Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (7 mai 2010)


lacramioara mama saptamanii 07.05La Seara Eliminarilor din data de 7 mai 2010, doamna Lacramioara a obtinut titlul de Mama Saptamanii cu un procent foarte mare, mai exact de 81,1 % din votul telespectatorilor.

Doamna Lacramioara a nominalizat-o pe Simona pentru a iesi din casa Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Lacramioara continua sa iasa Mama Saptamanii cu un procentĀ  atat de mare?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (7 mai 2010)”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 24
    andreea Says:

    esti o betiva…k sa nu folosesc alte cuvinte mai urate…urmatoarea pe lista e cristina…strategia voastra este sa dati afara cuplurile…sunteti niste ratati..iar alexa vai mama ei…mutu…pamantu:=))

  2. 23
    patricia Says:

    nu cred ca procentul este real o protejaza kanal d este facaturaaaaaaaaaaaaaaa

  3. 22
    lorena Says:

    D-na Lacrima nu contorsionati adevarul , oricat de drag va e fiul , asta nu va permite sa afirmati in direct in emisiunea de dimineata ca Vlad i-a dat papucii Veronicai , cand de fapt el a fost refuzat din start …Mare atentie ce afirmatii faceti ca de cand v-ati intors din Antalya vi s-au inecat corabiile ! Mai tot timpul criticati si sunteti cam bosumflata !

  4. 21
    dana Says:

    mai degraba ar vedea ce a fc ea in turcia si apoi ar vorbi despre altii k numai asta o int si se crede o mare doamna dupa ce a ras toata turcia de ea…..vai de capul ei….ar fi bine sa o infor,mati si pe ea de aceste informatii care leam scris noi aici k sai mai scada nasul care si la ridicat prea sus

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free