Momente de cumpana in cuplul Diana – Valentin


diana valentin 28Cel mai longeviv cuplu din casa Nora pentru mama 4, a avut parte de momente de cumpana, fiind doar la un pas de despartire.

Diana si Valentin au avut parte de o cearta foarte dura, deoarece nu si-au inteles dorintele in mod reciproc.

Diana a marturisit ca a trecut prin momente grele, din cauza faptului ca incearca sa se lase de fumat, momente care au avut repercursiuni mai grave asupra relatiei cu Valentin.

Diana a fost atat de inversunata si suparata pe Valentin, incat a declarat ca ar vrea sa puna punct relatiei, adaugandĀ  “aici nu ma casatoresc”.

Doamna Valeria a incercat sa fie intelegatoare cu amandoi si sa-i impace, dar se pare ca nu prea a reusit in prima faza. Aceasta a declarat la un moment dat ca este de parere ca Diana si Valentin s-au plictisit si nu se mai plac.

Intre timp Diana si Valentin s-au impacatĀ  si regreta cearta avuta. Ei neaga faptul ca s-ar fi plictisit unul de altul si doresc sa mearga mai departe tot impreuna.

Ce parere aveti de momentul de cumpana aparut in cuplul format din Diana si Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

26 comentarii la “Momente de cumpana in cuplul Diana – Valentin”

  1. 1
    vanghelie Says:

    de mult am spus ca desteapta de diana alearga dupa bani,citi ca degustatorul asta de vinuri a vazut ea in viata ei,pe ea si familia ei ,in special ipocritul ala de tat-su,banii au pus stapinire pe inima lor,astia sint in stare de orice,poti sa-i pui si cu dosul in sus.taranoiul ala cu palarie se crede marele destept,un taran,o taranca =mirlanie,peversitate

  2. 2
    Alina -Tatiana Says:

    vreau sa ma adresez lui “vanghelie ” – daca tacea , filozof se facea – ce dr*cu tot atatea comentarii- ca pentru banii, ca pentru banii – asa si?????? sunt 2 motive principale la care te gadesti cand intri in casa aia – ce-ar fi sa-mi gasesc persoana potrivita, si Doamne daca asi si castiga…moa ce perfect ar fi ! – iti dai seama ce asi face cu atatia bani – bai nene , e normal e LOGICCCC !

  3. 3
    Elena Says:

    DIANA, TREBUIE SA-SI CONTINUE RELATIACU VALI NUMAI DACA SE POTRIVESC, ALTFEL NU ARE NICI UN ROST .,NU O INTERESEAZA PAREREA NIMANUI.

  4. 4
    Elena Says:

    As avea o intrebare pentru doamna Gabriela.Cum a cununat dansa doua perechi de fini daca nu este cununata religios?

  5. 5
    jojo Says:

    eu cred ca Diana nu e inca sigura de sentimentele pe care le are ptVali

  6. 6
    lorena Says:

    Diana cauta cu lumanarea cearta cu Vali , abia asteapta sa-si gaseasca motive puerile din care sa izbucneasca scandal , pt. ca nu-l iubeste…e prea orgolioasa si artagoasa .

  7. 7
    maria Says:

    vanghelie ce nume ,cin se aseamana se aduna,m ai bn taci din gura nu vb de diana ca are nevoie de bani ,tu nu sti ce situatie are asa ca bagati pumni in gura de ce tie asa ciuda pt ca e un cuplu frumos

  8. 8
    vanghelie Says:

    alina-tatiana,deci am fost logic cind am vorbit de bacita sefa,diana,da,se casatoreste sau se va casatori cu bachus pt.bani,ai vazut tu dragoste curata intre ei,sentimente si compatibilitati intre ei?este o diferenta de nivel puternica,o prapastie mare ,deci prin urmare banii sint bani si ii inebuneste pe unii,sint capabili sa-si vinda sufletul.daca o fi ca bacita sa aleaga dintr-o suma mare de bani si bachus ,sint sigur ca-i iese ochii ca cepele acestei sefe de stina.PT.MARIA,esti angajata taietorului de lemne sau a bacitei,scrie fata ca de nu iti taie portia de brinza,tu nu vezi cit de multicolora este bacita voastra ,o fi frumoasa pe ulitele satului vostru,asa ca mario dati drumul si scrie si tu macar 200 de cuvinte caci poate iti vei mari cistigurile.

  9. 9
    vera Says:

    ai dreptate draga vanghelie, sunt niste taranoi! Numa bani viseaza

  10. 10
    vera Says:

    nu ne este ciuda mario, ce cuplu frumos visezi si tu?! ala’i cuplu?:)))

  11. 11
    dina Says:

    Sunt si momente in viata cand spui ca nu mai poti si totusi este de inteles ca intre Diana si Vali sa mai existe si divergente, numai faptul ca stau mereu in casa si nu au nimic da facut doar sa joace carti sa-si povesteasca foarte discret viata lor de dinainte de npm. Spun discret, pentru ca apoi se interpreteaza si se fac materiale. O sa-si revina pentru ca se apropie plecarea in Antalia .Ar fi fost o problema destul de dificila, daca Diana ar fi clacat din cauza fetelor care la drept vorbind am avut mari emotii pentru cele intamplate cu o luna in urma (ma refer la Veronica care in ultima vreme a pus capac prin vocabularul ei si educatia care a primit-o acasa, Alina care tace si dintr-o data loveste de nu ti se mai vindeca rana niciodata).va doresc sa aveti puterea sa treceti peste toate problemele care va apar in cuplu si sa dati uitarii toate neplacerile.

  12. 12
    Sonia Says:

    Mie imi sunt simpatici si cand se ciondanesc,asta arata ca sunt REALI, un cuplu real…chestii de astea se intampla si in viata de zi cu zi chiar si la “case mari”. Daca tot erau falsi si prefacuti cum se mai spune nu aveau nici o problema ca isi stiau bine telul si jucau sau mai exact asteptau pasiv si monoton finala. Si acuma ceva pentru “stimatul” Vanghelie de la care nu am citit un singur mesaj decent si in care sa nu fie revoltat de ceva: Tu de unde te tragi,din parlament? Mai coboara-ti nasul si fi mai vesel in viata asta indiferent daca duci un trai mizerabil,pari foarte suparat pe viata.

  13. 13
    cristina Says:

    Vali e un papa lapte iar Diana se considera superioara lui Vali ;e mai mult decat evident relatia e una de interes; cel putin din partea Dianei e 100% din interes ; Diana e o mare prefacuta

  14. 14
    andu Says:

    http://valentinnpm4.hi5.com hi5 lui VALI de la npm 4

  15. 15
    Deea Says:

    Iubiti-va cat puteti voi de mult!!!Si diana nu mai vorbii urat cu Vali…nu merita tine prea mult la tine sa ii vorbesti asa…te rog nu mai fii asa stresata sau daca esti varsa’ti nervii pe cei care te supara nu pe potentialul viitorul sot al tau:*

  16. 16
    mariana Says:

    mie imi place f mult diana este preferata mea este frumoasa desteapta si stie ce vrea de la viata valentin nu prea imi place ca e mereu cu sticla in mana dar e alegerea dianei si eu ii sustin si sper sa castige pt ca diana merita pe deplin pt ca este cea mai calculata fata multi pupici si succes

  17. 17
    SILVIA Says:

    NU se potrivesc– //ii .urmaresc dar acel Valentin de cand este in concurs abia a scos 2-3 cuvinte printre dinti si acele scoase cu ;forta de catre modelator –este retardat -Pe viitor ar trebui selectati concurentii pe alte criterii Despre Diana::mergi inainte cu; cheliuta ;ca sa iei banii…..

  18. 18
    lavinia Says:

  19. 19
    ika Says:

    fetele sint invidioase pe diana, si o rog sa nu se lase provocata este frumoasa cu bun simt, e super

  20. 20
    cristina_maria Says:

    imi este greu sa cred ca Diana il place intr-adevar pe vali si spun asta pt ca pare o fitoasa si o prefacuta care nicodata nu recunoaste cand greseste vrea sa para buna cu toata lumea si nevinovata.

  21. 21
    Alina -Tatiana Says:

    intrebare – nu am vazut emisiunea vineri seara , ma ajuta si pe mine cineva sa-mi spuna ce fata a ieisit din casa???

    Nu sunt DELOC DE ACORD cu modificarea regulamentului pe parcursul emisiunii, ba se iese din casa, ba nu, in functie de ce scrie mama X pe foie, iar pentru celelalte mane nu se mai ia in consideratie opinia lor, parca sunt la gradinita de copii, nu stiu Kanal D este varza la organizare, nu stiu sa is respecte propiile lor regului
    uitati-va fratilor la alte emisiuni de acest GEN !!!!!!!!!!!

  22. 22
    alexandra Says:

    imi place mult de voi suntetzi cei mai frumosi si chiar meritai sa fii aleasa cea mai sexy..ar fi pacat sa va despartiti..va pup :*:*

  23. 23
    ELENA AGNITA Says:

    referitor la diana si vali in timpul petrecut in vacanta nu pot sa spun decit sa le fie rusine nu au dreptul la nici un fel de replica pentru ca sint vinovati.s/a vazut destul de clar nu au respectat contractul semnat, asa s/a intimplat si cu elena si bogdan si au fost descalificati asa va rog sa luati masuri pentru descalificarea dianei si a lui vali ,ce cauta vali in baie acolo unde se afla camera dianei cu ce scop nu se gindeau ca vor fi prinsi efectiv ei au sfidat staful si contractul semnat nu trebuie iertat nimic din cele intiplate real ei nu pot sa se disculpe in nici/un fel asfel telespectatorii intra la banuieli,ma refer ca staful iar proteja ,ei nu varog sa fie descalificati, rog sa fiti corecti si sa luati masuri pentru a fi descalificati pentru ca a facut de rusine postul canal d, ceea ce ati vazut este adevarat ca au intrat in baie pentru a face amor ati vazut momentul cind au fost gasiti singuri in baie ce figuri aveau ,vali isi aranja camasa la spate iar diana era cu parul ravasit si speriati de moarte,halal educatie ce a primit de la taticul ei scump acum ce va spune tati despre odorul lui,fetita lui cumite si bogata rusine sa le fie ,diana nu mai juca teatru pentru ca telespectatorii sau lamurit si au inteles ce fel de comportament ai atit casa cit si in afara case te/ai facut de rusine in fata intregii tari,cu ce obraz mai iesi in lume,rusine sa va fie tie si lui vali pentru ceea ce ati facut ,nu mai te scuza ati pentru ca totul este adevarat ati intrat in ba ie pt a face dragoste,nu mai aveati rabdare trebuia sa va cereti afara,staful trebuie sa fie coerct si sa va descalifice asa cum au procedat cu elena si bogdan staful nu trebuie sa faca diferenta astfel da de banuit motivul acoperirii acestui cuplu nesimtit cer descalificarea da ca sinteti cu adevarat corecti conform incheieri contractului la intrarea in casa a concurentilor ma refer la mnp4 sint o fana de a dumneavoastra si nu vreau sa ma descurajati multumesc mult va saluta ardealul,

  24. 24
    irina Says:

    Afara cu dna Daniela ! Este cea mai perversa

  25. 25
    irina Says:

    Afara cu dna Daniela ! Este cea mai perversa

  26. 26
    patricia Says:

    daca sunteti corecti si nu a platit tati sa iasa fata pe locul1descalificatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirusineeeeeeeeeeeee

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free