Veronica a fost la un pas de a parasi NPM4


veronica 21.04La Seara eliminarilor din data de 16 aprilie 2010, mamele au fost nevoite sa faca nominalizari de fete.

Mamele au votat astfel:

Doamna Valeria – Simona
Doamna Lacramioara – Veronica
Doamna Adriana – Alexandra
Doamna Daniela – Simona
Doamna Paula – Simona

Simona, Veronica si Alexandra au fost la un pas de eliminare din casa Nora pentru mama 4.

Avand in vedere ca doamna Lacramioara a iesit Mama Saptamanii, Simona si Alexandra au fost salvate si s-au reintors in casa, urmand ca Veronica sa treaca prin emotiile unei posibile eliminari.

Cum era de asteptat, Veronica a fost si de aceasta data salvata de public, iesind pe locul al doilea, cu un procent de 19,5% din votul telespectatorilor.

Ce ati fi preferat sa se intample la Seara eliminarilor din data de 16 aprilie 2010?

Articol realizat de Raluca Neagu

60 comentarii la “Veronica a fost la un pas de a parasi NPM4”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    cristina Says:

    Eu as fi vrut sa ies Veronoca ca ia ie capul rautatilor urmarec emisiunile si nu ie emisiune sa nu o arate pe Veronica certduse cu vreo fata au vreo mama cred ca daca ar iesi veronica apele sau cam potoli

  2. 19
    Adriana Says:

    Mi-as fi dorit sa iasa Veronica ca nu mai suport energiile negative care mi le transmite cu privirea ei veninoasa,dar in acelasi timp mi-as fi dorit sa iasa pentru ca sunt convinsa ca ea de fapt NU vrea asta. Diferenta s-a vazut intre ea si Simona, cand a aflat ca ramane in competitie Simona a plans, Veronica a ras.

  3. 18
    catalin Says:

    veronica sa sti ca imi place de tine pt ca zici lucrurilor pe nume si asta uneori doare.imi place ca nu te lasi calcata in picioare de altii chiar daca folosesti un limbaz mai murdar ,dar asta e viata e dura…

  4. 17
    ioana Says:

    Azi, din momentele filmate reiesea ca ar fi o durere sa fie nominalizata….Nu-mi place factura emisiunii, corect ar fi sa le mai introduca baieti si diferiti, sa li se dea posibilitatea asa zisei cuceriri, apoi bine ar fi sa aibe si activitate, alta decat sa manance si sa doarma.
    Sunt cam paraziti si plictisiti. Veronica este sefa rautatilor, a invidiei si intersectarii pe unde gaseste “usi deschise”. Orice s-ar spune, a fost si este inca indragostita de Vlad, ca neaga vehement sau mascat. Cu saptamani in urma il saruta de mama focului, a facut imposibilul sa-l separe de Alina.
    Acum nu cred ca-si mai are rostul in platou, poate doar tampon in certuri si plictiseala. Sunt f.curioasa cum va reactiona – dupa iesire – invitata fiind in platou (cum se obisnuieste)

  5. 16
    Catalina Says:

    nu sunt fan veronica dar in acelasi timp nici nu sunt contra ei. Totusi, parerea mea este ca ar trebui descalificata pt limbajul sau, pt lipsa de bun simt atat pt telespectatori cat si pt ceilalti concurenti. E desteapta fata! e PERICULOS de desteapta! Stiti vorba: “FERESTE-MA, DOAMNE, DE PRIETENI, CA DE DUSMANI MA FERESC SI SINGUR!” In final, e alegerea organizatorilor. Cred si eu ca aduce multa audienta, in general scandalurile asta aduc, dar se merita oare ca o emisiune atat de frumoasa ca “Nora pentru mama” sa se coboare la un asemenea nivel dezgustator? Sper ca cineva sa imi sustina mesajul pt a ajunge la urechile celor ce sustin iubirea, dragostea si sinceritatea!!!

  6. 15
    cameluca Says:

    mi-as fi dorit sa plece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. 14
    lili Says:

    Sa se duca invartindu-se ;nu pot sa o sufar ;cand isi linge dintii,si face cate un bot ,imi vine sa sparg televizorul dar am dat o groaza de bani pe lcd-iu.Cred ca voturile sunt pe naspa ,nu cred in ele absolut deloc.Eu nu am votat niciodata pe nimeni de la nici o editie si le-am urmarit pe toate ;ma uit ca nu am ce face dar nu-mi cheltui eu banutii pentru niste c…ve.

  8. 13
    giulia Says:

    nu ai vocabular deloc.vorbesti din auzite,esti si tu foarte limitata ca si celelalte amice ale tale din casa.caracterul iti lipseste cu desavarsire.nici nu stiu ce cuvinte sa folosesc la adresa ta.ochii te tradeaza,iti tradeaza rautatea si invidia.nici n-ai avea motive de cearta in casa daca ai fi desteapta,dar cum calitatea asta nu te caracterizeaza…
    stii vorba,,cine se aseamana se aduna,,?la tine si amicele tale din casa se potriveste perfect.nici n-ai putea lega vreo relatie cu altcineva pt ca asta ar insemna sa obligi pe cineva sa te suporte,iar cine ar face-o arface asta pt ca asa ar face orice om normal,dar tu n-ai stii cum sa te porti.si defapt asta nu se invata,se simte.un om cand nu simte ceva nu face.deci ai aratat ce simti si de ce esti instare…de nimic.vlad e prea domn si prea destept,de aceea te lasa in pace si nu-l mai atragi.poate ca din partea lui a fost atractie fizica,dar asta nu ajunge pt un barbat.lui ii place feminitatea la o femeie.se potriveste f.mult cu alexa care e un om normal si cu capul pe umeri.

  9. 12
    katalyna Says:

    bv vero ca nu ai iesit …fii puternika :X

  10. 11
    Alina Says:

    TOT CE POT SA SPUN E CA TE URASCCCCCCC>:p
    HABAR NU AI CE CAUTI ACOLO SI TE IEI DE TOTI:|
    SPER SA IESI CAT MAI CURAND
    HABAR NU AI CUM SA VORBESTI SI NU AI CEI 7 ANI DE ACASA:|
    RUSINE SA-TI FIE

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free