O parte din concurentii NPM4 au castigat o vacanta la munte


concurentii npm4 23.02O parte din concurentii din casa Nora pentru mama 4 au castigat o excursie la munte.

5 fete si 2 baieti impreuna cu mamele lor au fost alesi pentru a-si petrece cateva zile la munte. Cei 9 concurenti castigatori sunt: Brandusa, Alina, Diana, Alexa, Eliza, Valentin, Lucian, Valeria si Paula.

Cei 9 concurenti au castigat o vacanta in Brasov, unde au avut parte de mai activitati legate de sporturile de iarna si vizitarea punctelor turistice importante (aici amintim Castelul Bran).

Ce parere aveti de oportunitatea oferita concurentilor NPM4?

Articol realizat de Raluca Neagu

10 comentarii la “O parte din concurentii NPM4 au castigat o vacanta la munte”

  1. 10
    Elena Says:

    Va rog,vreau si eu id-ul Cristinei!

  2. 9
    gabriela Says:

    vreau sa vad in emisiune si pe catzelusa pe care o avetzi in casa !e super emisiunea ,de doua saptamani v-am descoperit emisiunea care a ajuns sa ma tzina aproape de voi.brandusa si lacramioara sant favoritele mele

  3. 8
    madalina Says:

    mie miar fi placut sa mearga si cristina la munte

  4. 7
    geta Says:

    Poate au avut ceva de invatat cu ocazia acestei despartiri, drept exemplu Cristina care a simtit lipsa lui Lucian si a lui amam-sa si se pare ca acum ii aprecizeaza mai mult si ii asteapte cu nerabdare sa vina inapoi. SPER din suflet sa nu ise intample la fel si lui Alina, ma si bucura sa isi gaseasca un baiat frumas, cu un caracter puternic si sa nu steie dupa fusta lui mama sa ca si VLAD.

  5. 6
    vanessa Says:

    ma bucur pt eii!!!

  6. 5
    roxana andreea Says:

    Ma bucur pt ei..dar mi-ar fi placut sa fii plecat toti si nu doar cei 9 concurenti..ar trebui pe cei care au ramas,care nu au plecat la munte sa-i trimiteti si pe ei…intr-o excursie..

  7. 4
    Florina Says:

    O surpriza placuta pentru cei 9 cocurenti.

  8. 3
    george Says:

    MA BUCUR PENTRU ACEASTA EXCURSIE DEOARECE AVEAU NEVOIE DE UN PIC DE RELAXARE SI DE DISTRACTIE.

  9. 2
    Dorulet Says:

    Ma bucur pentru ca 9 concurenti au reusit sa pplece la munte, respectiv la Busteni sau Predeal. Sper ca aici Lucian sa se apropie de Eliza sau poate de Alina!Vali si Diana sunt foarte nostimi. Mai ales la plecare Vali a reactionat ca un copil, se zbenguia cu geamantanul, in drumul spre autocar.Multa distractie tuturor!!!!

  10. 1
    Cristynne Says:

    Multumim ca ne-ati dezvaluit locatia unde au fost dusi..ca s-a creeat un adevarat mister in aceasta privinta! Am aflat ieri ca veneau de la casteluyl Bran…;am facut tot felul de supozitii..oare unde s-au dus?..acum ne-am lamurit!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free