Cristina si Georgiana considera ca Diana se imbraca indecent


diana si georgiana 21.04Fetele din Tabara Rosie au facut in ultimul timp tot mai multe ironii la adresa Dianei, careia i-au reprosat ca nu stie sa se imbrace, ba mai mult ele au declarat despre colega lor din tabara opusa, ca se imbraca destul de indecent.

Diana nu a reactionat foarte violent verbal in ceea ce privesc ironiile la adresa ei, ba din contra ea a pus totul pe seama invidiei fetelor din Tabara Rosie, pe care le-a sfatuit sa se mai uite in oglinda inainte sa vorbeasca de altii.

Concurentele Cristina si Georgiana au sustinut faptul ca Diana se expune prea mult in fata iubitilor lor.

Credeti ca vestimentatia Dianei este necorespunzatoare pentru o concurenta Nora pentru mama?

Articol realizat de Raluca Neagu

34 comentarii la “Cristina si Georgiana considera ca Diana se imbraca indecent”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Adriana Says:

    E hai, puteti zice orice despre Diana dar nu ca ar fi urata sau ca nu ar avea haine frumoase (si multe) si se observa ca in fiecare emisiune are altceva pe ea, in schimb mi s-a acrit de pantalonii negrii (de piele sau ce-o fi) a Cristinei. Ce-i drept ca se impopotoneaza uneori Diana, dar o prinde bine,ea oricum e frumoasa ca are trasaturile de asa natura.

  2. 9
    jamelia Says:

    diana se imbraca foarte frumos..cristina si giorgiana sunt cele care se imbraca indecent!sa se uite la ele inainte sa vb de altii!

  3. 8
    ioana Says:

    De plictiseala au vorbit de Diana, personal nu cred ca asta le face invidioase. Fiecare in felul ei este imbracata bine, se stie, gusturile nu se discuta.

  4. 7
    lili Says:

    S-a gasit cine sa o critice peDiana:purcica de CRistina care a pierdut oglinda si nu mai vede ce este pe fata ei[asa ceva nu am vazut in viata mea la o fata de 20 de ani]si tuta de Georgiana [unde o fi gasit-o kanalistii ?ca e urata cu spume si PROASTA nu mai zic ]dar se potriveste cu umflatul de COsti si cu taranca de masa.

  5. 6
    katalyna Says:

    ce sa invidieze la diana uratimea?
    no bv fetelor tineti-0o tot aja :X

  6. 5
    ally Says:

    c dreq invidioase…pe gorila aia d Diana…nu vezi k te minti singura mey simona…daca sh diana este de invidiat atunci….daca diana era asa serioasa cum se da atunci se imbraca si decent nu in rochii de i se vede cu*ru…(sus pe bar,sus pe bar)

  7. 4
    lore Says:

    ba din contra…diana are cele mai frumoase haine din casa,iar georgiana si cristina deabea au ce sa puna pe ele …sunt niste invidioase

  8. 3
    hop_tzop Says:

    eu nu cred k e cineva invidios pe hainele dianei..hai sa fim seriosi..doar sa fii la fel k ea…prea se impopotoneaza uneori (mai mereu)…vrea sa para cool..dar e penibila…

  9. 2
    issa Says:

    au la ele cine vb:)))
    cristina si la final de saptamana[vineri]nu te`ai uitat in oglinda la ce ciorapi ai avut pe tine k deja nici bunica nu mai poarta asa ceva:)) si mai pot da exemple,asa k ar fi bn sa te uiti prima data in oglinda si dupa sa vb,dar cand diana iti imprumuta hainele ei atunci era buna nu?!
    api de georgiana nici n`am ce sa zik:)))sa trezit si ea acum sa vb…:))
    dar intradevar diana are niste haine suuuper dar ceea ce imi place cel mai mult k stie sa se imbrace cu gust,fatza de altii…:))…inca de elena mi`a placut f mult cum isi asorta hainele:)…vai vai este o vb care spune cam asa”daca invidia ar produce febra,toata lumea ar fi bolnava…”:)):))

  10. 1
    simona Says:

    Nu este o tinuta indecenta.Cristina si Georgiana sunt invidioase pe frumusetea Dianei si pe hainele acesteia.Cristina de multe ori a fost imbracata cu niste pantalonasi scurti in care arata mai mult decat ingrozitor.Iar cealalta a inceput sa-si scoata coltii,pentru ca i s-au dat aripi de catre ceilalti,,tabara rosie”.

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free