Veronica a fost la un pas de a parasi NPM4


veronica 21.04La Seara eliminarilor din data de 16 aprilie 2010, mamele au fost nevoite sa faca nominalizari de fete.

Mamele au votat astfel:

Doamna Valeria – Simona
Doamna Lacramioara – Veronica
Doamna Adriana – Alexandra
Doamna Daniela – Simona
Doamna Paula – Simona

Simona, Veronica si Alexandra au fost la un pas de eliminare din casa Nora pentru mama 4.

Avand in vedere ca doamna Lacramioara a iesit Mama Saptamanii, Simona si Alexandra au fost salvate si s-au reintors in casa, urmand ca Veronica sa treaca prin emotiile unei posibile eliminari.

Cum era de asteptat, Veronica a fost si de aceasta data salvata de public, iesind pe locul al doilea, cu un procent de 19,5% din votul telespectatorilor.

Ce ati fi preferat sa se intample la Seara eliminarilor din data de 16 aprilie 2010?

Articol realizat de Raluca Neagu

60 comentarii la “Veronica a fost la un pas de a parasi NPM4”

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    viviana Says:

    Aceasta fata este minunata din toate punctele de vedere,daca s-a certat cu Lacramioara asta nu inseamna ca are un comportamentul urat, se mai intampla uneori, dar a demonstrat in acest concurs ca este dreapta ,cu coloana vertebrala,frumoasa si desteapta ce la ceilalti nu am vazut acest lucru !!!

  2. 39
    IOANA Says:

    VERO TE IUBIM MULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAI CLASA LA TOTI! TE VOTAM CHIAR DACA NU MAI VREI SA RAMAI IN CASA DAR GANDESTE-TE CA DACA IESI O MARE MAJORITATE NU O SA MAI AIBA LA CINE SA SE UITE LA NPM4! ESTI PUTERNICA SI STIU CA O SA REZISTI PANA LA FINAL! …………ASA CA VERO E NR 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. 38
    claudia Says:

    imi place foarte mult de tine vero tineo tot asa si sa nu te schimbi pt ca vor alti si esti cea mai inteligenta din casa tu esti foarte frumoasa si nu baga in seama ce spun alti nu te lua dupa gura lumi te rog si te sustin

  4. 37
    Maria Says:

    Veronica …este bolnavaaaaaa cu capul..nu este desteapta,un om destept nu face ce a facut ea este jmeghera si ai vin cuvintele foarte repede adica speech-ul bun ,mai pe romaneste are ,,,papagal ,,..asta nu inseamna ca este desteapta.
    Sa fugi de asa om ia barfit pe fiecare in parte le ascos defectele in fata si pe urma ia pupat in fund…acum ai apropie de ea…acum le spune sa nu mai stea in prezenta lor…face ce vrea ea cu cei din casa….este bolnavaaaaaaa

  5. 36
    adriana Says:

    Ar fi fost foarte frumos sa iasa veronica…eu nu-mi pot da seama cum de lumea o voteaza..la cat e de mahalagioaica e de fap e plina romania de oameni ca ea..deaia suntem vazuti pe dincolo “asa de bine “, din cauza oamenilor ca ea care se pare ca sunt majoritari in romania.
    Scoateti-o afara! scutitine de mutra ei acra si mai controleaza-ti vocabularul si ti-l mai cizelaza ca de altfel nu o sa mai ai nici un admirator. Nu stii sa o respecti cred ca nici pe mama ta care o implorai sa nu vorbeasca .de ce?

  6. 35
    Rodica Says:

    Imi place foarte mult stilul tau , sper sa fi tot aceeasi si sa nu te schimbi . Chiar daca unii incearca sa te umiliasca fruntea sus si mergi inainte , fi directa cum ai fost si pana acum pentru ca asa e cel mai bine . Nu te lasa invinsa de falsitatea celorlalti din casa .

  7. 34
    Monica Says:

    Consider ca adevaratul caracter al Veronicai este cel pe care l-a afisat in cearta cu Lacramioara, cu care de altfel se pupa in bot. Face eforturi foarte mari, sa para altceva decit este, efectiv munceste din greu, chiar ca merita acei bani pe care-i acumulase. Altceva, e treaba celor care fac emisiunea, trebuie sa aiba si dumnealor si oameni de acest gen, altfel tolomace ca georgiana, ce sa faca cu ele, sa le tina pe mincare degeaba?

  8. 33
    monik_22002 Says:

    ar fi fost foarte frumos sa iasa veronica…eu nu-mi pot da seama cum de lumea o voteaza..la cat e de mahalagioaica….de fapt…e plina romania de oameni ca ea..deaia suntem vazuti pe dincolo “asa de bine “, din cauza oamenilor ca ea…care se pare ca sunt majoritari in romania…
    scoateti-o afara! scutitine de mutra ei acra

  9. 32
    dina Says:

    controleaza-ti vocabularul si ti-l mai cizelaza ca de altfel nu o sa mai ai nici un admirator. Nu stii sa o respecti cred ca nici pe mama ta care o implorai sa nu vorbeasca .de ce?

  10. 31
    gaby Says:

    noi credem ca aceasta blonda de 2 lei o tine cineva in casa,altfel nu-mi explic ce tot sta ia acolo e o guraliva blonda prostanaca care inainte de a vorbi se stradueste se chinuie sa-i iasa ceva bun din gura aia mare dar nu reuseste ,vrea sa para ceea ce nu este dar ne dam seama ca defapt esti o tinta nu ai ce minca la tine acasa si stai acolo poate-ti pica visezi marele premiu ,sa-i fie rusine respecta mamele macar ca o sa ajungi si tu ca ele ce crezi ca ramii vesnic tinara si cu dintii aia de cal in gura ,vise femeie vise,nu uita cine esti afara,apropo nu te mai lauda ca ai fani ai pe dr*cul in tine .

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free