Diana – Nora Saptamanii (7 mai 2010)


diana nora saptamanii 07.05La Seara eliminarilor din data de 7 mai 2010, Diana a obtinut titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 39,5 % din votul telespectatorilor, dupa 2 saptamani in care nu s-au deschis plicurile.

Pe locul al doilea in preferintele telespectatorilor s-a situat Veronica, cu un procent de 23,8 %, iar pe locul al treilea Alexa cu un procent de 17,7 % din votul celor de acasa.

Ce parere aveti de clasamentul privind titlul de Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

21 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (7 mai 2010)”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    ammonisa Says:

    Buna tuturor…
    Si mie imi place felul de a fi al Dianei, este o fata simtita, potolita si la locul ei. Pot spune k o apreciez foarte mult pentru modul in care incearca sa evite conflictele cu cei/cele din casa si mai ales pentru ca NU tipa,NU injura si nici NU se comporta ca si o MAHALAGIOAICA (a se vedea strambaturile, limbajul TRIVIAL,atitudinea CONDESCENDENTA si fitele de sclifosita ale Veronicii).Veronica se pretinde a fi o mare doamna dar da dovada de o incultura CRASA!!! – are reactii necontrolate si nu-mi explic cum o astfel de persoana poate fi admirata.

  2. 9
    Monica Says:

    Succes Diana. Esti o fata educata si cu mult bun simt. Tot te acuza de prefacatorie dar o vorba romaneasca spune: numai prefacutul adevarat il cunoaste pe cel care , pare ca se preface.

  3. 8
    maria Says:

    mai voi sinteti toti dusi ,nu vedeti ce commportament si educatie are diana asa ca nu m ai coomentati e o fata super

  4. 7
    ALEXANDRA Says:

    DIANA NU MAI FI ATAT DE PREFACUTA.EU NU CRED CA IL IUBESTI PE VALI.VALI ESTE UN BAIAT BUN SI SE POTRIVEA MAI BINE CU LILIANA.

  5. 6
    Diandra Says:

    de ce e alexa votata si cristina nu…ce face alexa mai deosebit in casa aceea…nu am nimic cu alexa e dragutica si pare ok…dar nu ar trebui sa fie pe locul 3

  6. 5
    issa Says:

    si sper si de acum incolo sa mai fi:X

  7. 4
    Alina -Tatiana Says:

    Nu pot sa spun ca imi place f tare de Diana, pt ca are niste ticuri care ma scot din sarite, dar in rest este ok si arata bine, este cea mai ok dintre concurente – o fata obisnuita as putea spune, o caracterizeaza bunul simt …:) sper sa nu s ecerte cu vali pt ca se potrivesc

  8. 3
    codruta Says:

    diana iti super ca si ciobanita iti lipseste ciomagul in emisiune ai fi mai “cula”

  9. 2
    carmen Says:

    buna sunt carmen si locuec in elvetia. urmaresc emisiunea in fiecare zi doar pt faptul ca imi place personalitatea ta si felul tau de a fi. te pup iti doresc succes in continuare!!!

  10. 1
    hop_tzop Says:

    asta cu veronica pe locul 2 este o mare aberatie…cu siguranta voturile nu sunt reale

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free