Momente de cumpana in cuplul Diana – Valentin


diana valentin 28Cel mai longeviv cuplu din casa Nora pentru mama 4, a avut parte de momente de cumpana, fiind doar la un pas de despartire.

Diana si Valentin au avut parte de o cearta foarte dura, deoarece nu si-au inteles dorintele in mod reciproc.

Diana a marturisit ca a trecut prin momente grele, din cauza faptului ca incearca sa se lase de fumat, momente care au avut repercursiuni mai grave asupra relatiei cu Valentin.

Diana a fost atat de inversunata si suparata pe Valentin, incat a declarat ca ar vrea sa puna punct relatiei, adaugand  “aici nu ma casatoresc”.

Doamna Valeria a incercat sa fie intelegatoare cu amandoi si sa-i impace, dar se pare ca nu prea a reusit in prima faza. Aceasta a declarat la un moment dat ca este de parere ca Diana si Valentin s-au plictisit si nu se mai plac.

Intre timp Diana si Valentin s-au impacat  si regreta cearta avuta. Ei neaga faptul ca s-ar fi plictisit unul de altul si doresc sa mearga mai departe tot impreuna.

Ce parere aveti de momentul de cumpana aparut in cuplul format din Diana si Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

26 comentarii la “Momente de cumpana in cuplul Diana – Valentin”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    vera Says:

    nu ne este ciuda mario, ce cuplu frumos visezi si tu?! ala’i cuplu?:)))

  2. 9
    vera Says:

    ai dreptate draga vanghelie, sunt niste taranoi! Numa bani viseaza

  3. 8
    vanghelie Says:

    alina-tatiana,deci am fost logic cind am vorbit de bacita sefa,diana,da,se casatoreste sau se va casatori cu bachus pt.bani,ai vazut tu dragoste curata intre ei,sentimente si compatibilitati intre ei?este o diferenta de nivel puternica,o prapastie mare ,deci prin urmare banii sint bani si ii inebuneste pe unii,sint capabili sa-si vinda sufletul.daca o fi ca bacita sa aleaga dintr-o suma mare de bani si bachus ,sint sigur ca-i iese ochii ca cepele acestei sefe de stina.PT.MARIA,esti angajata taietorului de lemne sau a bacitei,scrie fata ca de nu iti taie portia de brinza,tu nu vezi cit de multicolora este bacita voastra ,o fi frumoasa pe ulitele satului vostru,asa ca mario dati drumul si scrie si tu macar 200 de cuvinte caci poate iti vei mari cistigurile.

  4. 7
    maria Says:

    vanghelie ce nume ,cin se aseamana se aduna,m ai bn taci din gura nu vb de diana ca are nevoie de bani ,tu nu sti ce situatie are asa ca bagati pumni in gura de ce tie asa ciuda pt ca e un cuplu frumos

  5. 6
    lorena Says:

    Diana cauta cu lumanarea cearta cu Vali , abia asteapta sa-si gaseasca motive puerile din care sa izbucneasca scandal , pt. ca nu-l iubeste…e prea orgolioasa si artagoasa .

  6. 5
    jojo Says:

    eu cred ca Diana nu e inca sigura de sentimentele pe care le are ptVali

  7. 4
    Elena Says:

    As avea o intrebare pentru doamna Gabriela.Cum a cununat dansa doua perechi de fini daca nu este cununata religios?

  8. 3
    Elena Says:

    DIANA, TREBUIE SA-SI CONTINUE RELATIACU VALI NUMAI DACA SE POTRIVESC, ALTFEL NU ARE NICI UN ROST .,NU O INTERESEAZA PAREREA NIMANUI.

  9. 2
    Alina -Tatiana Says:

    vreau sa ma adresez lui “vanghelie ” – daca tacea , filozof se facea – ce dr*cu tot atatea comentarii- ca pentru banii, ca pentru banii – asa si?????? sunt 2 motive principale la care te gadesti cand intri in casa aia – ce-ar fi sa-mi gasesc persoana potrivita, si Doamne daca asi si castiga…moa ce perfect ar fi ! – iti dai seama ce asi face cu atatia bani – bai nene , e normal e LOGICCCC !

  10. 1
    vanghelie Says:

    de mult am spus ca desteapta de diana alearga dupa bani,citi ca degustatorul asta de vinuri a vazut ea in viata ei,pe ea si familia ei ,in special ipocritul ala de tat-su,banii au pus stapinire pe inima lor,astia sint in stare de orice,poti sa-i pui si cu dosul in sus.taranoiul ala cu palarie se crede marele destept,un taran,o taranca =mirlanie,peversitate

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free