Alina: “Doamna Paula se victimizeaza prea mult”


doamna paula 14.05Se pare ca in ultima perioada Alina si doamna Paula tot au cate ceva de impartit si de fiecare data cand au ocazia cele doua se ataca reciproc.

Ultima oara doamna Paula a propus-o pe Alina pentru eliminare, urmand ca apoi Alina sa incerce sa o atace pe concurenta Paula prin declararea faptului ca  ”Doamna Paula se victimizeaza prea mult”.

Doamna Paula a recunoscut la un moment dat ca este o persoana suferinda si ca eforul nu ii face prea bine, insa nu a dorit sa dea detalii despre boala pe care aceasta o are.

Care credeti ca sunt motivele pentru care Alina si doamna Paula nu se inteleg prea bine?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Alina: “Doamna Paula se victimizeaza prea mult””

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    elena Says:

    scoateti pan*ramele astea afara,cristina sa-ti fie rusine cum ai putut sa-i spui lui vlad sa-ti manance ceva dintre picioare,veronico iesi din concurs ca degeaba mai stai acolo ca oricum nu castigi concursul la cat de urata esti,esti o pan*rama,nu stiu de ce mai stai acolo daca nu ai pereche si oricum nu stiu daca o sa faca cineva pereche cu tine poate vrun aurolac la cum arati,alino iesi afara ca stai degeaba ca nu face nimeni pereche cu tine,ocupi locul degeaba,nu sti alceva sa faci decat sa barfesti,diana bravo tine-o tot asa nu te lasa batuta,alexa ai grije de vlad,faceti un cuplu perfect,de ce nu ai stat pe tirul tau ai venit sa mananci degeaba ai venit cu uratu de fitu,trebuie sa stai afara,ai venit sa critici lumea,paula si daniela sunteti niste vipere,lacramioara tine-o tot asa,esti desteapta nu lasa pe nimeni sa te joace in picioare raspundele cu acceiasi moneda daca se mai ia de tine.

  2. 15
    elena Says:

    afara cu uratele din concurs,veronica

  3. 14
    patricia Says:

    diferenta de varsta si de vederi asupra vietii

  4. 13
    Dorulet Says:

    Imi pare rau si de ea si de cei doi tineri ca se supara mereu din te miri ce!!!!

  5. 12
    plamada loredana Says:

    da intradevar se victi

  6. 11
    Lia Says:

    Eu consider, ca doamna Paula nu trebuia sa-i strice vacanta tinerilor. Nu putea si ea sa se bucure cu ei ca sunt impreuna si au ocazia sa petreaca cateva zile in Antalya. Nu inteleg de ce trebuia sa strice totul…nu credeam ca o sa fie in stare, o mama ca si ea, sa fie asa de egoista…M-a dezamagit f mult comportamentul ei fata de fiul sau si de Cristina, care dupa parerea mea sunt cea mai super cuplu din casa. Se vede de la un kilometru ca se iubesc.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free