Alina inca il iubeste pe Vlad


alina npm4 23.02In ciuda tuturor celor intamplate, Alina a recunoscut de curand ca inca il iubeste pe Vlad.

Alina a marturisit de asemenea ca in relatia lor a existat dragoste, orgoliu si ambitie, cel putin din partea ei. Desi situatia din prezent “este ingrata”, ea a tinut sa recunoasca ” 3 luni pentru mine au insemnat ceva”.

In urma afirmatiilor Alinei, Vlad nu a fost “miscat” aproape deloc, ba mai mult decat atat a sustinut cu tarie ca ” Alina este falsa” , si ca intre ei ” nu exista nicio portita “.  La aceasta ultima afirmatie, Alina a dorit sa sublinieze “datorita doamnei Lacramioara nu mai exista o portita… nu ma bag in relatia mama-fiu”.

Ce parere aveti de faptul ca Alina a avut curajul de a-si recunoaste sentimentele? Credeti ca intre Vlad si Alina mai poate exista ceva?

Articol realizat de Raluca Neagu

39 comentarii la “Alina inca il iubeste pe Vlad”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    NORIS Says:

    Vlad merita o fata care sa-l iubeasca, Alina nu stie cate prune are in straita, ea asculta de prietene si ce prietene de ,, calitate ,, si nu-si asculta inima , nu exista om fara defecte si chiar ale lui Vlad nu mi se par a fi majore, , mi-a placut Alina dar m-a dezamagit .

  2. 29
    soryna Says:

    a fost un cuplu simpatic dar cu prietene ca acea brandusa si cu soacra ca aia nu faci nimic in viata,le-ar sta mai bn celor 2 mahalagioaice ca soacra-nora

  3. 28
    irina Says:

    As vrea sa se incheie odata subiectul Alina -Vlad! Este o relatie terminata, cel putin asa se vede din partea lui Vlad. Nu se potrivesc. Alina e o fire ascunsa si foarte ranchiunoasa.Era de preferat sa iasa din concurs…

  4. 27
    nelu Says:

    daca te aliezi cu una ca brenda sau cristina asa iti …..trebuie chiar mai mult !Se vede acum ca regreti dar poate iti dai seama la ce ai pierdut !eu unul nu te-am inteles niciodata !

  5. 26
    nelu Says:

    alina nu-l merita pe ….VLAD…….a facut numai gafe in aceasta relatie !

  6. 25
    Marius Says:

    Mai poti lua lectii de dans de la Veronica sau Vlad ca altfel cu tzopaitul ai sa ramai :D

  7. 24
    laura Says:

    alina e o fata super si bine ca ai scapat de vlad care are din pacate inca vreo 4-5 ani se tine tot timpul dupa fusta mamei.tu meriti mult mai mult pt ca oricum esti cea mai frumoasa din casa te pup

  8. 23
    oana Says:

    ami doresc ca alina si vlad sa fie an preuna deoarece se iubisc foarte mult asa se vede din fate televizorului

  9. 22
    ioana Says:

    alina ..tu stai tot timpul suparata nu-ti sta bine !fi mai vesela ca-ti sta mai bine ……

  10. 21
    violetutza Says:

    imi sunt dragi aman2..i-am admirat inca de cand formau un cuplu,acum regret ca s-au despartit..dar asta e..nu il inteleg absolut delok pe vlad.spune ca a iubit-o si ca atunci cand s-au difuzat imaginile cu ei a suferit..daca era asa se impaca cu alina…mai ales acum,cand ea a lasat orgoliul la o parte si a recunoscut sentimentele pe care le are fata de el..il iubeste..pacat ca el e orb si nu vede!

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free