Alina si Vlad s-au impacat


cuplu alina vlad 01.02Alina si Vlad, concurentii Nora pentru mama 4, au realizat de curand ca se iubesc si ca nu pot sta departe unul de altul foarte mult timp, asa ca s-au impacat.

Alina a cerut inelul de logodna inapoi, ceea ce inseamna ca cei doi formeaza din nou un cuplu, desi Vlad sustinea ca acest lucru nu se va mai intampla.

Restul concurentilor Nora pentru mama 4 nu sunt prea increzatori in impacarea dintre Alina si Vlad si considera ca cei doi nu vor fi impreuna mai mult de 2 saptamani.

Doamna Lacramioara  este de parere ca problemele celor doi apar din cauza faptului ca sunt numiti un “cuplu” si considera ca ar fi mai bine sa fie numiti doar “iubiti”. La fel ca si Veronica, si doamna Lacramioara crede ca celor doi le este frica de cuvantul oficial, iar daca nu s-ar mai folosi acest termen, de cuplu oficial, celor doi le-ar fi mai bine.

Ce credibilitate credeti ca mai ofera relatia formata dintre Alina si Vlad?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Alina si Vlad s-au impacat”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 33
    Nizami samira Says:

    ALINA ESTI VARZA :) felicitarile mele

  2. 32
    ylle Says:

    ce relatie?…..sunt fata si am o varsta dar fata asta Alina nu stie cum sa se comporte cu un baiat…nici cu el nu imi e rusine…..dar ea parca e muta….”nu mai vreau sa comentez”…..”bine cum zici tu Vlad”…poi asta e o femeie careia nu sti cum sa-i faci pe plac si nu stie cum sa se faca placuta…..aa si anturajul ei din casa……pacat

  3. 31
    jon Says:

    antica dak nu stii nu mai vb tun nu il cunosti pe vlad si iti dai si u cu pararea x(

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free