Vlad i-a interzis doamnei Lacramioara sa mai vorbeasca despre Veronica


vlad 14Se stie prea bine ca intre doamna Lacramioara si Veronica nu mai este de mult relatia care exista la inceput, motiv pentru care cele doua se ironizeaza si intra in conflicte mai tot timpul, spre supararea lui Vlad care considera ca acest lucru nu ar trebui sa se mai intample.

Deranjat fiind ca doamna Lacramioara o aduce mereu in discutie pe Veronica, si nu pe Alexa, care ii este in prezent partenera, Vlad i-a interzis cu desavarsire mamei sale sa mai vorbeasca despre Veronica.

Doamna Lacramioara considera in continuare ca Veronica este indragostita de Vlad si in acelasi timp geloasa pe Alexa, lucruri care in mod ironic Veronica le-a si recunoscut.

Credeti ca relatia dintre doamna Lacramioara si Veronica va mai fi vreodata ca inainte?

Articol realizat de Raluca Neagu

13 comentarii la “Vlad i-a interzis doamnei Lacramioara sa mai vorbeasca despre Veronica”

  1. 1
    Monica Says:

    Vlad are dreptate. Pentru cele doua, daca, Kanal d va mai face emisiunea “Un nou inceput”, acolo le este locul.

  2. 2
    Alina -Tatiana Says:

    Foarte bine ii face ,sa ii interzica! Este mai bine sa o ignore pe veronica, Cel mai bine asa ! Imi place de Vald ,ca sa nu mai fie discutii, ironii, si a.m.d. nu e cel mai corect sa nu o mai aduca in discutie ????

  3. 3
    Anonim Says:

    Vlad are dreptate …NU am cuvinte el este un baiat inteligent si stie ce face si daca s`ar impaca cu Alina ar fi totul SuperCool …TE IUBESC VLAD SI ALINA VA SARUT KISS

  4. 4
    ELENA AGNITA Says:

    Este capul rautatilor in acest concurs referitor la certurile dintre el si Laurentiu ,raspunde foarte obraznic telespectatorilor ,vorbeste cu neobrazare spunand in permanenta ca este amenintat de Laurentiu. Laurentiu este un baiat linistit si de asemenea are cei 7 ani de acasa . Vlad impreuna cu mama lui sunt caracterizati ca personaje negative puse pe discordie si galceava referitor la toti concurentii din casa nora pentru mama 4 sunt personal dezgustata de asemenea caricaturi sociale scuzati limbajul dar asta este realitatea.

  5. 5
    MONY SEXY Says:

    in sfarsit face si el ceva ce trebuie poate deacum hotaresti singur fata singura alegere pe care ai facuto tu este alina si e cea mai buna

  6. 6
    diandra Says:

    voturile de aici sunt reale?va rog daca puteti sa-mi raspundeti….cu respect diandra

  7. 7
    ELENA Says:

    EU CREDCA VLAD SE POTRIVESTE MAI BINE CU ALINA

  8. 8
    sorana Says:

    Call me “stupid”, dar eu am ,chiar şi acum, impresia că Vlad e nebun după Vero.

  9. 9
    elisa Says:

    Vlad este un baiat bine crescut si mie-m place de el ,cred ca el o sa castiga doresc cu tot sufletul si nu numai eu noi sintem toti din suedia o sa votam pe Vlad

  10. 10
    Dorulet Says:

    Bine a zis Vlad ca mama lui sa nu mai vorbeasca cu Veronica, s-o lase in pace, deoarece si eu cred ca Vero e indragostita de Vlad, dar nu vrea sa arate. Acum cand el are un cuplu stabil, este invidioasa pe Alexa si vede ca nu o poate manipula ca si pe Alina. Eu cred ca pana la urma cele doua vor iesi din concurs si Vlad va rasufla usurat. Sau, poate vreuna dintre ele va face un cuplu cu Laurentiu.

  11. 11
    Monica Says:

    Din punctul meu de vedere singura fata cu care Vlad s-ar fi potrivit extraordinar de mult ar fi fost CRISTINA. Priviti-i cind danseaza!
    A facut bine ca i-a interzis Lacramioarei acest lucru. Nimeni nu stie ce a fost si in sufletul acestei Veronica si pentru ce sa mai scurme trecutul iar si iar…

  12. 12
    emilia Says:

    relatia ditrea Lacramioara si Vlad pare incestioasa din ce vad eu. sa-si vada gunoiul din ochii lor si apoi sa ridice tonul. aceasta fam. imi produce greata.cat despre Alexa este un pic de umplutura.afara cu ei!!!!!!!!!!!!!!

  13. 13
    patricia Says:

    veronica niciodata nu va linge unde a scuipat bv ei aceasta familie vlad si lacramioara ami fac sila le esteeeeeeee fome pazeste traista cu mancare sa nu moara de foame

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free