Alina si Vlad au rupt logodna


ruperea logodnei Alina-Vlad 26.01Se pare ca relatia dintre Alina si Vlad, concurentii Nora pentru mama 4, a luat din nou o intorsatura nefavorabila, cei doi fiind hotarati sa rupa logodna.

Desi relatia dintre Alina si Vlad a fost mereu oscilanta, cu impacari si despartiri dese, cei doi au plecat la Roma cu gandul ca se vor intoarce mai uniti si mai increzatori in relatia lor, dar se pare ca nu s-a intamplat intocmai asa.

Dupa venirea din excursia de la Roma, au aparut noi neintelegeri in cuplul lor, Alina reprosandu-i lui Vlad ca joaca pe mai multe fronturi.

Cei doi s-au acuzat reciproc de lipsa de comunicare in cuplu si de orgolii prea mari.

Alina s-a declarat vinovata pentru situatia in care a ajuns relatia dintre ea si Vlad, spunand ” ma declar vinovata ca nu-mi pot exterioriza sentimentele…nu ma pot face inteleasa asa cum vreau eu.”

In ciuda faptului ca nu mai sunt impreuna, Alina a declarat ca sentimentele ei pentru Vlad sunt de dragoste, pe cand Vlad a incercat sa evite raspunsul la intrebarea referitoare la sentimentele pe care le are fata de Alina, sustinand ” Alina stie mai bine”.

Doamna Lacramioara este de parere ca “Alina si Vlad nu sunt compatibili”. Aceasta a incercat sa-l convinga pe Vlad sa nu-si ceara eliminarea, chiar daca nu va mai forma un cuplu cu Alina.

Desi motivele despartirii cuplului Alina-Vlad de pana acum au fost intotdeauna certurile banale, Vlad este hotarat sa nu mai acorde o alta sansa relatiei dintre el si Alina, sustinand ca “nu este un capat de lume daca eu nu mai fac cuplu cu Alina…mi-am dat seama ca nu e bine sa mai incercam”.

Ce parere aveti de destramarea cuplului Alina-Vlad si implicit ruperea logodnei acestoa? Care credeti ca sunt adevarate motive ale despartirii?

Articol realizat de Raluca Neagu

55 comentarii la “Alina si Vlad au rupt logodna”

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    Andra Says:

    Vlad sigur o place pe Veronica.Sunt convinsă 100%.Cu Alina doar se joacă,şi chiar şi eu m-aş juca cu ea.Oare fata asta nu vorbeşte aşa de obicei..sau doar e “timida” in direct?E aşa proastă..nu vreau să jignesc,ddar cam aşa e.Eu aş vrea să se combine Veronica cu Vlad.Amândoi sunt smecheri si chiar se potrivesc.Le urez succes în continuare!Şi în legătură cu d-na Lacrămioara,trenuie să recunoaştem ca e puţin cam mahalagioaică.Dar aşa este ea,nu putem să o schimbăm.

  2. 49
    Anca Says:

    Mie una chiar imi place cuplul Alina si Vlad. Iubiti`va in continuare si nu ascultati parerile altora , numai a le mamei tale , Vlad . Mult Succes ! :*

  3. 48
    nuta Says:

    alina te iubesc alexandru

  4. 47
    nuta Says:

    veronica esi afara ca incurci lumea acolo lasal pe vlad sa iubeasca pe alina ca tu nul meriti si nici familia lui vlad nu te vrea o iubeste pe alina care se potriveste de minune cu vlad veronica dute afara la iubitul tau care te asteapta cu bratele deschise si doamna lacramioara iubitio mai mult pe alina si fiti mai aproape de ea ca il iubeste pe vlad

  5. 46
    Elena Says:

    Imi pare bine ca Vlad si Alina au rupt logodna. Insa nu mi se pare corect ca Vlad sa ia inelul de la Alina. Vlad daca a facut fapta aceasta da dovada ca nu este gentalmen. Astept ca Vlad sa faca cuplu cu Veronica.

  6. 45
    Eduard Says:

    Baiatul asta Vlad nu iubeste pe nimeni :) ) De cand urmaresc, am observat treaba asta. El este acolo pentru a se distra. Chiar nu vedeti ? Si el a zis asta de multe ori. Le joaca pe degete, nu vrea sa se implice, ii place sa joace rolul de baiat fatal. Si toate fetele umbla dupa el, numai ca pustiullui nu ii pasa. In sinea lui, rade si iar rade…:)) E un copil, nu are pic de maturitate, dar isi joaca rolul foarte bine…

  7. 44
    alexndra Says:

    nu va mai certati atata….va tachinati degeaba

  8. 43
    alexndra Says:

    vlad nu o iubeste pe alina…o iubeste pe veronica…fata cea sclifosita…

  9. 42
    crina diana Says:

    Stiu ca o sa vi se para ciudat ceea ce am sa va zic, informatia e suta la suta adevarata,VLAD ESTE poponar, e gay fratilorrr.E din Barlad si frecventeaza cluburile de gay, se saruta in IASI cu baietii si multe altele…O CUNOSTINTA APROPIATA MI-A ZIS CA, a spus la toata lumea ca el se duce la nora pt mama 4 pt bani, poate prinde pontul cel mare.DE aia nu vrea sa iasa deloc din competitie si se tine ba de Vero,ba de Alina ,ba de cine poate….
    Saracele fete, cand vor afla de fapt cine e el….saraca Alina…

  10. 41
    Elena Says:

    Este foarte bine ca Alina si Vlad nu mai sunt impreuna pentru ca nu se potrivesc si de aceea se intampla atatea despartiri si impacari . Vlad ar trebui sa lase orgoliul deoparte si sa faca un cuplu cu Veronica .Doamna Lacramioara ar trebui sa nu-l mai dadaceasca atat pe Vlad pentru ca este destul de mare si el se va insura nu se va marita mama lui. ..Daca dansa va interveni mereu atunci baiatul va ajunge la 50 de ani si va fi tot neinsurat .

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free