Doamna Daniela este nemultumita de comportamentul doamnei Lacramioara


doamna daniela 19Doamna Daniela considera ca doamna Lacramioara nu procedeaza corect in ceea ce priveste egalitatea dintre ea si restul mamelor.

Doamna Daniela a fost suparata din cauza faptului ca doamna Lacramioara a baut mai multa cafea, in conditiile in care mai era foarte putina si nu s-a mai gandit la restul mamelor, daca aceastora le mai ramanea cafea sau nu.

Doamna Paula i-a dat dreptate doamnei Daniela, avand aceeasi parere in ceea ce o priveste pe doamna Lacramioara.

Ce parere aveti de nemultumirile mamelor ramase in casa Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

46 comentarii la “Doamna Daniela este nemultumita de comportamentul doamnei Lacramioara”

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    SILVIA Says:

    DOAMNELOR??!!sunteti lesinate dupa mancare si tigari din banii altora

  2. 19
    levent Says:

    bine faci daniela ca a pui la punct pe lacramioara pentru ca este o nesimtita si trebuie sa o faci ca ea si cu vlad sa inteleaga ca nu sunt singurii in casa aceea si fac ce vor ei si sa critice pe cine vor ei cind vor

  3. 18
    vali Says:

    Mai lasati-o in pace pe Lacramioara,nu vedeti ca cele doua ,,barfitoare nu au ce cauta acolo.ce femei/???nici baietilor nu le place ,dar altora?

  4. 17
    bebe Says:

    ca de obicei, d-na lacramioara e o hrapareata care nu se gandeste decat la sufletul ei. Eu stiu ca o tigara si o cafea se imparte ( fumatorii stiu asta foarte bine ). D-na lacramioara nu are de unde sa stie asa ceva, in sufletul ei nu exista loc pt mai multe persoane, e o narcisista . (si apropo, si vald e crescut tot de bunica, daca stiu eu bine ). Daniela a incercat sa scoata chestia asta in evidenta, dar n-a avut cum , din moment ce nu e ca lacramioara, si o felicit pt asta. Macar daniela recunoaste cinstit raceala relatiei cu fiul sau, pe cand lacramioara joaca un teatru de toata frumusetea!
    face “parada” de aceasta apropiere dintre ea si fiul sau, si sunt convinsa ca acasa nu e chiar asa.

  5. 16
    maria Says:

    daniela tu chiar esti o nesimtita,nu vezi cum vb numai cu tonul ridicat ,v ai de pampalaul de barbatuto si asa esti cea mai rea considerata,chiar nu tie rusine s a te dai asa mare ,ce te crezi o simpla femeie rea
    ..

  6. 15
    elisa Says:

    Daniela este cea mai rea tot timpul gaseste ceva si vrea sa cearta mie nu-mi place de ea de loc

  7. 14
    Dorulet Says:

    Cred ca este o femeie foarte prefacuta. Ii place sa faca observatii la toti, dar pe ea nu se vede ca are destule imperfectiuni. Se cearta cu Paula in privinta educarii copiilor, dar ea nu si-a crescut copilul ci i l-a crescut mama ei, de aceea Costi nici nu este atasat prea tare de ea.Nu vad de ce s-a certat cu Lacrimioara!

  8. 13
    sorana Says:

    Daniela este foarte corectă dar, din păcate, nu este la fel de şmecheră ca Lăcrămioara aşa că nu va reuşi s-o demaşte pe aceasta.Lăcrămioara are “şcoală” în ceea ce priveşte prefăcătoria .Veronica nu i-a putut face faţă deoarece Vero e directă şi cinstită şi uneori nu-şi imaginează cât de perversă poate fi mintea Lăcrămioarei sau câte minciuni poate spune cu o faţă nevinovată, ca si când ar fi adevăruri absolute.

  9. 12
    Ella Says:

    Doamna Daniela este una dintre acele femei care din lipsa de ocupatie cauta nod in papura persoanelor pe care nu le agreaza , este o persoana foarte rea .Si doamna Lacramioara are defecte , dar pe Daniela nu o intrece nimeni la rautati.

  10. 11
    plamada loredana Says:

    lacramioara este o perversa bine faci daniela sper sa o demaste o data si o data cineva .veronica a incercat dar a avut de suferit sper sa reusesti tu .

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free