Vlad i-a interzis doamnei Lacramioara sa mai vorbeasca despre Veronica


vlad 14Se stie prea bine ca intre doamna Lacramioara si Veronica nu mai este de mult relatia care exista la inceput, motiv pentru care cele doua se ironizeaza si intra in conflicte mai tot timpul, spre supararea lui Vlad care considera ca acest lucru nu ar trebui sa se mai intample.

Deranjat fiind ca doamna Lacramioara o aduce mereu in discutie pe Veronica, si nu pe Alexa, care ii este in prezent partenera, Vlad i-a interzis cu desavarsire mamei sale sa mai vorbeasca despre Veronica.

Doamna Lacramioara considera in continuare ca Veronica este indragostita de Vlad si in acelasi timp geloasa pe Alexa, lucruri care in mod ironic Veronica le-a si recunoscut.

Credeti ca relatia dintre doamna Lacramioara si Veronica va mai fi vreodata ca inainte?

Articol realizat de Raluca Neagu

13 comentarii la “Vlad i-a interzis doamnei Lacramioara sa mai vorbeasca despre Veronica”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    patricia Says:

    veronica niciodata nu va linge unde a scuipat bv ei aceasta familie vlad si lacramioara ami fac sila le esteeeeeeee fome pazeste traista cu mancare sa nu moara de foame

  2. 12
    emilia Says:

    relatia ditrea Lacramioara si Vlad pare incestioasa din ce vad eu. sa-si vada gunoiul din ochii lor si apoi sa ridice tonul. aceasta fam. imi produce greata.cat despre Alexa este un pic de umplutura.afara cu ei!!!!!!!!!!!!!!

  3. 11
    Monica Says:

    Din punctul meu de vedere singura fata cu care Vlad s-ar fi potrivit extraordinar de mult ar fi fost CRISTINA. Priviti-i cind danseaza!
    A facut bine ca i-a interzis Lacramioarei acest lucru. Nimeni nu stie ce a fost si in sufletul acestei Veronica si pentru ce sa mai scurme trecutul iar si iar…

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free