Diana – Nora Saptamanii (7 mai 2010)


diana nora saptamanii 07.05La Seara eliminarilor din data de 7 mai 2010, Diana a obtinut titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 39,5 % din votul telespectatorilor, dupa 2 saptamani in care nu s-au deschis plicurile.

Pe locul al doilea in preferintele telespectatorilor s-a situat Veronica, cu un procent de 23,8 %, iar pe locul al treilea Alexa cu un procent de 17,7 % din votul celor de acasa.

Ce parere aveti de clasamentul privind titlul de Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

21 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (7 mai 2010)”

  1. 1
    hop_tzop Says:

    asta cu veronica pe locul 2 este o mare aberatie…cu siguranta voturile nu sunt reale

  2. 2
    carmen Says:

    buna sunt carmen si locuec in elvetia. urmaresc emisiunea in fiecare zi doar pt faptul ca imi place personalitatea ta si felul tau de a fi. te pup iti doresc succes in continuare!!!

  3. 3
    codruta Says:

    diana iti super ca si ciobanita iti lipseste ciomagul in emisiune ai fi mai “cula”

  4. 4
    Alina -Tatiana Says:

    Nu pot sa spun ca imi place f tare de Diana, pt ca are niste ticuri care ma scot din sarite, dar in rest este ok si arata bine, este cea mai ok dintre concurente – o fata obisnuita as putea spune, o caracterizeaza bunul simt …:) sper sa nu s ecerte cu vali pt ca se potrivesc

  5. 5
    issa Says:

    si sper si de acum incolo sa mai fi:X

  6. 6
    Diandra Says:

    de ce e alexa votata si cristina nu…ce face alexa mai deosebit in casa aceea…nu am nimic cu alexa e dragutica si pare ok…dar nu ar trebui sa fie pe locul 3

  7. 7
    ALEXANDRA Says:

    DIANA NU MAI FI ATAT DE PREFACUTA.EU NU CRED CA IL IUBESTI PE VALI.VALI ESTE UN BAIAT BUN SI SE POTRIVEA MAI BINE CU LILIANA.

  8. 8
    maria Says:

    mai voi sinteti toti dusi ,nu vedeti ce commportament si educatie are diana asa ca nu m ai coomentati e o fata super

  9. 9
    Monica Says:

    Succes Diana. Esti o fata educata si cu mult bun simt. Tot te acuza de prefacatorie dar o vorba romaneasca spune: numai prefacutul adevarat il cunoaste pe cel care , pare ca se preface.

  10. 10
    ammonisa Says:

    Buna tuturor…
    Si mie imi place felul de a fi al Dianei, este o fata simtita, potolita si la locul ei. Pot spune k o apreciez foarte mult pentru modul in care incearca sa evite conflictele cu cei/cele din casa si mai ales pentru ca NU tipa,NU injura si nici NU se comporta ca si o MAHALAGIOAICA (a se vedea strambaturile, limbajul TRIVIAL,atitudinea CONDESCENDENTA si fitele de sclifosita ale Veronicii).Veronica se pretinde a fi o mare doamna dar da dovada de o incultura CRASA!!! – are reactii necontrolate si nu-mi explic cum o astfel de persoana poate fi admirata.

  11. 11
    alexandra Says:

    esti o fata educata,cu bun simt…esti o dulce nu pune la suflet tot ce zice lumea ..

  12. 12
    ioana Says:

    Imi pare f.rau ca Vali ramane pasiv ori de cate ori este lovita de cineva. Ce sa astepti ca in viitor sa-i fie alaturi daca acum,de-a lungul timpului, tace cand isi vede “iubita” atacata?Mi se pare un barbat slab, incapabil sa fie alaturi de cineva, nu are puterea de a lua decizii si pentru cea de alaturi. Mi-e mila de neputinta lui.

  13. 13
    mariana Says:

    bravo Diana esti cea mai frumoasa si cea mai sexi fata din casa .
    te felicit!
    nu te mai lua dupa vorbele altora

  14. 14
    mariana Says:

    bravo Diana esti cea mai frumoasa si cea mai sexi fata din casa .
    te felicit!
    nu te mai lua dupa vorbele altora deoarece nu sunt adevarate.
    te pup:d:d:d

  15. 15
    diana Says:

    e cam prostutza si se imbraca f urat!!!!!!!!! urasc modul ei de a se exprima ;

  16. 16
    lorena Says:

    Diana ce suvite ti-ai tras , capul tau arata ca un buchet de flori cu panglici ! Te-ai uitat in oglinda ? Or fi doamnele hair stiliste dar te-au facut mai urata decat esti . Iti statea mai bine asa naturala …Naturaletea la o femeie e un “atu” in plus , inafara de frumusete .

  17. 17
    Diandra Says:

    alexa de ce e votata?nu am nimic cu ea..dar?

  18. 18
    didi Says:

    mie una numi place diana ca e asa cum zic toate colegele ei de la nora pentru mama e o laudaroasa si o anfumurata pacat de valentin ca pune botu la vrajeala ei se vede din vocabularu ei ca nu e prea inteligenta si ca sia facut doua facultati prin examene platite nu are vovabular de fata anscolita si eu sunt ardeleanca dar vorbesc mai corect dacat ea si nici nu am facultate ei nui trebuie premiul cel mare ea vrea doar faima si sa o cunoasca lumea nu anteleg dece ea primeste toate premiile ca e o tipa stearsa si nici fotomodel nu se poate numi asa cum vrea ea sa iasa in evidenta ea in mintea ei va crede ca atunci cand se va termina concursul si va iesi afara o sa o intampine lumea in sir indian si i va cere autografe toata viata ei dar e o caraghioasa si pacat de vali ca el va suferi dan cauza naivitatii lui e orb nu vede ca la diana nui place de el

  19. 19
    ioana m Says:

    diana esti super si esti cea mai tare fata din casa:X:X:X:X:X:X:x

  20. 20
    patricia Says:

    nu merita sunt fete mult mai frumoase an casa cum sunt veronica alezandra alina georgiana care este o frumoasa cristina nu mai spun cate oi a vandut tati ca sa iasa fiisa cea mai frumoasa cea mai cea

  21. 21
    lory Says:

    da diana esti intr-adevar frumoasa!si nu numai atat,esti si foarte calma.bravo

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free