Alina si Vlad s-au impacat


cuplu alina vlad 01.02Alina si Vlad, concurentii Nora pentru mama 4, au realizat de curand ca se iubesc si ca nu pot sta departe unul de altul foarte mult timp, asa ca s-au impacat.

Alina a cerut inelul de logodna inapoi, ceea ce inseamna ca cei doi formeaza din nou un cuplu, desi Vlad sustinea ca acest lucru nu se va mai intampla.

Restul concurentilor Nora pentru mama 4 nu sunt prea increzatori in impacarea dintre Alina si Vlad si considera ca cei doi nu vor fi impreuna mai mult de 2 saptamani.

Doamna Lacramioara  este de parere ca problemele celor doi apar din cauza faptului ca sunt numiti un “cuplu” si considera ca ar fi mai bine sa fie numiti doar “iubiti”. La fel ca si Veronica, si doamna Lacramioara crede ca celor doi le este frica de cuvantul oficial, iar daca nu s-ar mai folosi acest termen, de cuplu oficial, celor doi le-ar fi mai bine.

Ce credibilitate credeti ca mai ofera relatia formata dintre Alina si Vlad?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Alina si Vlad s-au impacat”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Adriana Says:

    Deja-s de toata groaza…Alina e prototipul perfect de fata toanta cu care un barbat se poate sterge pe picioare fara ca ea sa zica prea multe. Iar despre Vlad…pacat de el, ca ar fi fost dragut, dar parca mi-e greu sa-i mai atribui cuvantul asta…
    Ne revedem curand, la urmatoarea despartire a celor doi :P

  2. 9
    MIA Says:

    NU STIU CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE GABRIELA INSISTA ATIT DE MULT PENTRU FOMAREA ACESTUI CUPLU.NU VEDE CA NU SE POTRIVESC ?
    ALINA,VEI FI TARE DEZAMAGITA APROAPE DE FIN ALUL ACESTUI CONCURS CIND VLAD TE VA LASA CA PE O FRAIERA SI SE VA CUPLA CU VERONICA.
    ASTA CRED CA URMARESC CEI DE LA KANAL D.

  3. 8
    Din Timisoara Says:

    NU AU NICIO SANSA DE VIITOR… Daca se hotaresc sa joace teatru de dragul concursului ( al premiului )atunci …. dar VIITOR IMPREUNA NU AU! Pur si simplu NU SE POTRIVESC …

  4. 7
    paranteza ycsz Says:

    ar trebui sa ramana despartiti deoarece fiind impreuna ishy fac mai molt rau…ne`am cam saturat de toata faza asta cu impacarea shy despartirea..se vede k se iubesk dar nu atat de molt incat sa ramana impreuna:P

  5. 6
    geutza Says:

    tiganie curata…. au dat-o in extrema penibilului de acuma….
    nusht ce vor de la viatza cei doi, shi nici nu ma intereseaza…cert e k la inceput chiar mi-au placut shi i-am sustzinut, dar asta a fost odata….
    acum SUNTETZI PENIBILI dragilor…
    o s radetzi singuri de voi cand o sa iesitzi afara shi o s va uitatzi la inregistrari.

  6. 5
    dadada Says:

    e plecata cu caprele rau alina.oare ea nu vede ce se intampla in jurul ei si ca vlad nu o place?sa ii deschida cineva ochii urgent ca e grav.si inca ceva a vazut-o cineva pe fata asta razand?ca eu ot timpul o vad sictirita de viata.

  7. 4
    Mada Says:

    Ce legatura are Veronica in toata povestea asta? Mereu i se cere parerea in privinta celor doi. Eu cred ca cei trei (Lacramioara,Vlad si Veronica ) au un scop comun -marele premiu. Veronica va forma un cuplu cu Vlad in ultimele saptamani ale concursului,poate chiar ultima, si vor castiga premiul ajutati, desigur, de cei de la Kanal d. Eu una nu mai votez pt. ca oricum telespectatorii voteaza degeaba. In alta ordine de idei, cine este moderatoarea emisiunii Veronica sau Gabriela? La orice problema din casa i se cere parerea Veronicai. O fi Veronica o fata care stie sa vorbeasca, dar este o concurenta oarecare,nu? Si se vede cat este de falsa. Numai cand isi imprastie rautatea prin casa este sincera.

  8. 3
    mihaela Says:

    Cred ca ar trebui sa se impace ,in primul rand se potrivesc in al doilea rand se iubesc si cred ca ar trebui sa le faca in ciuda la dusmani.

  9. 2
    geta Says:

    Cine se tachineaza se iubeste , DARRRRRRRRRR la un momendat se poate numi si tiganie curata, lucru care cu siguranta o reprezinta ffffff. bine pe mama lui vlad. Alina ai grije in ce hora te prinzi. Se vede cu ochiul liber ca tu il iubesti fffff. mult pe Vlad, dar la un momendat ai si tu nevoie sa fi iubita si ma indoiesc, ca Vlad te va rasplati cu aceiasi moneda. Atata timp cat va fi mamasa intre voi, tie nu iti va fi bine. Ai grije sa nu fie interesat mai mult de premiu decat de tine. BAFTA

  10. 1
    sory Says:

    au facut ce mai mare prostie.nu stiu pe ce lume traiesc.azi se impaca maine se despart.mmm treaba lor,dar ma cam plictisesc cu din astea.

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free