Costi i-a facut o surpriza Veronicai


inima veronicai 22.01Costi, concurentul Nora pentru mama 4, ajutat de ceilalti baieti a reusit sa-i faca o surpriza Veronicai. Acesta i-a pus pe pat o inimioara facuta din carton pe care scria “ai vrea sa mergem inainte?”.

Gestul lui Costi a surprins-o pe Veronica, aceasta nestiind de la inceput despre cine este vorba, deoarece inimioara a fost trimisa fara semnatura.

Veronica a declarat ca stia ca acest cadou este de la Costi si a tratat totul ca pe o gluma.

Cum comentati gestul lui Costi de a-i face o surpriza Veronicai? Credeti ca totul a fost doar o simpla gluma?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Costi i-a facut o surpriza Veronicai”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    LUPU IOANA Says:

    se vede ca esti o fata desteapta da toate cartile pe fata te sustin in continuare

  2. 9
    LUPU IOANA Says:

    veronica esti o fata desteapta inteligenta si dai cartile pe fata laso pe diana in pace afara se vede oti te votam si te incurajam si fa o echipa cu celelelte fete inafara de diana imi pare rau ca a tradato vali pe ce mai buna prietena a ta care a plecat din pacate si alexandra este o fata buna si intelegenta sa sti ca costi tine mult la tn se vede foarte bn si vrea sa faceti un cuplu si e un baiat draut si mama lui de treaba te pup ioana lupu din ostroj de constanta

  3. 8
    anqa Says:

    veronik este o prefqta….sa aratat matza blanda la inceput..k sa intre p sub pielea mamelor..si chiar dk a reusit sa ai dea afara p Elena si iubitul ei….ea tot nu va ajunge in finala…si dk va ajunge tot sg va fi…..poate ar fi capabila sa fq un kuplu ku Costi doar pt a castiga marele premiu.,..orikm ajta si-a dorit…

  4. 7
    roxy Says:

    veronica este o prefacuta si o falsa.nu stiu ce cauta ea in casa cand a lasat pe cineva afara.se crede avocatul casei dar este o invidioasa si cred ca spera cel mai tare la premiul cel mare…jos vermonela..

  5. 6
    dumitru tanase Says:

    poate ma astepta pe mine veronica va-ti gandit?

  6. 5
    isache Says:

    cum pe costi il caracterizeaza simtul umorului ,cred ca si aceasta surpriza a fost sub forma de gluma.orice initiativa de asa fel eu cred ca este de apreciat.BRAVO COSTI tineo tot asa

  7. 4
    viviana Says:

    Veronica este o fata cu capul pe umeri ,intre ei a fost doar o gluma,dar sper sa ramana amici fiindca ei sunt amandoi plini de viata si destul de simpatici , Costi dupa parerea mea, cred ca si-a dat seama de cand sta in casa ca Veronica este persoana cu care poti discuta orice,poti glumi si in peajma ei te simti foarte bine, deoarece ea este cea mai deosebita fata din casa.

  8. 3
    cip Says:

    Vom vedea un raspuns, acum cand mama lui a iesit mama saptamanii, iar apele sunt cam tulburi in triada Lacramioara-Vlad-Alina, si colac peste pupaza Diana este nora saptamanii. Veronica tb sa faca ceva, altfel nu ar sta ca un uliu in cautarea prazii.

  9. 2
    anda deltov Says:

    Nu o sa fie nimic intre cei doi. Nu se potrives nici ca varsta, nici la caracter. Doar ca de la o joaca acest baiat cred ca s-a indragostit sau doar vrea un cuplu pt. a merge mai departe spre castig.

  10. 1
    Andra Says:

    Sincer nu cred ca va exista ceva serios.Costi este un baiat bun si sufletist dar Veronica este mai sireata.Poate el chiar o iubeste dar ea nu prea.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free