Veronica a fost la un pas de a parasi NPM4


veronica 21.04La Seara eliminarilor din data de 16 aprilie 2010, mamele au fost nevoite sa faca nominalizari de fete.

Mamele au votat astfel:

Doamna Valeria – Simona
Doamna Lacramioara – Veronica
Doamna Adriana – Alexandra
Doamna Daniela – Simona
Doamna Paula – Simona

Simona, Veronica si Alexandra au fost la un pas de eliminare din casa Nora pentru mama 4.

Avand in vedere ca doamna Lacramioara a iesit Mama Saptamanii, Simona si Alexandra au fost salvate si s-au reintors in casa, urmand ca Veronica sa treaca prin emotiile unei posibile eliminari.

Cum era de asteptat, Veronica a fost si de aceasta data salvata de public, iesind pe locul al doilea, cu un procent de 19,5% din votul telespectatorilor.

Ce ati fi preferat sa se intample la Seara eliminarilor din data de 16 aprilie 2010?

Articol realizat de Raluca Neagu

60 comentarii la “Veronica a fost la un pas de a parasi NPM4”

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    Magda Says:

    TE-AM ADMIRAT LA INCEPUT DAR TU ESTI OMUL CARE SE BAGA PE SUB PIELIA ALTORA.PANA AFLA TOATE SECRETELE VIETII LOR. DUPA CARE LOVESTI URAT
    OBICEI!INAINTE VREME ACESTE PERSOANE ERAU CONSIDERATE MALEFICE!
    DAR MI-SE PARE CA AU AVUT DREPTATE FACI RAUL CU ZAMBETUL PE BUZE.
    ESTI O ORATOARE FOARTE BUNA LUCRU CU CARE ZAPACESTI MINTILE
    OAMENILOR DE LANGA TINE!
    SI EI SARACII NU ISI DAU SEAMA CA SUNT NISTE MARIONETE PE CARE TU,VERONICA LE MANIPULEZI.
    TREZITI-VA FETELOR!
    VETI IESII AFARA DIN CASA SI CUM VE-TI FI PRIVITI AFARA!
    OARE VE-TI MAI GASII UN LOC DE MUNCA? SAU CUM VE-TI FI PRIVITI DE PROFESORII DE LA FACULTATE SI DE CEI CARE VA CUNOSC!
    FOARTE REGRETABIL!

  2. 49
    ina Says:

    Nu erau destul trei ‘pupeze’ fara rost in casa aia: Simona. Alina si Veronica? Spuneti-mi de ce a fost nevoie sa mai bagati o a patra ‘pupaza’ care ( colac peste pupaza ) e de-o prostie fantastica. Ma refer la Alexandra, sper ca se intelege. Pana la ea, eu nu am vazut o fata tanara atat de proasta. Imi pare rau, dar nu stie sa lege doau vorbe si pe deasupra mai face si niste grimase, de-ti taie pofta. Dar ca sa puneti cireasa pe tort, ati readus in casa si niste ‘maidanezi’, soferita Adriana si a ei odrasla, care se pare ca a copilarit numai pe maidan. Scoateti din emisiune acriturile alea fara rost, si inviorati putin atmosfeta introducand fete si baieti sau lasati cuplurile existente sa-si traiasca relatiile. Faceti o emisiune matrimoniala, asa cum va laudati ca ar fi aceasta emisiune, si incetati sa nu mai promovati tigania. In momentul de fata, emisiunea ar trebui sa se numeasca “Tigania dintre mame si nurori”,.

  3. 48
    nico Says:

    este o proasta ce trebuie eliminata

  4. 47
    dana Says:

    e o proasta se da mare frumusete are fata de lesby ce mai nu o suport

  5. 46
    ady Says:

    Individa asta ar trebui sa stie ca banii ( si sunt destul de multi ) se fac muncind din greu. Ea are o gramada de pretentii, sa n-o mai critice telespectatorii, sa vorbeasca cum vrea ea in functie de stare……..etc. Sa stai un an de zile pe mancare, bautura,tigari,excursii in tara si peste hotare, zile onomastice cu sampanie si tort, cadouri de Craciun si Anul Nou si multe,multe altele, impune niste obligatii din partea concurentilor, eu asa cred!!!Interactionarea cu telespectatorii este obligatorie, face parte din emisiunea la care ‘muncesti’ si de unde,dupa toate privilegiile, vei mai lua cu tine acasa si bani reprezentand premiul. Asa ca duduia asta ar trebui sa inteleaga ca banii se obtin muncind!!!Pentru faptul ca suntem invitati de catre concurenti sa schimbam canalul daca nu suntem de acord cu ei, reprezinta un mare afront la adresa noastra, pentru ca noi pe deasupra ii si votam!!! Pentru o astfel de conduita a concurentilor, postul Kanald ar putea fi sanctionat. Daca emisiunile TV nu se fac pentru telespectatori, atunci pentru cine?????

  6. 45
    stelian_742008 Says:

    VERONICA este cea mai inteligenta si cea mai frumoasa…de aceia este atat de invidiata se vede clar ca si-au pus tot neamul s-o denigreze deoarece le roade invidia !!!

  7. 44
    victoria_210453 Says:

    VERONICA – este cea mai invidiata in casa NPM4 deoarece este cea mai frumoasa si cea mai inteligenta…!
    Din tot sufletul mi-as dori o nora ca VERONICA …toata familia o iubim foarte mult si suferim alaturi de ea cand este trista din cauza invidioaselor !!!
    Fii puternica VERONICA draga, pentru ca DUMNEZEU va fi cu tine si nu-i va lasa pe dusmanii tai nepedepsiti…!
    Esti o scumpa…bine ca ai eliminat din jurul tau “prietenii” falsi …!!!
    Mult succes ,sanatate si mult noroc in viata scumpa noastra…te asteptam la Constanta sa ne cunosti personal !!!

  8. 43
    Dorulet Says:

    Veronica m-a dezamagit cumplit de cand s-a certat cu doamna Lacrimioara.
    Are un caracter josnic. Nu are scrupule, cauta sa-i manipuleze pe toti din casa, dar nu cred ca-i mai merge.Acum se da bine pe langa Alina, ca sa-i faca in ciuda doamnei Lacrimioara.O barfeste pe mama lui Vlad cu care a fost atat de buna prietena la inceputul competitiei, dar cred ca era fatarnica si atunci si cauta s-o sicaneze pe Alina.Acum cand vede ca Vlad nu-i mai acorda atentie este infuriata. as vrea sa iasa odata din competitie ca prea face pe “inteligenta”.Nu mi-a placut discutia ei cu mama sa si mai ales cu bunica lui Vlad cand ii spunea Lacrimioarei ca e fiara.Atunci ea era o fiara!

  9. 42
    Alexa Says:

    Uneori Veronica imi da impresia ca are probleme serioase cu capul.Incearca sa manipuleze dar nu ii merge…sa poti manipula o persoana iti trebuie gandire ceea ce ei ii lipseste.Se spune k blondele sunt mai putin cultivate de cat alte fete…imi cer scuze daca jignesc pe cineva nu generalizez …vreau sa spun ca eu in afirmatia asta nu am crezut pana sa o vad pe Veronica la TV ea este dovada vie care intareste afirmatiile oamenilor in legatura cu femeile blonde.Nu inteleg de ce mai e inca in casa dupa cate a facut.O persoana care habar nu are sa poarte un dialog nu are ce cauta intr-o emisiune televizata.

  10. 41
    butterfly Says:

    Sper sa pleci cat mai repede din casa “Nora pt Mama” 4….Esti patetica!

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free