Alina si Vlad s-au impacat


cuplu alina vlad 01.02Alina si Vlad, concurentii Nora pentru mama 4, au realizat de curand ca se iubesc si ca nu pot sta departe unul de altul foarte mult timp, asa ca s-au impacat.

Alina a cerut inelul de logodna inapoi, ceea ce inseamna ca cei doi formeaza din nou un cuplu, desi Vlad sustinea ca acest lucru nu se va mai intampla.

Restul concurentilor Nora pentru mama 4 nu sunt prea increzatori in impacarea dintre Alina si Vlad si considera ca cei doi nu vor fi impreuna mai mult de 2 saptamani.

Doamna Lacramioara  este de parere ca problemele celor doi apar din cauza faptului ca sunt numiti un “cuplu” si considera ca ar fi mai bine sa fie numiti doar “iubiti”. La fel ca si Veronica, si doamna Lacramioara crede ca celor doi le este frica de cuvantul oficial, iar daca nu s-ar mai folosi acest termen, de cuplu oficial, celor doi le-ar fi mai bine.

Ce credibilitate credeti ca mai ofera relatia formata dintre Alina si Vlad?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Alina si Vlad s-au impacat”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    claudia szakal Says:

    Alina si Vlad,sunteti frumosi amandoi,va sta foarte bine impreuna…..iubitziva mult si nu va mai certati …….din cauza altora….va pupacesc…….claudia,brasov

  2. 19
    rebecca Says:

    mi se parea simpatica alina….dar dupa ce i-am vazut hi5-ul ;) ))….e tarancuta rau de tot….flori de plastic si carpete =))….
    si mai am o problema ….nu se zice “complecta” mor cand ii aud…in special pe gabi moderatoarea emisiunii….chiar nu observa nimeni??chiar nu ii zice nimeni ca nu e corect asa????

  3. 18
    rebecca Says:

    vlad -cel mai urat dintre pamanteni =))…e cel mai antipatic om dupa planeta asta…..cand vorbeste parca se screme….iar maicasa…o betiva…doamne cum facea in seara de revelion cu dansatoarea….pic d rusine si de respect fata de ea nu are femeia asta…..n-are minte nici cat o gaina…..si se da mare doamna=)))…avea dreptate baiatul ala care zicea ca vlad nu face nimic fara sa nu ii spuna lu maicasa…..un prost….n-are ce sa caute langa alina….iar alina…pic de respect fata de ea nu are daca s-a impacat cu un pacalici care a reactionat asa si care i-a cerut inelu doamne ….nu-mi trece….cum sa ii ceara inelu??cata minte sa ai???….iar veronica cu lacramioara…..cele mai false….dupa ce te injuri ca la usa cortului te iei in brate si te pupi…bleah…..si ma intreb….cum de nu a zis nimeni nimic de faptul ca “doamna” lacramioara era beata moarta??sau nu am vazut eu emisiunea respectiva??:-??

  4. 17
    maria Says:

    stati linistiti:NU TINE MULT IMPACAREA!nu se potrivesc de nici o culoare!doi bombalai

  5. 16
    elLa Says:

    ce fatza are alina…nu`mi place deloc de fata asta…stati linistiti k sor mai despartii si iar impaca…nush ce cuplu mai ii si asta

  6. 15
    Adi Says:

    Veronica este si ramane cea mai iubita dinte pamanteni.

  7. 14
    Daniela Says:

    Vlad si Alina se potrivesc si ei merita sa castige concursul. Chiar daca se cearta cam des motivul acestor certuri sunt niste lucruri banale.

  8. 13
    dadada Says:

    pana la final sunt sigura ca vlad va ajunge sa faca cuplu cu veronica si chiar sa se casatoreasca.trioul perfect.numai venin au in ei si vor sa atace pe oricine le sta in cale.urmatorii vizati vali si diana.

  9. 12
    nuta Says:

    alina mutatate in cealalta camera sa nu mai fii in camera cu brenda si cristina ca poate te intelegi mai bine cu vlad si de ce nu intervine mama alinei prin tel sasi spuna pareria despre cuplul lor poate se vor impaca mai bine pacat de ei ca se potrivesc si se ride veronica de ei ca ea este o vipera care ar trebui sa iasa din casa mama alinei va rog sa interveniti prin tel si sa i spuneti alinei sa l tina pe vlad mai aproape alina te iubim mult

  10. 11
    anca Says:

    bn k s.au impacat…sunt cei mai frumosi din casa…

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free