Doamna Maria s-a intors cu dezvaluiri socante legate de descalificare


doamna maria 23.03Doamna Maria, fosta concurenta Nora pentru mama 4, care a fost descalificata impreuna cu baiatul acesteia Bogdan si cu partenera lui Elena, a venit la Finala Saptamanii din data de 19 martie sa faca dezvaluiri socante legate de descalificarea din competitie.

Asa cum a promis inainte de a parasi definitiv competitia Nora pentru mama, doamna Maria a venit pentru a da replica tuturor rautatilor care i-au fost facute in concurs.

Ea a declarat ca singura vinovata de descalificarea ei este Veronica, pe care a caracterizat-o ca fiind foarte rea.

Veronica nu a fost singura concurenta despre care doamna Maria a dorit sa vorbeasca, ea a adus in discutie si mamele, mai precis pe doamna Lacramioara si doamna Valeria, despre care regreta ca a avut incredere in ele.

Cum comentati dreptul la replica al doamnei Maria, concurenta descalificata din NPM4?

Articol realizat de Raluca Neagu

35 comentarii la “Doamna Maria s-a intors cu dezvaluiri socante legate de descalificare”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    cris Says:

    Pentu ce ati mai venit?de ce incercati sa dati vina pe unii si pe altii ,mia placut elena si bogdan ,dar miam schimbat parerea.Oare de ce ati fost eliminat???
    Si pe langa faptul k cei doi siau tras/o la acest concurs,fiul dvs a mai avut si un comportament de doi bani,nu mai avea mult si va batea in concurs.
    Pe elena nu ati suportat/o ,acuma vai ce relatie aveti , sa fim seriosi.
    imi pare rau sa zic asta ,dar se vede k sunteti o babeta prefacuta,si pana sa ajunga bogdan k si vlad, de fapt nu va ajunge niciodata.
    Si puteti sa o criticati pe dna Lacramioara cat vreti,k sia crescut copilul singura si la educat k si la carte vb aia.

  2. 29
    BIANCA Says:

    dna maria… nu stiu ce sa cred, cam nervoasa la revederea cu cei din casa…mi-au placut elena si bogdan, cred ca tin unul la altul

  3. 28
    mara Says:

    viero e o ingrata

  4. 27
    cristina Says:

    rusine sa va fie doamna maria,fi’ti fericita alaturi de bogdan si elena si lasa’ti concurenti npm4 in pace,nu va baga’ti,o trecut timpul trebuia sa vb cand a’ti fost acolo nu sa venit’ti dupa 2 luni sa zice’ti ca veronica in sus,veronica in jos!stiu ca e “nora saptamani” mai nou da nu va fie ciuda:P

  5. 26
    Ligia Says:

    Roxana..te contrazic:p Uneori sare foarte departe. De exemplu, tatal unei colege este alcolic si fiica lui nu ii seamana deloc. Este o persoana cu un caracter rar..

  6. 25
    sanda Says:

    rusine d-nei Maria. dupa ce ai plecat te intorci sa arunci cu nori in ceilalti concurenti. daca Veronica i-a spus d-nei Maria despre tatal ei nu trebuia sa afle toata lumea. nu are nici o vina Veronica. copiii nu-si aleg parintii. ii pare rau ca esit din concurs? trebuia sa aiba grija de Bogdan si sa nu o inereseze de ceilalti. a denigrato pe Elena si cand au iesit din casa. nu te mai uita in ograda altuia mai ales ca in ata este mizerie. am zis ca este o doamna in advaratul sens al cuvantului. si cea rezolvat ca a venit in emisiune cu hartiile dupa ea, mai bine vorbea liber sau nu stie? penibila . rusine inca o data.

  7. 24
    roxana Says:

    foarte bine a facut ca a venit
    a demonstrat inca o data ca este o doamna. pentru cultura generala a veronicai tin sa ii spun ca si presedintele si un profesor universitar si insasi moderatoarea emisiunii vine cu cateva puncte trecute pe un carton, si asta pt ca ar avea vreo unul dintre ei memoria scurta sau ca varsta i-ar depasi ci pur si simplu se practica atunci cand te respecti . nu vii in fata unui public sa te balbii sau sa incepi fraza cu ”deci” sau sa iti folosesti mainile drept prelungire a creierului precum fac veronica si lacramioara.
    este bine ca a spus si de tatal veronicai ca sa stie lumea ca aschia nu sare departe de trunchi. (vorbea la inceputul competitiei de ceilalti concurenti ca ”astia nu au acasa ce au acolo”- culmea rade ciob de oala sparta) Ha Ha Ha
    bravo doamna maria si bogdan si elena

  8. 23
    Ligia Says:

    Doamna Maria nu trebuia sa spuna despre tatal Veronicai. Daca tatal ei era/este hot, nu inseamna ca si Veronica este. Pe tatal ei il cheama Xulescu si pe Vero Veronica..Daca vreunul dintre voi are un tata alcolic de exemplu nu inseamna ca si pe voi trebuie sa va bage in aceasi oala cu ei. Daca ea o judeca pe Veronica dupa tatal ei, hai sa o judecam si noi pe ea dupa diferenta de varsta dintre ea si sotul ei, dupa reactia pe care a avut-o in casa atunci cand i-au fost luati 1.00 Ron din banii pe care ii avea, dupa modul in care si-a educat fiul[un nesimtit care se crede buricul Pamantului, care a aratat ca nu isi iubeste prea mult mama, dupa modul in care s-a comportat cu ea]. Daca ea ar fi perfecta cred ca ar putea sa o critice pe Vero.

  9. 22
    anamaria Says:

    c naiba tot vrea dna lucica ??????ea sia trait viata a tecut prin concurs!!!!dna lucica c are d gand akm sa se afirme iar???????????a trecut prin concurs sasi stea p fund…..ea ziki k e dzeu de le stie toate despre orice concurent….no mai bagati in seama k ea cu cat vedeti k dezbateti asa zisele”subiectele” ei cu atat va face mai urat…!!!!!!!!!!!x(

  10. 21
    elena Says:

    babeta asta c draq a mai venit?>d ciuda k nu a ramas f*taciosu d fiusu si coarda d norasa care o stie tot orasu d “fata buna”:))mai degraba q scrisorile alea treb sa se stearga la f….d aksa poate nu are hartie igienik, si sa stea linistita k nu ne impresionat deloc:))oricum lacramioara e cea mai tare

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free