Alina si Vlad au rupt logodna


ruperea logodnei Alina-Vlad 26.01Se pare ca relatia dintre Alina si Vlad, concurentii Nora pentru mama 4, a luat din nou o intorsatura nefavorabila, cei doi fiind hotarati sa rupa logodna.

Desi relatia dintre Alina si Vlad a fost mereu oscilanta, cu impacari si despartiri dese, cei doi au plecat la Roma cu gandul ca se vor intoarce mai uniti si mai increzatori in relatia lor, dar se pare ca nu s-a intamplat intocmai asa.

Dupa venirea din excursia de la Roma, au aparut noi neintelegeri in cuplul lor, Alina reprosandu-i lui Vlad ca joaca pe mai multe fronturi.

Cei doi s-au acuzat reciproc de lipsa de comunicare in cuplu si de orgolii prea mari.

Alina s-a declarat vinovata pentru situatia in care a ajuns relatia dintre ea si Vlad, spunand ” ma declar vinovata ca nu-mi pot exterioriza sentimentele…nu ma pot face inteleasa asa cum vreau eu.”

In ciuda faptului ca nu mai sunt impreuna, Alina a declarat ca sentimentele ei pentru Vlad sunt de dragoste, pe cand Vlad a incercat sa evite raspunsul la intrebarea referitoare la sentimentele pe care le are fata de Alina, sustinand ” Alina stie mai bine”.

Doamna Lacramioara este de parere ca “Alina si Vlad nu sunt compatibili”. Aceasta a incercat sa-l convinga pe Vlad sa nu-si ceara eliminarea, chiar daca nu va mai forma un cuplu cu Alina.

Desi motivele despartirii cuplului Alina-Vlad de pana acum au fost intotdeauna certurile banale, Vlad este hotarat sa nu mai acorde o alta sansa relatiei dintre el si Alina, sustinand ca “nu este un capat de lume daca eu nu mai fac cuplu cu Alina…mi-am dat seama ca nu e bine sa mai incercam”.

Ce parere aveti de destramarea cuplului Alina-Vlad si implicit ruperea logodnei acestoa? Care credeti ca sunt adevarate motive ale despartirii?

Articol realizat de Raluca Neagu

55 comentarii la “Alina si Vlad au rupt logodna”

  1. 1
    ione_obi Says:

    deci nush cine credea in relatia lor k eu una nu.oricum nu se potrivesc.lui vlad i sa cam urcat maretia in cap.aaa si apropo acum seara in emisiune vlad nu a avut curaj sa o priveasca pe alina knd ii vorbea,se uita la gabriela.in fine vlad si asa zisa doamna lacramioara nu au ce cauta acolo pt ca nush ce mama a facut ce a facut dansa

  2. 2
    crisey Says:

    o mare vrajeala ce face doamna lacramioara acolo in casa !! e prietena cu veronica tocmai ptr situatia asta,in care vlad ar ramane fara cuplu !!! sa aiba cu cui sa-l paseze!! nu tine deloc la alina si la ceea ce crede ea!acolo totul se rezuma la doamna lacramioara si vlad !!!o mare vrajeala!!pacat de alina ca e o dragutza sau cel putin asa pare la tv!

  3. 3
    geta Says:

    Daca ne dati posibilitatea sa ne exprimam parerea, va rog sa le si comunicati concurentilor cele spuse de noi. ALINA lasal o data pentru todeauna pe VLAD, CA NU ESTE DE TINE, sa ramana cu mamasa ca ii seamana la toate. Este genul de baiat care la cea mai mica miscare a ta fuge la mamasa care ii da numai sfaturi tampite si daca nu este mamasa alearga la prima fata pe care o cunoaste si se plange mai rau ca o femeie,eu cred ca ii place haremu . Nu este o frumusete de baiat si caracterul lui (din punct de vedere cum se comporta cu tine ) lasa de dorit. Nu pleca din casa numai ptr. ca nu mai esti cu Vlad, mai sunt baieti in lumea asta si nu da satisfactie . O rog pe mama lui Alina sa intre in direct si sa ii de un sfat de mama, sa mearga mai departe ca Vlad nu este de ALINA niciodata, are o mentalitata de copil nu de baiat care vrea sa se insoare, mai are de stat langa fusta lui mamasa si va sta toata viata si cand se va insura . Alina mergi mai departe ca esti o fata deosebita si cauta-ti un baiat pe masura ta. Faptul ca tea luat inelul de logodna este JOSNIC, UN GEST CARE IL FACE NUMAI UN OM CU CARACTER ZERO . Daca te iubea asa cum spune si daca vati fi despartit nu trebuia sa iti ia inelul cu atata usurinta. Lasa se dorit un astfel de caracter . VARZAAAAAAAAAAAAA. BAFTA MAI DEPARTE ALINA.

  4. 4
    EMILIA Says:

    cred ca ne-am saturat cu totii ,se cearta se impaca si tot asa,eu cred ca alina e in continuare geloasa pe veronica iar in cele din urma veronica il soarbe din ochi pe vlad

  5. 5
    EMILIA Says:

    pt veronica cu dialectul ei italienesc,o intreb la facultatea de litere asa invata sa vorbeasca?? VULGAR,FF VULGAR
    si nu e singura fata cu acest temperament,ele ce cred ca sunt sau devin mai speciale ,ma refer si la brindusa,la alina si chiar si cristina
    sa ia exemplu de la diana o fata educata si stilata
    sunt toate asa frumoase in emisiune,imbracate ,aranjate ,dar,cind deschid gura e vai si amar!

  6. 6
    hop_tzop Says:

    Slava Domnului k Alina a scapat de ei!! Cu sigranta n-a pierdut nimic!! Felicitari Alina si bafta multa in continuare!! Cu siguranta vei gasi pe cineva potrivit pt tine si care sa te iubeasca asa cum meriti!! :*

  7. 7
    llidia Says:

    ma asteptam la asta!vlad nu o iubeste,pt ca atunci cand iubesti o persoana nu mai faci pe interesantul,nu mai ai timp de ironii,dar a vazut ca tine… in fine eu zic ca e mai bn asa si nici nu ii sfatuiesc sa se imapace pt ca inevitabil vor ajunge tot aici…iar gestul de ai cere ineleul inapoi e ……….NO COMMNENT cei 7 ani de aks isi spun cuvantul…..putea sa ii spuna ca se despart si atat,dar ca sa ii ceri inelul inapoi…….prea de tot,asta spune multe despre tine ca om…..

  8. 8
    dida Says:

    sunt penibili. se vede clar ca vlad nu simte nimic pt ea.mai mult tine lacramioara de relatia loc ca de… e criza trebuie niste bani.i-a facut lectia de acasa lu vladut a lu mamica:premiul cel mare indiferent cum.s-au bucurat de descalificarea celor doi,acum incearca sa ii atace pe vali,valeria si diana. oameni mai rai si perversi ca lacramioara, vlad si veronica nu prea am vazut.afara lacramioara cat mai repede.

  9. 9
    Rachela Says:

    Vlad nu o mai arde atat in vrajeli cu logodna ta uitate in jurul tau toti oamenii sunt de acord ca nu esti pentru Alina esti un prefacut exact ca si mama ta vreti numai sa castigati concursu atata tot! nu te mai da atat in spectacol cu figurile tale uitate ce face faci cand intra telespectatorii in direct cu voi faci niste buze de spart badoace :) ) doamne faceti ceva si iesiti afara cu tot cu mama ta :P :))

  10. 10
    tatyana Says:

    sincer,nu cred ca vlad o vrea de fapt pe alina si gaseste tot felul de scuze pentru a incheia relatia cu ea….faza cu cerutul inelului inapoi nu a fost deloc frumoasa pentru un barbat adevarat cum se crede.dna lacramioara are prea multe pareri in legatura cu relatia lor si nu ii lasa s isi vada singuri de ei….mereu se baga si se crede cea mai in masura sa spuna unele lucruri…..vlad pANA NU O S-O LASE P MAMICA, NU O SA POATA AVEA O RELATIE DE LUNGA DURATA INDIFERENT CU CINE AR FACE CUPLU.

  11. 11
    Manolache Antonia Says:

    Voi doi sunteti frumosi dar prostut si vad ca eu de 8 ani sunt mai desteapt de cat voi cu drag Antonia.

  12. 12
    Mada Says:

    Cred ca cei doi nu se potrivesc. Lacramiora si cu Vlad sunt extrem de ,,smecheri,, sunt trecuti prin,,scoala vietii,,. Alina este o scumpa.

  13. 13
    diana Says:

    alina si vlad sunt un cuplu minunat numai k alina este foarte incapatanata nu am nimic cu alina doamne fereste chiar imi este foarte draga dar nu cred ca il iubeste pe vlad atat cat o iubeste vlad pe ea si daka ar fi sal iubeasca de ce nu arata ok poate nu vrea sa arate publicului dar macar sai arate lui cred ca ar trebui sa lase mult mai mult de la ea si vlad sa lase din knd in knd desi sunt minora mi se par absurde chestiile de la care incep sa se certe si devine o adevarata sceneta urmaresc emisiunea numai de joi si din cate am vazut sfatul meu este sa se impace si sa lase mult mai mult alina de la ea.ALINA VLAD IUBITIVA E PACAT DE VOI :) :*:*:*:X

  14. 14
    LORENA Says:

    Alina l-a pierdut pe Vlad din cauza egoismului si a geloziei exagerate…isi merita soarta.

  15. 15
    aaa Says:

    impacati-va ca sunteti atat de frumosi si potriviti impreuna

  16. 16
    LORENA Says:

    De teama sa nu-i ia si celalalt inel Vlad , Alina l-a ascuns , l-a pus in loc bun si apoi s-a prefacut ca-l cauta , ca sa-i dea crezare cei din casa si telespectatorii… Alina
    joci un teatru ieftin incercand sa-l indepartezi pe Vlad , cand de fapt esti indragostita
    pana peste cap …..

  17. 17
    Andreea_MJ Says:

    Asta e pr0asta…kum sa parasesti asha baiat:P,Doamne apara shi pazeste….saraca e kam speriata :|

  18. 18
    tanya Says:

    eu sunt de parere k VLAD NU O IUBESTE PE ALINA..DOAR SE JOAK KU EA…ar fi mai bn sa nu se mai impace k vlad isi bate jok de ea..

  19. 19
    mary Says:

    CRED CA E BINE CA CEI DOI S-AU DESPARTIT FIINDCA NU SE POTRIVEAU DELOC.MIE PERSONAL NU I-MI PLACE DELOC FATA ASTA,E FITOASA SI SARACUL VLAT UN TIP CU MULTA ENERGIE,PLIN DE VIATA ESTE VAZUT CA UN CATELUS CARE TOT TIMPUL TREBUIA SA-I FACA PE PLAC FITOASEI.FOARTE BINE CA NU MAI SUNT IMPREUNA SI SPER SA SE REORIENTEZE SPRE O ALTA FATA

  20. 20
    mada Says:

    vlad si lacramioara sunt niste prefacuti….vor decat premiul iar alina este victima lor.e foarte bn k s-au despartit trebuiau sa o fc mai demult pt k vlad nu o merita p alina….

  21. 21
    elLa Says:

    mergetzi mah k nici voi nu jtici ce vretzi…nush ce va tot impacati si va despartiti

  22. 22
    adrian Says:

    Alina este o fire care nu stie ce vrea si ca atare Vlad sa-si vada de treava lui deoarece daca se casatoreste cu alina ii va manca zilele toata viata

  23. 23
    aida Says:

    alina e in lumea ei….iar vlad e prea smecher….nu are sentimente pt ea…are dreptate alina cand spune ca joaca pe mai multe fronturi

  24. 24
    Soryna Says:

    nu se potrivesc deloc pacat de Alina

  25. 25
    Soryna Says:

    Vlad o vrea pe Veronica de aia face figuri

  26. 26
    Alynuta Says:

    Sincer imi pare foarte rau k vati despartit iar…
    va statea asa de bine impreuna:X:X:X
    adoram foarte mult cuplu vostru
    ma uitam la emisiune mai mult pt.a va vedea pe voi,dar dak asta ati hotarat asta e…
    va doresc mult suces in viitor si astept sa vad ce se mai intampla cu voi 2…(pe cine o sa mai alegeti…)
    dar sa siti ca va ADOR in continuare chiar dak nu mai sunteti impreuna ALYNA si VLAD!

  27. 27
    ioana Says:

    Vlad faci pe smecherul , esti mare derbedeu si nu stiu de ce te -ai tinut de Alina . Tu semeni f bine cu isterica de Veronica . Santeti doi ticalosi amandoi .

  28. 28
    ardeleaanca Says:

    se pare ca vlad vrea o sclava langa el, nu o viitore sotie, traim in sec.XXI,
    bravo alina, lasa-l nu e de tine, esti prea cu mult bun simt sa stai langa o asemenea persoana,
    cat despre vlad, el se potriveste f,bine cu veronica, asha sigur vor face un trio de exceptie.

  29. 29
    mirela Says:

    HAI PE VERO,VLAD…..

  30. 30
    raluca Says:

    VLAD se potriveste cu VERONICA! VERONICA SEAMANA CU CARMEN DE LA NORA PT MAMA 2

  31. 31
    raluca Says:

    CEL MAI BINE K AU RUPT LOGODNA, Alina e o infumurata , vlad e un fel de smecher ca si Veronica …deci se potrivesc!

  32. 32
    george Says:

    e cea mai buna dfecizie care se putea lua.Vlad se potriveste extraordinar cu veronica si impreuna cu d-na lacramioara formeaza un trio fantastic gata sa calce peste orice ca sa isi atinga scopurile

  33. 33
    strana Says:

    Nu se potrivesc absolut de loc. Vlad este fals si nu are cel mai elementar bun simt, acopera interlocutorul in ori ce dialog atunci cand nu-i convine discutia.Este de inteles de unde sa fi invatat cand maica-sa a trait cu ,,nebotezati” [turci] apoi se imbata in fata la toata tara. Cand a intrat in concurs a spus ca poate o place cineva si pe ea si..poate se marita ….!Sant oameni care nu merita sa ne pierdem timpul cu asemenea nulitati si mahalagisti.

  34. 34
    strana Says:

    NU SE PORIVESC. PUNCT.

  35. 35
    Sorina Says:

    Din punct de vedere fizic se potriveau insa comportamental sunt foarte diferiti.Ambii nu-si pot exprima corect sentimentele si de aici pana la despartire nu mai este decat un pas!Poate ca vor reusi sa-si intalneasca sufletele pereche in nora pentru mama!

  36. 36
    vera Says:

    E bn k s-au despartit oricum nu se potriveau.Alina are km multe figuri,se crde prea importanta!Mi-ar place k Vlad sa se impace cu Veronica se potrivesc de minune.

  37. 37
    CON Says:

    Vlad vrea sa domine,dupa invatamintele mamei lui.Mama il conduce ca pe un scolar mic.Daca ar fi placut-o pe Alina nu ar mai fi facut atatea nazuri.Este urat ca un barbat sa vorbeasca in orice
    moment,sa aiba replici in orice imprejurare.Alina cu acest om viata iti este obositoare,plina de certuri ,cu care te obisnuiesti,ceea ce e foarte rau.Fetelor ,nu fiti supuse intr-un mod orbeste!Sunt baieti si fete educati,invatati,harnici ,sufletisti,gospodari,iubareti si cum vreti voi.NU VA GRABITI!

  38. 38
    Patru Simona Says:

    Nu se potrivesc deloc. Astazi se cearta, maine se impaca si tot asa. Le-a luat cam mult sa observe ca nu se potrivec, asa ca optez ca Veronica sa formeze din nou un cuplu cu Vlad. Se potrivesc mult mai bine ,si oricum Alina nu-l iubea pe Vlad eu cred ca aceasta si-ar fi dorit o relatie cu Ionut asa cum si ea a spus “ca si parintii ei lar fi dorit pe Ionut ca ginere”

  39. 39
    viviana Says:

    MI-AR PLACE MULT SA VAD CA FORMEAZA DIN NOU UN CUPLU VLAD SI VERONICA DEOARECE SUNT SUPERBI.

  40. 40
    cbogdan95 Says:

    ea este mica , ambitioasa, orgolioasa, habar nu stie sa se poarte cu un barbat pe care se presupune ca il place.
    el este mandru, plin de el, arogant, atotstiutor, rasfatat, dar in viata nu va avea decat de pierdut din cauza mamei lui.

  41. 41
    Elena Says:

    Este foarte bine ca Alina si Vlad nu mai sunt impreuna pentru ca nu se potrivesc si de aceea se intampla atatea despartiri si impacari . Vlad ar trebui sa lase orgoliul deoparte si sa faca un cuplu cu Veronica .Doamna Lacramioara ar trebui sa nu-l mai dadaceasca atat pe Vlad pentru ca este destul de mare si el se va insura nu se va marita mama lui. ..Daca dansa va interveni mereu atunci baiatul va ajunge la 50 de ani si va fi tot neinsurat .

  42. 42
    crina diana Says:

    Stiu ca o sa vi se para ciudat ceea ce am sa va zic, informatia e suta la suta adevarata,VLAD ESTE poponar, e gay fratilorrr.E din Barlad si frecventeaza cluburile de gay, se saruta in IASI cu baietii si multe altele…O CUNOSTINTA APROPIATA MI-A ZIS CA, a spus la toata lumea ca el se duce la nora pt mama 4 pt bani, poate prinde pontul cel mare.DE aia nu vrea sa iasa deloc din competitie si se tine ba de Vero,ba de Alina ,ba de cine poate….
    Saracele fete, cand vor afla de fapt cine e el….saraca Alina…

  43. 43
    alexndra Says:

    vlad nu o iubeste pe alina…o iubeste pe veronica…fata cea sclifosita…

  44. 44
    alexndra Says:

    nu va mai certati atata….va tachinati degeaba

  45. 45
    Eduard Says:

    Baiatul asta Vlad nu iubeste pe nimeni :) ) De cand urmaresc, am observat treaba asta. El este acolo pentru a se distra. Chiar nu vedeti ? Si el a zis asta de multe ori. Le joaca pe degete, nu vrea sa se implice, ii place sa joace rolul de baiat fatal. Si toate fetele umbla dupa el, numai ca pustiullui nu ii pasa. In sinea lui, rade si iar rade…:)) E un copil, nu are pic de maturitate, dar isi joaca rolul foarte bine…

  46. 46
    Elena Says:

    Imi pare bine ca Vlad si Alina au rupt logodna. Insa nu mi se pare corect ca Vlad sa ia inelul de la Alina. Vlad daca a facut fapta aceasta da dovada ca nu este gentalmen. Astept ca Vlad sa faca cuplu cu Veronica.

  47. 47
    nuta Says:

    veronica esi afara ca incurci lumea acolo lasal pe vlad sa iubeasca pe alina ca tu nul meriti si nici familia lui vlad nu te vrea o iubeste pe alina care se potriveste de minune cu vlad veronica dute afara la iubitul tau care te asteapta cu bratele deschise si doamna lacramioara iubitio mai mult pe alina si fiti mai aproape de ea ca il iubeste pe vlad

  48. 48
    nuta Says:

    alina te iubesc alexandru

  49. 49
    Anca Says:

    Mie una chiar imi place cuplul Alina si Vlad. Iubiti`va in continuare si nu ascultati parerile altora , numai a le mamei tale , Vlad . Mult Succes ! :*

  50. 50
    Andra Says:

    Vlad sigur o place pe Veronica.Sunt convinsă 100%.Cu Alina doar se joacă,şi chiar şi eu m-aş juca cu ea.Oare fata asta nu vorbeşte aşa de obicei..sau doar e “timida” in direct?E aşa proastă..nu vreau să jignesc,ddar cam aşa e.Eu aş vrea să se combine Veronica cu Vlad.Amândoi sunt smecheri si chiar se potrivesc.Le urez succes în continuare!Şi în legătură cu d-na Lacrămioara,trenuie să recunoaştem ca e puţin cam mahalagioaică.Dar aşa este ea,nu putem să o schimbăm.

  51. 51
    rebecca Says:

    vlad-barbat fatal????=)))))))))))))) doamne…taranul ala???=))))))))))))))))))))))))))))….cine umbla dupa el???alina e singura fraiera :) ))

  52. 52
    antica teodora Says:

    chiar are fata de poponar si doamna lacramiara de betiva….si in emisiune are apucaturi…..tot freaka tumburukul ala in mana…lipsa de okupatoe

  53. 53
    virtic felicia Says:

    SINT FFFFFFFF SUPARAT CA NU POT INTRA IN DIRECT DA ACUM IMI DAU SEAMA CA SE DAU TELEFOANE PREFERENTIAL ASA CA M AM LAMURIT SI DE ACEST SHOU

  54. 54
    selena Says:

    ma bucur ca vlad s a despartit de alina,acum o sa se combine cu veronica!!!

  55. 55
    ioana Says:

    Nu e fraiera asa ca mai bn taci
    Rebeca ca cred ca dupa tine nici un copil de 12 ani nu a umbla:)):)):)):)):));)

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free