Cristina si Georgiana considera ca Diana se imbraca indecent


diana si georgiana 21.04Fetele din Tabara Rosie au facut in ultimul timp tot mai multe ironii la adresa Dianei, careia i-au reprosat ca nu stie sa se imbrace, ba mai mult ele au declarat despre colega lor din tabara opusa, ca se imbraca destul de indecent.

Diana nu a reactionat foarte violent verbal in ceea ce privesc ironiile la adresa ei, ba din contra ea a pus totul pe seama invidiei fetelor din Tabara Rosie, pe care le-a sfatuit sa se mai uite in oglinda inainte sa vorbeasca de altii.

Concurentele Cristina si Georgiana au sustinut faptul ca Diana se expune prea mult in fata iubitilor lor.

Credeti ca vestimentatia Dianei este necorespunzatoare pentru o concurenta Nora pentru mama?

Articol realizat de Raluca Neagu

34 comentarii la “Cristina si Georgiana considera ca Diana se imbraca indecent”

  1. 1
    simona Says:

    Nu este o tinuta indecenta.Cristina si Georgiana sunt invidioase pe frumusetea Dianei si pe hainele acesteia.Cristina de multe ori a fost imbracata cu niste pantalonasi scurti in care arata mai mult decat ingrozitor.Iar cealalta a inceput sa-si scoata coltii,pentru ca i s-au dat aripi de catre ceilalti,,tabara rosie”.

  2. 2
    issa Says:

    au la ele cine vb:)))
    cristina si la final de saptamana[vineri]nu te`ai uitat in oglinda la ce ciorapi ai avut pe tine k deja nici bunica nu mai poarta asa ceva:)) si mai pot da exemple,asa k ar fi bn sa te uiti prima data in oglinda si dupa sa vb,dar cand diana iti imprumuta hainele ei atunci era buna nu?!
    api de georgiana nici n`am ce sa zik:)))sa trezit si ea acum sa vb…:))
    dar intradevar diana are niste haine suuuper dar ceea ce imi place cel mai mult k stie sa se imbrace cu gust,fatza de altii…:))…inca de elena mi`a placut f mult cum isi asorta hainele:)…vai vai este o vb care spune cam asa”daca invidia ar produce febra,toata lumea ar fi bolnava…”:)):))

  3. 3
    hop_tzop Says:

    eu nu cred k e cineva invidios pe hainele dianei..hai sa fim seriosi..doar sa fii la fel k ea…prea se impopotoneaza uneori (mai mereu)…vrea sa para cool..dar e penibila…

  4. 4
    lore Says:

    ba din contra…diana are cele mai frumoase haine din casa,iar georgiana si cristina deabea au ce sa puna pe ele …sunt niste invidioase

  5. 5
    ally Says:

    c dreq invidioase…pe gorila aia d Diana…nu vezi k te minti singura mey simona…daca sh diana este de invidiat atunci….daca diana era asa serioasa cum se da atunci se imbraca si decent nu in rochii de i se vede cu*ru…(sus pe bar,sus pe bar)

  6. 6
    katalyna Says:

    ce sa invidieze la diana uratimea?
    no bv fetelor tineti-0o tot aja :X

  7. 7
    lili Says:

    S-a gasit cine sa o critice peDiana:purcica de CRistina care a pierdut oglinda si nu mai vede ce este pe fata ei[asa ceva nu am vazut in viata mea la o fata de 20 de ani]si tuta de Georgiana [unde o fi gasit-o kanalistii ?ca e urata cu spume si PROASTA nu mai zic ]dar se potriveste cu umflatul de COsti si cu taranca de masa.

  8. 8
    ioana Says:

    De plictiseala au vorbit de Diana, personal nu cred ca asta le face invidioase. Fiecare in felul ei este imbracata bine, se stie, gusturile nu se discuta.

  9. 9
    jamelia Says:

    diana se imbraca foarte frumos..cristina si giorgiana sunt cele care se imbraca indecent!sa se uite la ele inainte sa vb de altii!

  10. 10
    Adriana Says:

    E hai, puteti zice orice despre Diana dar nu ca ar fi urata sau ca nu ar avea haine frumoase (si multe) si se observa ca in fiecare emisiune are altceva pe ea, in schimb mi s-a acrit de pantalonii negrii (de piele sau ce-o fi) a Cristinei. Ce-i drept ca se impopotoneaza uneori Diana, dar o prinde bine,ea oricum e frumoasa ca are trasaturile de asa natura.

  11. 11
    cristina Says:

    EU CRED CA DIANA SE IMBRACA ADECVAT UNEI FETE DE 23 DE ANI SUPER DIANA TINO TOT ASA

  12. 12
    anca Says:

    Hainele au importanta lor, evident, dar in cazul fetelor din concurs ar trebui sa retina ca “imbracamintea” nu le acopera si caracterul! Una peste alta toata frumusetea ramane cea din interior !

  13. 13
    GINA Says:

    PROSTUL NU E PROST DESTUL PANA NU E SI FUDUL….ASA E DIANA

  14. 14
    ELENA Says:

    E ADEVARAT DIANA SE IMBRACA INDECENT ISI ARATA FUNDUL MEREU NU PREA SE POARTA CA O FATA SERIOASA FUSTITELE ALEA CE LE TOT IMBRACA EA SUNT PENTRU COPILE

  15. 15
    DOINITA Says:

    DACA NU LE MAI DA DIANA HAINE SI ALTE ACCESORII CELORLALTE FETE DIN TABARA ROSIE NU MAI ESTE BUNA ………FII TARE DIANA

  16. 16
    Lavi Says:

    Cristina mai bine s-ar rezolvat accneea dp fata naibii ca imi provoaca scarba.da nu se vede c hidoasa ii? mai are tupeu sa vorbeasca.ca sa nu mai zic d comportament

  17. 17
    ELENA Says:

    EU CREDCA SE IMBRACA DESTUL DE PROST NUMAI CU FUSTITE SI FLORICELE IN CAP ASTA ARATA CAM CHIT DE PROASTA ESTE

  18. 18
    Monica Says:

    Consider ca chiar nu are asa mare importanta ce haine, cite haine, cum se imbraca fetele, ce pampoane isi pun in cap. Pe toate le-am vazut cu rochii scurte, probabil si le imprumuta intre ele, pe Diana am vazut-o si-n costum popular si cu rochii lungi.
    Chiar se imbraca adecvat virstei, doar nu este o babuta si pare si o fata bine facuta.
    Cristina, poate nu este uritica si grasa, dar cu siguranta cosurile pe care le stoarce de pe fata si care personal imi produc sila ( am vazut-o si cu picioarele goale pe o chiuveta in bucatarie in timp ce fetele faceau mincare) si multe altele, arata ca nu a beneficiat de o buna crestere, mai are timp de invatat multe. Georgiana, si ea, pe acolo prin casa, nu are nimic de spus, nimic de aratat dar sa o mai critice pe Diana!

  19. 19
    ana Says:

    SE IMBRACA CA O ADEVARATA VAGABOANTA SA SE DUCA PE CENTURA SA FACA BANI DACA II TRBUIE SA NU MAI STEA LA EMISIUNE

  20. 20
    nutyka Says:

    Nu ce poarta pe afara este important ci ceia ce are in cap.Din cate vad eu nu s-a laudat cu facultatea de pshiologie dar se comporta ca si cum ar aveao De ce va luati de oamenii corecti si ii aprewciati pe ceilalti ? sunt impartiala ,candva o apreciam pe Veronica azi stiu ca ne-a pacalit si nu pot sa-i apreciez starile colerice ,nu pot oricat de draga mi-ar fi fost sa mai fiu de partea ei .Fiti sinceri daca cineva s-ar fi purtat asa cu parintii vostrii de care prte ati fi fost?

  21. 21
    maria macoveanu Says:

    imi place foarte mult emisiunea.nu imi place Veronica .imi place diana

  22. 22
    Geta Mitroi Says:

    Sunt din voluntari .Sunt fana inraita nora pentru mama.Mi-as da un ficat sa intru in emisiune cu fiul meu dorutu .As vrea-o ca nora pe Veronica deoarece se aseamana foarte mult cu celalant fiu al meu marian.In total am 4 baieti dintre care 2 sunt casatoriti si as mai vrea sa intru la nora pentru mama 5 daca nu castig cU doru as vrea SA intru cu marian .Va iubesc va ador emisiunea tineti-o tot asa si daca se fac inscrieri contactati-ma la urmatorul nr de telefon 0762331876 .Gabriele te iubesc imi place ca vorbesti mult si esti desteapta si frumoasa . Luati in redactie numarul meu de telefon si datiil veronicai > Te pup mama (veronica)

  23. 23
    tatiana Says:

    laurentiu nu te mai agita atit mai uita-te si la ceilalti baeti…..

  24. 24
    mirela Says:

    doamne dumnezeule da fetitele astea doua sunt groaznice GEORGIANA si CRISTINA da oare ce draq o sa mai vorbeasca k astea doua numa aberatii vorbesc…bine k nu ati mentionat k DIANA se expune in costum de baie in fata iubitilor vostrii…=)=)..lol astea doua sunt de-a dreptul nebune

  25. 25
    dyxxa Says:

    VA DE MAMA LOR DE CONCURENTI

  26. 26
    dyxxa Says:

    NISTE ANALFABETI

  27. 27
    butterfly Says:

    bv Diana…imi place mult de tine,sper sa castigi ;)

  28. 28
    kmy Says:

    bleahhh

  29. 29
    kmy Says:

    DECI:DE LUCIAN,VALI SI VLAD NU AM CE SA COMENTEZ ,SUNT NISTE BAIETI OK.
    -COSTI E ASA SI ASA……CA SI MAMA LUI,CAM DE LA MAHALA
    -LACRAMIOARA ESTE O TIPA OK ,NORMALA
    -PAULA E SUPER
    -VALERIA ESTE OK
    -ADRIANA IMPREUNA CU FIUL EI EU INTRAT IN CASA CA MUSCA IN LAPTE ,SUNT 2 MAHALAGIOI,VAI DE CAPUL LOR,SUNT PUSI NUMAI PE SCANDAL,I-AS DA AFARA URGENT PT CA NU STIU SA SE COMPORTE SI NU AU CE CAUTA LA TV
    -SIMONA SI GEORGIANA SUNT DOUA FETE IN BANCA LOR,CU BUN SIMT
    -CRISTINA ASA SI ASA, NU CINE STIE CE
    -ALINA INCEARCA DAR NU-I IESE NIMIC,O CAM BATE VANTUL DE COLO,COLO,NU ARE NICI SARE NICI PIPER,ARE DOAR OCHI
    -ALEXANDRA O TARANCA ADEVARATA
    -ALEXA E O TIPA IN BANCA EI
    -AM LASAT-O PE VERONICA LA SFARSIT PT CA NU POT SA O SUFAR ORICAT AS INCERCA,ESTE DE UN TUPEU FANTASTIC,CRED CA I S-A URCAT VEDETISMUL LA CAP ,DAR E VAI DE EA.DAK ,CUMVA CREDE CA POATE SA NE PACALEASCA PE TOTI SE INSEALA,ESTE CEA MAI PREFACUTA MINCINOASA PE CARE AM VAZUT-O IN VIATA MEA,O PERVERSA FARA EGAL ,O PERICULOASA,DAK NU AI IES SOCOTELILE TAIE IN CARNE VIE,JOACA UN TEATRU PROST.
    -ARE CURAJUL SA SPUNA CA EA SE COMPORTA IN CASA ASA CUM ESTE EA DE FAPT,DAR MINTE CU NERUSINARE
    -S-A OFTICAT DE MOARTE CA NU A PUTUT SA FIE CU VLAD,PT CA IL PLACE DE NU MAI POATE,DAR NU I-A IESIT PLANUL,SI A FACUT CRIZE DE ISTERIE,ESTE INSUPORTABILAAAAAAAAAAA,FALSA,FALSA,OFTICATA,INCEARCA SA INFLUIENTEZE NEGATIV PE TOTI CONCURENTII,SA SE RAZBUNE INDIRECT PE VLAD SI PE LACRAMIOARA
    -EA NU ESTE PT VLAD
    -VLAD AI ESTE NET SUPERIOR DIN TOATE PCT DE VEDERE
    -LA EA TOTUL ESTE STUDIAT,ISI ALEGE CUVINTELE SA DEA IMPRESIA CA E DESTEAPTA,DAR DA IN GROPI
    -VORBESTE FRT URAT CU GABRIELA SI CU TELESPECTATORII CARE NU SUNT DE PARTEA EI
    -IN CONCLUZIE IMI ESTE GREATA DE EA
    -NU AS VREA SA O MAI VAD IN CASA
    -ESTE RAZBUNATOARE
    -SE OFTICA DE MOARE CA NU POATE FI CU VLAD
    -INFLUIENTEAZA SI MINTE,E FALSA SI URICIOASA

  30. 30
    kmy Says:

    VERONICA SA IASA AFARA DIN CASA!

  31. 31
    kmy Says:

    AM UITAT-O PE DIANA CARE SI EA ESTE CAM FALSA ,O CAM FACE PE VEDETA,TOATE GESTURILE SUNT STUDIATE…….NU PREA IMI PLACE
    -CRED CA NICI LA TUALETA NU SE DUCE FARA SA-I CEARA PAREREA LUI TATI…..
    -NU ESTE DE NASUL LUI VALI CLAR

  32. 32
    ANDREEA Says:

    doamne nu pot sa cred ca niste fete ca voi crea va dati” mari vedete “va puteti certa ca intr-o mahala hloou trezitiva sunteti untr_un shou tv nu in jungla .Credeti ca va sta bine eu sunt de parere ca sunteti niste gaste imi place diana tine_ o tot asa nu te lua dupa alti pentru ca iti poarta invidie deoarece ele nu pot fi ca tine

  33. 33
    ANDREEA Says:

    cristina nu imi place deloc vrea sa para importanta da e vai de mama iei se cearta cu toata lumea o imtereseaza ce fac alti concurenti dar nu se uita la ia pana la urma fiecare face ce vrea si se imbraca cum vrea

  34. 34
    costela Says:

    GEORGIANA AR TREBUI SA SE MAI UITE LA EA CA ATUNCI CAND TE UITI LA EA ZICI CA VINE DE LA CIRC HABAR NU ARE SA SE IMBRACE SI CU COSTI EU ZIC CA SE POTRIVESC DE MINUNE PT CA CUM E t anda e si Manda.naspa cuplu

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free