Alina si Vlad au rupt logodna


ruperea logodnei Alina-Vlad 26.01Se pare ca relatia dintre Alina si Vlad, concurentii Nora pentru mama 4, a luat din nou o intorsatura nefavorabila, cei doi fiind hotarati sa rupa logodna.

Desi relatia dintre Alina si Vlad a fost mereu oscilanta, cu impacari si despartiri dese, cei doi au plecat la Roma cu gandul ca se vor intoarce mai uniti si mai increzatori in relatia lor, dar se pare ca nu s-a intamplat intocmai asa.

Dupa venirea din excursia de la Roma, au aparut noi neintelegeri in cuplul lor, Alina reprosandu-i lui Vlad ca joaca pe mai multe fronturi.

Cei doi s-au acuzat reciproc de lipsa de comunicare in cuplu si de orgolii prea mari.

Alina s-a declarat vinovata pentru situatia in care a ajuns relatia dintre ea si Vlad, spunand ” ma declar vinovata ca nu-mi pot exterioriza sentimentele…nu ma pot face inteleasa asa cum vreau eu.”

In ciuda faptului ca nu mai sunt impreuna, Alina a declarat ca sentimentele ei pentru Vlad sunt de dragoste, pe cand Vlad a incercat sa evite raspunsul la intrebarea referitoare la sentimentele pe care le are fata de Alina, sustinand ” Alina stie mai bine”.

Doamna Lacramioara este de parere ca “Alina si Vlad nu sunt compatibili”. Aceasta a incercat sa-l convinga pe Vlad sa nu-si ceara eliminarea, chiar daca nu va mai forma un cuplu cu Alina.

Desi motivele despartirii cuplului Alina-Vlad de pana acum au fost intotdeauna certurile banale, Vlad este hotarat sa nu mai acorde o alta sansa relatiei dintre el si Alina, sustinand ca “nu este un capat de lume daca eu nu mai fac cuplu cu Alina…mi-am dat seama ca nu e bine sa mai incercam”.

Ce parere aveti de destramarea cuplului Alina-Vlad si implicit ruperea logodnei acestoa? Care credeti ca sunt adevarate motive ale despartirii?

Articol realizat de Raluca Neagu

55 comentarii la “Alina si Vlad au rupt logodna”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 55
    ioana Says:

    Nu e fraiera asa ca mai bn taci
    Rebeca ca cred ca dupa tine nici un copil de 12 ani nu a umbla:)):)):)):)):));)

  2. 54
    selena Says:

    ma bucur ca vlad s a despartit de alina,acum o sa se combine cu veronica!!!

  3. 53
    virtic felicia Says:

    SINT FFFFFFFF SUPARAT CA NU POT INTRA IN DIRECT DA ACUM IMI DAU SEAMA CA SE DAU TELEFOANE PREFERENTIAL ASA CA M AM LAMURIT SI DE ACEST SHOU

  4. 52
    antica teodora Says:

    chiar are fata de poponar si doamna lacramiara de betiva….si in emisiune are apucaturi…..tot freaka tumburukul ala in mana…lipsa de okupatoe

  5. 51
    rebecca Says:

    vlad-barbat fatal????=)))))))))))))) doamne…taranul ala???=))))))))))))))))))))))))))))….cine umbla dupa el???alina e singura fraiera :) ))

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free