Cristina si Georgiana considera ca Diana se imbraca indecent


diana si georgiana 21.04Fetele din Tabara Rosie au facut in ultimul timp tot mai multe ironii la adresa Dianei, careia i-au reprosat ca nu stie sa se imbrace, ba mai mult ele au declarat despre colega lor din tabara opusa, ca se imbraca destul de indecent.

Diana nu a reactionat foarte violent verbal in ceea ce privesc ironiile la adresa ei, ba din contra ea a pus totul pe seama invidiei fetelor din Tabara Rosie, pe care le-a sfatuit sa se mai uite in oglinda inainte sa vorbeasca de altii.

Concurentele Cristina si Georgiana au sustinut faptul ca Diana se expune prea mult in fata iubitilor lor.

Credeti ca vestimentatia Dianei este necorespunzatoare pentru o concurenta Nora pentru mama?

Articol realizat de Raluca Neagu

34 comentarii la “Cristina si Georgiana considera ca Diana se imbraca indecent”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    nutyka Says:

    Nu ce poarta pe afara este important ci ceia ce are in cap.Din cate vad eu nu s-a laudat cu facultatea de pshiologie dar se comporta ca si cum ar aveao De ce va luati de oamenii corecti si ii aprewciati pe ceilalti ? sunt impartiala ,candva o apreciam pe Veronica azi stiu ca ne-a pacalit si nu pot sa-i apreciez starile colerice ,nu pot oricat de draga mi-ar fi fost sa mai fiu de partea ei .Fiti sinceri daca cineva s-ar fi purtat asa cu parintii vostrii de care prte ati fi fost?

  2. 19
    ana Says:

    SE IMBRACA CA O ADEVARATA VAGABOANTA SA SE DUCA PE CENTURA SA FACA BANI DACA II TRBUIE SA NU MAI STEA LA EMISIUNE

  3. 18
    Monica Says:

    Consider ca chiar nu are asa mare importanta ce haine, cite haine, cum se imbraca fetele, ce pampoane isi pun in cap. Pe toate le-am vazut cu rochii scurte, probabil si le imprumuta intre ele, pe Diana am vazut-o si-n costum popular si cu rochii lungi.
    Chiar se imbraca adecvat virstei, doar nu este o babuta si pare si o fata bine facuta.
    Cristina, poate nu este uritica si grasa, dar cu siguranta cosurile pe care le stoarce de pe fata si care personal imi produc sila ( am vazut-o si cu picioarele goale pe o chiuveta in bucatarie in timp ce fetele faceau mincare) si multe altele, arata ca nu a beneficiat de o buna crestere, mai are timp de invatat multe. Georgiana, si ea, pe acolo prin casa, nu are nimic de spus, nimic de aratat dar sa o mai critice pe Diana!

  4. 17
    ELENA Says:

    EU CREDCA SE IMBRACA DESTUL DE PROST NUMAI CU FUSTITE SI FLORICELE IN CAP ASTA ARATA CAM CHIT DE PROASTA ESTE

  5. 16
    Lavi Says:

    Cristina mai bine s-ar rezolvat accneea dp fata naibii ca imi provoaca scarba.da nu se vede c hidoasa ii? mai are tupeu sa vorbeasca.ca sa nu mai zic d comportament

  6. 15
    DOINITA Says:

    DACA NU LE MAI DA DIANA HAINE SI ALTE ACCESORII CELORLALTE FETE DIN TABARA ROSIE NU MAI ESTE BUNA ………FII TARE DIANA

  7. 14
    ELENA Says:

    E ADEVARAT DIANA SE IMBRACA INDECENT ISI ARATA FUNDUL MEREU NU PREA SE POARTA CA O FATA SERIOASA FUSTITELE ALEA CE LE TOT IMBRACA EA SUNT PENTRU COPILE

  8. 13
    GINA Says:

    PROSTUL NU E PROST DESTUL PANA NU E SI FUDUL….ASA E DIANA

  9. 12
    anca Says:

    Hainele au importanta lor, evident, dar in cazul fetelor din concurs ar trebui sa retina ca “imbracamintea” nu le acopera si caracterul! Una peste alta toata frumusetea ramane cea din interior !

  10. 11
    cristina Says:

    EU CRED CA DIANA SE IMBRACA ADECVAT UNEI FETE DE 23 DE ANI SUPER DIANA TINO TOT ASA

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free