hrapareata care nu se gandeste decat la sufletul ei. Eu stiu ca o tigara si o cafea se imparte ( fumatorii stiu asta foarte bine ). D-na lacramioara nu are de unde sa stie asa ceva, in sufletul ei nu exista loc pt mai multe persoane, e o narcisista . (si apropo, si vald e crescut tot de bunica, daca stiu eu bine ). Daniela a incercat sa scoata chestia asta in evidenta, dar n-a avut cum , din moment ce nu e ca lacramioara, si o felicit pt asta. Macar daniela recunoaste cinstit raceala relatiei cu fiul sau, pe cand lacramioara joaca un teatru de toata frumusetea!
    face “parada” de aceasta apropiere dintre ea si fiul sau, si sunt convinsa ca acasa nu e chiar asa.

  18. 18
    vali Says:

    Mai lasati-o in pace pe Lacramioara,nu vedeti ca cele doua ,,barfitoare nu au ce cauta acolo.ce femei/???nici baietilor nu le place ,dar altora?

  19. 19
    levent Says:

    bine faci daniela ca a pui la punct pe lacramioara pentru ca este o nesimtita si trebuie sa o faci ca ea si cu vlad sa inteleaga ca nu sunt singurii in casa aceea si fac ce vor ei si sa critice pe cine vor ei cind vor

  20. 20
    SILVIA Says:

    DOAMNELOR??!!sunteti lesinate dupa mancare si tigari din banii altora

  21. 21
    ana Says:

    dna daniela sunteti penibila,penibila…….fii mai civilizata si cand vb cu gabriela o faci de parca esti cea mai desteapta dintre toate cu gesturile tale, iar pe costi pune-l la slabit ca arata ca purcelul dar il cred daca toata ziua va certati pe mancare….

  22. 22
    Monica Says:

    Nu stiu unde a gasit-o Kanal D pe aceasta concurenta. Incearca sa sfideze toata lumea, inclusiv moderatoarea, prin gesturi, vorbe, ticuri. Cit despre cealalta , Paula o completeaza. Gasesc penibila cearta lor pe mancare, ascunsul mancarii, oare asa foamete e pe acolo , lor nu lise reduce salariul ( a se intelege bugetul) cu 25% sau l5%.
    Lacramioara se apara,chiar mi se opare atacata ( expresii gen ” mancai-ar buba”, “Sictir”- de la Paula citire). Stimata Gabriela, atrage+i atentia, ca incep nepotii de pe linga bunicute sa strige “mincate-ar buba”, grotesc….

  23. 23
    mia olteanu 2009 Says:

    Am ajuns sa inchid televizorul cind apare Daniela si Paula,tot timpul sunt nemultumite de ceva.in special e mincare.Cearta in casa este din momentul cind au intrat aceste penibile doamne.

  24. 24
    cameliaelena Says:

    esti o femeie de nimic,nu mai zice de Lacramioara,ca e de doi lei ,mai bine zi de tine ,numai rautate ai pe tine,numai invidie,ce naiba cauti tu in concursul ala?esti si o urata

  25. 25
    NICOLETA Says:

    urata cu clabuci mai e fameia asta ,nesuferita rau

  26. 26
    simona Says:

    Femeia aceasta isi da aere de mare doamna,dar nu este asa.Vorba aceea,,prostul daca nu e fudul parca nu e prost destul”.E valabil si in cazul acestei ,,mari doamne”.

  27. 27
    SILVIA Says:

    lesinate dupa mancare…

  28. 28
    eu Says:

    e tare nesuferita”marea doamna”,pacat k nu se vede cat este de penibila.

  29. 29
    cameliaelena Says:

    esti ce/a mai nesuferita femeie din acest concurs,noi telespectatorii nu te mai supartam delok ,nu stiu cum te suporta ce/i din casa ,esti o femeie ff rea,ii faci lui Lacramiora numai zile negre ,dar e bn ca nu se coboara la minte ta ,stii numai sa jignesti si sa faci numai mascarii din priviri ,esti vai mama ta

  30. 30
    anca Says:

    Despre ce doamna e vb aici???????????? DANIELA femeia fatala, stie tot ,clar vazatoare , dar mai putin in calitate de mama. Traieste din amintiri si e panicata de supletea trupului! AJUTATI-O cei de la KANAL D! sa invete sa vb civilizat si sa lase ifosele de mare doamna de periferie!

  31. 31
    mary lungu Says:

    Da este adevarat ca doamna Daniela este deranjata de comentariile domnei Lacramioara ,deoarece aceasta se crede cea mai importanta persoana din casa si nu este asa.Femeie fiind cind a rupt relatia cu Veronica nu a procedat bine ca a facut atita tiganie dupa ce din nora mea nu o mai scotea.Are sigur foarte multa trecere la dvs.credem deoarece la inceput nu o vota nimeni dar acum iese mereu prima si nu sint cei mai buni din casa.Vocabularul domnei Lacramioara lasa de dorit si o provoaca pe doamna Daniela care nu se lasa calcata in picioare.Ar trebui sa o atentionati intr-un fel sau altul.Nici o alta ediditie din nora pentru mama de pina acum nu au avut loc atitea discutii pe micare,pe cosmetice,pe tigari,afara sint persoane somere cu copii care nu o duc asa de bine cum o duc concurentii din casa nora pentru mama si nici nu apreciaza cit sinteti de buni si cite surprize le oferiti va felicitam ca sinteti buni.

  32. 32
    maria Says:

    daniela esti cea m ai fraiera din toate concursurile pina acum ,nu m ai ridica vocea esti ce a m ai dusa ia o si pe paulaa si ducetiva in oltenia sau de unde sinteti ,s a ti fierusine ca te dai mare si esti o nimica nu te vezi cum esti

  33. 33
    dana Says:

    d-na lacramioara e o vipera nu stie cum sa se mai dea pe langa lumea din casa k sa fie placuta dar nu reuseste pt k e plina de rautate se vede cum provoaca cum incearca sa calce lumea pe nervi asa cum a facut si cu acel maimutoi…acum dc nu se mai joaca cu el?atunci facea asa sa scoata lomea din jur din sarite face multe lucruri cu intentie chiar daca stie k deranjeaza pe cei din jur se crede mare doamna si k arata bine dar nu e deloc asa…e o betiva si ujna care ai plac mult barbatii se vede de la o posta si sa vazut si in emisiuni cum face si mai ales ce suparata era k nu a plecat ihn turcia cu copii odata ca vroia sa se distreze ea mai mult nu era suparata k nul mai vedea pe vlad asta era adevaratuol motiv al ei…..si de care era dezamagita k nu a mers ea sa se distreze si sa bea e o falsa si o enervanta

  34. 34
    ion Says:

    Daniele este o scorpie de femeie,voi nu stiti nimic despre ea ea povesteste doar ce vrea ea,vai mama ei de fomista sa vede in ce anturaj se invarteste daca nu castiga fiusu ca a fost o gresala ca are asa o mama ,dar nici mama nu se numeste ca ea tine mai mult la catel decat la fiu va spun eu ca o cunosc a luato acel Geo mapetul ala si vezi doamne e mare DOAMNA vai de capul ei este o ….. nu merita nimic trebuie eliminata urgent pacat de Costi el nu este de vina .Lacramioara este totusi o doamna se bene bunul simt stiti ce s-a intamplat si la MP3 cu mamele .Lacramioara chiar este o doamna nu se uita in farfuria lui obeza de Daniele,fomista si increzuta se potriveste perfect cu nanoasa de Paula numai pe ea putea sa o manipuleze .Vezi Daniela ca Geo nu te voteaza nu strica bani din casa te asteapta pe tine sa vi s-au ii strica la bar cu prieteni si prietenele.Dute acasa ca nu il mai gasesti PLEACA

  35. 35
    roxana Says:

    Daniela nu o doamna cum pretinde.E o persoana infecta.Se vede cu cata ura ii vorbeste d-nei Lacramioara.Are niste aere…..Eu cred k ar trebui sa plece.Acasaaaaaaaaaa

  36. 36
    patricia Says:

    daniela si doamna paula au dreptate atunci cand traiesti an comunitate trebuie sa ampatii totul nu era cafeaua ei de acasa era la toate dar cum nui ajunge mancarea nici cafeaua si eu cred ca cel mai mult ai lipseste alcoolul

  37. 37
    Otty Says:

    mamele sunt ok,doar cu 2 exceptii:Lacramiaoara care se linguseste pe langa fiecare,apoi arunca cu noroi in acea persoana nevrand sa se puna la punct cu respectul si Valeria care intoarce lucrurile cum ii cade doar doar sa iasa basma curata si sa gaseasca pe cineva care sa poarte vina ca si Lacramioara.

  38. 38
    Jasmine Says:

    VAI !!!…ma dat gata azi cu ce lucruri inportante vorbesta ea…vrea sa faca un copil cu Geo…o discutie foarte importana…pe noi chiar nu ne intereseaza….
    Este o femeie groaznic de suportat !!!!!!!

  39. 39
    andreea Says:

    daniela este o femeie usoara,nici nu merita respect,doar injurii si ar trebui sa ii mai inchideti gura aia care ii merge ca o moara stricata,rusine ca se considera o doamna,de fapt este o ipocrita si o nerusinata

    mi-ar fi rusine cu o asa mama

  40. 40
    andreea Says:

    daniela este o vipera de femeie care doar provoaca cearta intre concureni si ii atata,normal ce poti sa ceri mai mult doar e frustrata de cand a lasat-o barbatul si a dat peste asta care la luat cu forta.asta este daniela,o nerusinata,o mincinoasa,o femeie de toata rusinea

    rusine rusine sa iti fie

  41. 41
    mihaela Says:

    doamna daniela este o doamna.are dreptate in tot cea ce spune:X

  42. 42
    seli Says:

    este o doamna…nu ca Lacramioara care este VULGARA.

  43. 43
    alexya Says:

    asta nu stie ce vrea da-o draq..ne-a facut severinu de ras…doamna lacramioara bn i-a facut k a nominalizat-o pe georgiana sa iasa..asa merita…din cauza lu daniela a nominalizat-o lacramioara pe georgiana…daniela se da mare doamna dar nu este…ce figuri de taranca…sincer,mi-e rusine cu voi in oras…fa-ti bagajusi u si porcu tau si dute la javra de caine care il ai aks si la geo :) ):)):))):))afara cu voi….huuuuuhuuuu

  44. 44
    popescu mihaela Says:

    daniela si paula nu se gindesc decit la mancare si sa jigneasca pe lacramioara care este o adevarata doamna

  45. 45
    cameluca Says:

    daniela nu este nici pe departe o doamna asa cum pretinde.

  46. 46
    morwe Says:

    doamna daniela este o femeie extraordinara nu ca lacramioara care nu este si nu va fi niciodata o doamna ea nu stie decit sa stea cu sticla in mana si mai este si vulgara pe deasupra e falsa dupa parerea mea nu merita sa castige concursul vrea doar banii

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free