Ionut si doamna Mihaela au iesit din casa Nora pentru mama 4


ionut doamna mihaela 30.01La Finala Saptamanii din data de 29 ianuarie 2010, fetele au fost nevoite sa faca nominalizari. Acestea l-au votat in unanimitate pe Ionut, la insistentele doamnei Mihaela care isi dorea foarte mult sa iasa din competitie.

Deoarece doamna Mihaela nu s-a regasit printre cele doua protejate ale publicului, iar Brandusa nu a dorit sa foloseasca Jockerul pentru a-i salva pe cei doi de la eliminare, acestia au fost nevoiti sa paraseasca Nora pentru mama 4.

Doamna Mihaela a avut in competitie 16.000 lei dintre care 6.000 lei au fost impartiti intre fetele care au nominalizat-o, iar restul de 10.000 lei i-au ramas dumneaei.

Cu zambetul pe buze, dar in acelasi timp si cu un mare regret, legat de cei carora le va duce lipsa, doamna Mihaela a iesit din casa NPM4 foarte fericita. Ionut a tinut sa le multumeasca tuturor fetelor care l-au votat si le-a spus concurentilor  “ii astept pe toti afara”.

“Ai ramas cu un Jocker, dar poate cu un mare gol in sufletul tau” au fost cuvintele pe care Gabriela Cristea i le-a adresat Brandusei, moment in care acesteia i-au dat lacrimile.

Ce parere aveti de eliminarea lui Ionut si a doamnei Mihaela din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

32 comentarii la “Ionut si doamna Mihaela au iesit din casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Elena Says:

    Imi pare rau ca doamna Mihaela si Ionut a iesit din competitie. Preferam sa iasa doamna Lacramioara si Vlad.

  2. 19
    kmy Says:

    ionut si mama sa nu mai aveau ce sa caute in acea casa.sunt niste oameni deosebiti ,cum rar se intalnesc in ziua de azi.Caracterele celor din casa cam lasa de dorit.In concluzie,imi pare rau ca au iesit din casa pt ca nu-i mai pot vedea,dar pe de alta parte ma bucur ca au iesit ,pt ca cei din casa chiar nu merita sa aiba asa niste oameni cu mult bun simt si educatie .IONUT o sa-si gaseasca o fata pe masura afara,cu siguranta,

  3. 18
    coso Says:

    imi pare foarte rau ca au plecat din casa! multa bafta in viata.

  4. 17
    camy Says:

    imi pare foarte rau ca nu-i mai pot vedea pe cei doi in competitiedar daca asta a fost dorinta dumnealor ma bucur ca fetele le-au indeplinit-o.Pentru Ionut si doamna Mihaela doar cuvinte la superlativ si sper din tot sufletul ca Ionut sa aibe parte de o jumatate care sa fie cu adevarat sufletul lui pereche . Brenda nu era acea jumatate.Va iubesc si va doresc sanatate si multa fericire.

  5. 16
    VIVIANA Says:

    O MAMA ADEVARATA SI UN BAIAT DEOSEBIT.

  6. 15
    maria Says:

    nu inteleg de ce d-na Mihaela,acest inger de femeie a vrut sa iese,imi pare foarte rau atat pentru ea cat si pentru Ionut,erau doi oameni minunati,ar trebui sa plece umflatu ala de Costi si mamasa sau din fete care nu vor sa faca cuplu in casa,sper ca va face dreptate KANAL D si va aduce in casa copii care vor cu adevarat un cuplu,nu sclifositele astea de:Brenda,Cristina si ultima tipa intrata in casa ca nu-mi vine acum so numesc….

  7. 14
    Crina Says:

    Pacat,doamna Mihaela ca ati cerut sa plecati.Puteati f.bine sa ramaneti pana la sfarsitul competitiei,aveati sanse f.mari.Nu vad de ce ar ramane d-na Daniela in casa si dvs.ati plecat.Erati o persoana placuta din toate punctele de vedere,cu mult bun simt si draga tuturor.La fel si Ionut,un baiat de nota 10,calm,cumpatat,care stia cand si cum sa vorbeasca si sa evite discutiile pe care gabriela tot incerca sa le aduca in prim plan.Normal,Brenda nu avea ce sa caute in familia dvs.si mai ales alaturi de Ionut.Este impulsiva,certareata,mahalageoaica,tot timpul cu gura mare.Ea nu suporta sa nu fie in centrul atentiei,nu suporta ca restul fetelor sa aiba cuplu si ea nu.De aceea incearca sa faca rau toturor,inclusiv Cristinei.Va felicit din toata inima si regret nespus ca nu o sa va mai vad.Zau ca emisiunea fara dvs.nu mai este la fel.O sa-mi fie dor pana si de rasul dvs.sanatos si plin de viata.Pacat!!!!

  8. 13
    Dorulet Says:

    Ma rog, de cateva saptamani doamna Mihaela a dorit sa iasa din competitie si cred ca si Ionut dorea acest lucru. Fetele le-au ascultat rugamintile si au votat toate ca Ionut sa iasa. Brandusa cred ca s-a tinut tare ca sa nu-si foloseasca jokerul. A dat dovada de fermitate si de foarte mult bun simt pentru ca i-a respectat dorinta doamnei Mihaela.

  9. 12
    aida Says:

    imi pare nespus de rau

  10. 11
    BaBy07 Says:

    pacat:(
    chiar mi-a parut f rau cnd iam vazut k vor pleca:((
    un baiat de nota20,si mama lui o DOAMNA!
    mi-as fi dorit sa iasa o alta mama dar…
    oricum iti doresc mult succes in viatza si ceea ce nu ai gasit in casa sa ai parte afara;).pupici:*:*:*

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free