Alina inca il iubeste pe Vlad


alina npm4 23.02In ciuda tuturor celor intamplate, Alina a recunoscut de curand ca inca il iubeste pe Vlad.

Alina a marturisit de asemenea ca in relatia lor a existat dragoste, orgoliu si ambitie, cel putin din partea ei. Desi situatia din prezent “este ingrata”, ea a tinut sa recunoasca ” 3 luni pentru mine au insemnat ceva”.

In urma afirmatiilor Alinei, Vlad nu a fost “miscat” aproape deloc, ba mai mult decat atat a sustinut cu tarie ca ” Alina este falsa” , si ca intre ei ” nu exista nicio portita “.  La aceasta ultima afirmatie, Alina a dorit sa sublinieze “datorita doamnei Lacramioara nu mai exista o portita… nu ma bag in relatia mama-fiu”.

Ce parere aveti de faptul ca Alina a avut curajul de a-si recunoaste sentimentele? Credeti ca intre Vlad si Alina mai poate exista ceva?

Articol realizat de Raluca Neagu

39 comentarii la “Alina inca il iubeste pe Vlad”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    andreea Says:

    am o parere foarte buna inseamna k este cinstita si a avut curajul sa recunoasca in deosebire q vlad bravo alina sa sti k imi pace foarte mult de tine pwp

  2. 9
    dadada Says:

    proasta e putin zis..IDIOATA mai degraba daca s-ar impaca cu el.

  3. 8
    madalina Says:

    Alina chiar il iubeste pe Vlad.Pe Vlad il comanda mamita crezand ca poate va avea o relatie cu Veronica.

  4. 7
    teodora Says:

    E clar ca Alina minte mult spunea mai sus cineva. As fi curioasa in ce privinte considera ca a mintit Alina.
    Eu sunt convinsa ca Alina este o fata inteligenta si bine crescuta, spre deosebire de Vlad care a fost crescut de mama sa doar pentru a manipula oamenii din jur. Luminita si Vlad sunt falsi pana la extrem, isi urmeaza cu orice pret interesele prin prefacatorie. In schimb Alina este o fire sensibila si educata, probabil ca a avut si indoieli in ce-l priveste pe Vlad si tocmai de aceea a fost mai rece cu el, dandu-i prilejul lui Vlad sa sublinieze mereu lucrul acesta. Nici Luminita, nici Vlad nu o merita pe alina.
    Nu ati vazut afirmatia lor ca Vlad are nevoie de o fata de la tara? Da, dragelor, si prin asta se refereau la fata de la tara pe care ne-o imaginam poate naiva, buna de munca, sa fie sclava lor. Io imi doresc sa isi ia una care sa le toace nervii, a fie la inceput buna si suava, dar apoi, cand isi da arama pe fata sa-i aranjeze pe ambii prefacuti!
    LABELE JOS DE PE ALINA!:) E prea buna pentru voi!

    Alina sufera acum tot din orgoliu, nu din dragoste. O sa-i treaca sigur, dulcea de ea.

  5. 6
    madalycy Says:

    deci…nu pot sa cred cata prostie zace in unele persoane de pe aici….cum puteti mai fratilor sa ziceti ca alina e falsa?dar vlad,si lacramioara?ei cum sunt?needucati,avari,barfitori si ft ft ft falsi…deci…nu va mai luati de alina k ea e o dulceata si e prea fina pt vlad,respectiv lacramioara….care prin atitudinea ei de zi cu zi lasa de dorit

  6. 5
    Madalina Says:

    Poi normal ca il iubeste, unde o sa mai gaseasca ea un asa baiat care sa se mai uite la ea?..Oricum un lucru e clar Alina minte mult.

  7. 4
    roxana andreea Says:

    Nu cred..si nici nu ar trebuii..Alina chiar este o falsa..Vlad a avut sentimente pt ea..ce sa-i faci..dak ea si-a ascultat “prietenele”..urat din partea ei..

  8. 3
    Florina Says:

    Alina este o fata frumoasa si desteapta. Imi este f. draga. In privinta lui Vlad ma abtin.

  9. 2
    george Says:

    IN NICI UN CAZ INTRE ALINA SI VLAD NU MAI POATE EXISTA NIMIC DIN CAUZA MAMITZEI.SE VEDEA DIN COMPORTAMENTUL CA INCA IL IUBESTE PE VLAD,DAR VLAD SI-A BATUT JOC DE EA.ALINA IUTA-L CA NU MERITA.

  10. 1
    lore Says:

    Nu vorba de sentimente ci doar de ambitie si vanitate! Daca nu e cu ea, sa nu mai fie cu nimeni, cam asa ceva…
    Fraier ar fi Vlad sa se mai impace cu adormita asta care face pe mironosita!

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free