Ionut o doreste pe Brandusa


brandusa si ionut 21.01Ionut si Brandusa au discutat mai mult despre ceea ce simt fiecare. In urma apropierii lor din ultima vreme, lui Ionut i s-au reaprins calcaiele dupa Brandusa.

In discutia avuta, Ionut a incercat sa-i explice Brandusei ca situatia in care cei doi se afla in prezent nu este sanatoasa si a insistat pe ideea de a-si mai acorda o a doua sansa relatiei care a fost intre ei, chiar cu riscul asumarii a ceea ce va fi.

Raspunsul Brandusei a fost ” hai sa lasam sa treaca timpul”, insa a dorit sa-i faca lui Ionut unele mici reprosuri legate de apropierea lui de anumite fete din casa: Alexandra, Cristina si mai nou Alexa.

Ionut s-a aratat foarte ferm in dorinta lui de a o recastiga pe Brandusa, declarandu-i “nu mai rezist la situatia asta”, dar Brandusa a dorit sa-i reaminteasca urmatorul lucru “nimeni nu te vrea, nimeni nu ma vrea”, referitor la familiile celor doi.

Brandusa a incercat sa-i explice lui Ionut ca nu vrea ca acesta sa se certe cu mama sa, insa el a sustinut faptul ca nu o sa mai fie la fel si ca va incerca sa vorbeasca cu ea, pentru a o face sa inteleaga.

“Trebuie sa demonstrezi, nu sa spui” au fost cuvintele Brandusei, careia ii este frica de un nou esec.

Ionut i-a replicat acesteia “neincercand nu ai sa te convingi de nimic”.

Pusa in fata faptului implinit, doamna Mihaela a declarat despre cele intamplate intre Ionut si Brandusa: “mi se pare ca traiesc o telenovela de proasta calitate…eu nu cred in aceasta iubire…lui Ionut statul intre acesti peretiĀ  nu ii este prielnic”.

Doamna Mihaela s-a asteptat ca Ionut sa incerce sa o cucereasca pe Alexa, despre care spune “mie imi place de ea”.

Mama lui Ionut este de parere ca acestuia i s-ar potrivi o persoana care sa semene din punct de vedere al caracterului cu el, iar acea persoana poate fi Alexa, mai putin Brandusa care desi “e amuzanta, e sufletista, dar total nepotrivita pentru Ionut”.

Doamna Mihaela crede ca intre Ionut si Brandusa “va fi o pierdere de timp…vor merge pe un drum care duce niciunde”.

Incercand sa o linisteasca pe doamna Mihaela, in care s-a reaprins vechiul conflict, Brandusa a declarat in emisiunea de dimineata ca nu este dispusa sa mai formeze un cuplu cu Ionut, deoarece acesta nu este baiatul pe care ea il cauta.

Ce parere aveti de dorinta lui Ionut de a o recastiga pe Brandusa? Credeti ca sentimentele lui sunt sincere?

Articol realizat de Raluca Neagu

11 comentarii la “Ionut o doreste pe Brandusa”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 11
    moty Says:

    mie imi place de ei cu toate ca el se ia dupa mamica

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free