Ionut este “campion la refuzuri”


ionut 22.01Dupa ultimul refuz primit in casa Nora pentru mama 4 de la Brandusa, Ionut s-a autointitulat “campion la refuzuri”.

De curand acesta s-a plans celorlalti baieti ca a fost refuzat de 3 ori in casa Nora pentru mama 4: de Alexandra, de Cristina si in ultima instanta de Brandusa.

Ionut a ajuns la concluzia ca nici dorinta pusa la Fontana di Trevi nu a mers, aceasta dorinta fiind legata de impacarea cu Brandusa.

Afland de aceasta autointitulare, Brandusa a declarat ca ar dori sa-i faca lui Ionut cadou o bricheta pe care sa scrie “CAMPION”.

Dar cum prin definitie, un campion este mereu un invingator, este posibil ca Ionut sa nu ramana doar un invins in aceasta competitie.

Cum comentati cele intamplate?

Articol realizat de Raluca Neagu

9 comentarii la “Ionut este “campion la refuzuri””

  1. 9
    COSMINA Says:

    IOANUT mi se pare ok e foarte simpatica seamana cu mama lui,si am impresia ca majoritatea fetelor il plac chear daca lau refuzat si mi se pare ca cristina a fost acel perete dintre ionut si Brandusa de la inceput mi sa parut ca crisrina are o fata insuportabila si orice ati spune sa fim seriosi voi vati uitat ce bn le sta la Ionut si B ranusa impreuna eu mam uitat

  2. 8
    mihai Says:

    punety si la muca oameni numai la brifa ca babele casa cistige premiu sa vedem si cum mucesc daca nu facety si sa muceasca rusine sa le fie

  3. 7
    roxy Says:

    ionut e un tip ok..educat si simtit ar face un cuplu frumos cu alexa.doar ptr el a intrat in casa,dar lui ai place sa stea la mila lu brenda si a cristinei….se inteleg multe..

  4. 6
    dumitru tanase Says:

    dupa cum stim alexa a intrat ptr ionut nu stiu ce e cu el chiar nu observa ca-l place?
    cred ca-i plac versatele

  5. 5
    elLa Says:

    se potriveste cu alexa.celelate siau batut joc de el.parerea mea

  6. 4
    Andra Says:

    Bietul Ionut.Fetele isi bat joc de el.

  7. 3
    florina Says:

    Ionut imi place, este inteligent, bine crescut. Sunt de acord ca nu prea are ce cauta intr-un astfel de concurs.

  8. 2
    cip Says:

    Doamna Mihaela si Ionut nu aveau ce cauta la un astfel de concurs. Intr-u fel ii dau dreptate sotului dansei, care a stiut ce spune. Dar e foarte bine ca s-au testat, atat doamna Mihaela a vazut cum reactioneza fiul, iar Ionut a vazut cum reactioneza mama, Cred ca avantajul participarii la acest concurs a fost de ambele parti. Si totusi exista ceva care ne scapa legat de Ionut…

  9. 1
    anda deltov Says:

    Ionut nu este un invins. Cum a spus si mama lui de plictiseala a incercat si el o fata doua. Nu este compatibil cu nici o fata din casa. Asta seara cand a fost invitata actrita reporter Elena, in studio, chipul i s-a luminat de placere. E clar ca acest gen de fata ii place si concluzia este ca nu aici trebuia sa vina. Fete de genul Elenei nu vin la astfel de show-uri.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free