Doamna Valeria a primit o declaratie de dragoste din partea fostului sot


valeria 15.02Desi sunt despartiti de mai mult timp, doamna Valeria si fostul sot al acestuia, nu se sfiesc sa-si arate dragostea unul fata de celalalt, dragoste care se pare ca inca mai exista.

Fostul sot al doamnei Valeria i-a declarat ca o iubeste si a marturisit ca lipsa ei l-a facut sa inteleaga mai bine ceea ce simte pentru ea.

Desi dupa divort cei doi au ramas foarte buni amici, continuand sa se viziteze de dragul copiilor, sentimentele de iubire dintre acestia se pare ca niciodata nu s-au stins.

La reintalnirea din afara casei, fostul sot a marturisit ca relatia lor s-ar putea tranforma in mai mult decat simpli amici, ambii declarandu-si iubirea la Finala Saptamanii din data de 12 februarie 2010.

Credeti ca doamna Valeria si fostul sot al acesteia se vor impaca si vom asista la o nunta intre cei doi?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Doamna Valeria a primit o declaratie de dragoste din partea fostului sot”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Cristynne Says:

    Este o doamna care are bun simt mult in ea! este tacuta ,ne dorind sa deranjeze! Poate ca si dintre noi ne regasim in comporatmentul ei…dar nu e de condamnat! :P E bina ca atunci cand faci s-au spui ceva sa fii responsabil indiferent de consecinte! :P : :?:

  2. 9
    Cristynne Says:

    Daca s-ar impaca m-ar bucura desi nu-i cunosc! :P Oare de ce s-au despartit? :P Are sotul,tatal lui Valy,vreo meteahna? :P Doamne fereste! :P

  3. 8
    sanda Says:

    d-na valeria nu mi-a placut niciodata. nu-mi plac oamenii care nu vorbesc. mutu……pamantul. are o privire rautacioasa. vorbeste putin si prost. de la un timp a inceput sa minta uita f.repede ce spune. sper ca diana sa se trezeasca si sa nu se casatoreasca cu vali.

  4. 7
    danyelle Says:

    dna valeria este o femeie de nota20..e ff calma intelegatoare..nu se baga in vietile altora,de fiekre data evita conflictele,este o femeie blanda si imi place k nu se baga in relatia lui vali…este o mama moderna..felicitari!!!

  5. 6
    maria Says:

    este o vorba la noi la romani …..,,mutul **** pamantul ,,…dumneavoastra sunteti aia..

  6. 5
    maria Says:

    Doamna …c am umbli cu…cioara vopsita… pe acolo…..ai fii disperata sa se desparta Shrek de Fiona…

  7. 4
    alexa Says:

    ma bucur ft ft mult pt d na vali..

  8. 3
    anda deltov Says:

    Doi oameni cu bun simt si minte multa. Felicitari.

  9. 2
    angi Says:

    felicitari

  10. 1
    Florina Says:

    Nu pot decat sa-i felicit !

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free