Doamna Maria s-a intors cu dezvaluiri socante legate de descalificare


doamna maria 23.03Doamna Maria, fosta concurenta Nora pentru mama 4, care a fost descalificata impreuna cu baiatul acesteia Bogdan si cu partenera lui Elena, a venit la Finala Saptamanii din data de 19 martie sa faca dezvaluiri socante legate de descalificarea din competitie.

Asa cum a promis inainte de a parasi definitiv competitia Nora pentru mama, doamna Maria a venit pentru a da replica tuturor rautatilor care i-au fost facute in concurs.

Ea a declarat ca singura vinovata de descalificarea ei este Veronica, pe care a caracterizat-o ca fiind foarte rea.

Veronica nu a fost singura concurenta despre care doamna Maria a dorit sa vorbeasca, ea a adus in discutie si mamele, mai precis pe doamna Lacramioara si doamna Valeria, despre care regreta ca a avut incredere in ele.

Cum comentati dreptul la replica al doamnei Maria, concurenta descalificata din NPM4?

Articol realizat de Raluca Neagu

35 comentarii la “Doamna Maria s-a intors cu dezvaluiri socante legate de descalificare”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    roxana andreea Says:

    Cred k ar trebui sa nu mai dati voi sa vina dupa 2 luni dupa 3 s.a.m.d…dak fostii concurenti au avut cv de spus trebuia sa spuna cand au iesit..atunci cand ii intrebati sa spuna nu sa zica toate la timpul lor..Dmna Maria vedeti-va de baiatul si de batranetea dvs..nu mai apareti la tv k nu va sta bn..pe cuvant..v-ar sta mai bn sa stati aksa si sa va uitati la emisiune..sunteti km ofticata..

  2. 19
    virginia din Galati Says:

    MARIA MAI BINE RAMINEAI ACASA CA AI VENIT CU FOILE IN MINA SI AI CITIT.AI O MINTE SCURTA CA JIGNIRILE NU TREBUIA SA LE SCRI CA ESTI PROFESOARA LA JIGNIRI.IN EMISIUNE TACEI ,NICIODATA NU LE-AI LUAT APARAREA COPIILOR D-VOASTRA SI TE-AI GASIT DUPA 2 LUNI SA VII SI SA ARUNCI VORBE CARE CHIAR TE CARACTERIZEAZA(MAHALAGIOAICA).DE CE NU AI AVUT CURAJUL RASPUNDERII CIND TE-A INTREBAT GABRIELA DACA AI SA SPUI CEVA INAINTE DE A PARASI CASA AI SPUS CA TOATE LA TIMPUL LOR,IAR CIND A VENIT TIMPUL AI SPUS NUMAI MINCIUNI SI JIGNIRI.ITI PARE RAU CA LACRAMIOARA SI VLAD SUNT OAMENI MAI PUTERNICI CA TINE?EI NU TE-AU JIGNIT PRECUM MERITAI.BOGDAN FIUL TAU DACA SE COMPORTA JUMATATE DE CUM SE COMPORTA VLAD ERA BINE DAR S-A COMPORTAT CA UN GOLAN MAI AVEA UN PIC SI SE DEZBRACA IN FATA NOASTA.NIMENI NU L-A PUS SA SE COMPORTE ASA DECIT EDUCATIA PE CARE A PRIMIT-O SI RESPECTUL FATA DE D-VOASTRA.A-TI CERUT ELIMINAREA SI VENITI SA ARUNCATI VINA PE CEI PUTERNICI CARE REZISTA LA JIGNIRILE OAMENILOR NEEDUCATI.ATI VENIT IN CASA PENTRU BANI SI VA PARUT RAU CA ATI PLECAT FARA NIMIC.CHIAR ASTA V-A TREBUIT SA PLECATI CUM A-TI VENIT.NU MAI INTRATI IN DIRECT LA EMISIUNE CA VA FACETI DE RAS.VEDETI-VA DE BATRANETE.

  3. 18
    vera Says:

    O mare doamna, nu venea la televizor sa prezinte treburile astea, ce vorbiti mai oameni buni, are dreptate vero!

  4. 17
    bebe Says:

    ha! cine vorbea de dantura?! in emisiunea de azi o sfatuia pe d-na Lucica sa-si puna dintii sau ceva de genul. se vede treaba ca ea nu se uita in oglinda! se place asa cum e, o inculta cu dintii de grebla, care nu-si vede de lungul nasului

  5. 16
    lacra Says:

    mie imi placea de doamna maria da sincer baiatul dansei era chiar nesimtit!!!!doamna maria era o doamna in toata [puterea cuvantului si baiatul dansei chiar a intrecut masura!!!

  6. 15
    lacramioara Says:

    nesimtiti sunt toti cei care au tupeul sa faca nesimtita o femeie in varsta,care e intradevar o mare doamna si nu o inculta ca lacrimioara ,si o isterica ca veronica,rusine canal d,pur si simplu va bateti joc de noi telespectaorii cu toate favorismela pe care le faceti anumitor concurenti.

  7. 14
    adela Says:

    Foarte bine a facut

  8. 13
    dadada Says:

    bebe ai mare dreptate.sunt intru totul deacord cu tine. cred ca mai deraba vrea ea sa se marite in acest concurs.bine ca stau amn2 atarnatoare in concurs,ii tine bine kanal d ca ei nu au niciunul serviciu.ea stie sa se imbete,sa stea cracita indiferent cine e in fata ei mama,fata sau baieti, si sa se dea la cine apuca.s-au gasit ea si veronica alta pan*rama care se crede avocata dreptattii.ce face banii astia din om…uof doamne.

  9. 12
    GABIT Says:

    D-na Maria e o adevarata Doamna si chiar imi pare rau ca nu mai e concurs.Toti cei care spun lucruri urate despre ea sunt oameni de joasa speta,asa cum e si Veronica.Din pacate mahalagismul si-a pus amprenta si pe aceasta editie din “Nora pentru mama 4″.Poate totusi se vor lua niste masuri si nu vom mai asista la crizele de isterie ale Veronicai.

  10. 11
    bebe Says:

    de ce sa-i fie rusine d-nei Maria ?pt ca a dezvelit si mai mult caracterul “doamnei” Lacramioara?cui i se pare normal ca o femeie, mama, mare ” doamna” ca Lacramioara, sa se imbete ca ultimul betivan si sa inceapa sa traga de barbati? sa bage in camera un lautar??!! asa se tine de desteapta, ca nu-i alta ca ea… de fapt are dreptate: nu e alta ca ea. toate mamele care au venit in casa au venit sa-si ajute baietii, dar asta se vede treaba ca a venit sa se dea in spectacol, s-o cunoasca tara, poate, poate s-o mai marita…bravo d-na Maria, sa nu plecati capul, pt ca ati facut f. bine ca ne-ati adus si noua la cunostinta, ca materiale referitoare la ceea ce-ati spus dv nu s-au dat. se vede treaba ca e bine “situata”…

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free