Doamna Lacramioara: “Alina sufera de o boala care nu se vindeca”


lacramioara vlad alina 04.01La Finala Saptamanii din data de 01 ianuarie 2010, un nou conflict s-a iscat in casa Nora pentru mama 4, intre doamna Lacramioara si Alina.

Doamna Lacramioara considera ca ” de la Alina a plecat scandalul”. Aceasta a mai declarat despre Alina ca este o mincinoasa, pentru ca a  afirmat ca din cauza ei s-a despartit de Vlad.

Doamna Lacramioara s-a certat si cu Brandusa, care a dorit sa-i tina apararea Alinei in tot acest conflict si a afirmat despre doamna Lacramioara ca nu a fost de acord cu Alina si nu a placut-o de la bun inceput.

“Alina sufera de o boala care nu se vindeca – gelozia”, au fost cuvintele doamnei Lacramioara care i-a dat un sfat Alinei ” sa caute un bubos, un ghebos, la care sa nu se uite nimeni”.

Concluzia doamnei Lacramioara in ceea ce o priveste pe Alina a fost ” Alina nu are incredere in ea, incat sa fie cu Vlad”.

Alina este convinsa ca intre ea si Vlad nu mai poate fi nimic si declara ca nici nu-si mai doreste.

Ce parere aveti de conflictul dintre doamna Lacramioara si Alina? Credeti ca doamna Lacramioara a contribuit la destramarea cuplului Vlad-Alina?

Articol realizat de Raluca Neagu

8 comentarii la “Doamna Lacramioara: “Alina sufera de o boala care nu se vindeca””

  1. 8
    emaanuela Says:

    lacramioara nuj km e dar nimeni nu treb sa o judece pe ea,imi place foarte mult de vlad fiul dumneaie e frumusel rau.pop pentru vlad si alina e frumusik rau:X:X:X:X

  2. 7
    gabriellla Says:

    vlad si veronica intr-adevar se potrivesc,dar d-na Lacramioara isi baga coada peste tot,mereu are ceva de comentat,imi aduce aminte de babele de la mine de la bloc care barfesc continuu,si isi dau mereu cu parerea chiar si unde “nu le fierbe oala“……alina saraca nu ii putea face fata certurilor,barfelor,rautatilor Lacramioara…in schimb Veronica este o nora pe masura mamei lui Vlad…..Vlad este un baiat de nota 20,mai filosofeaza el uneori,ehhh dar asta e…nimeni nu e perfect:)

  3. 6
    renata Says:

    Se vede clar ca Alina tinea la Vlad.Si nu ne increderea ei in ea a dus la despartirea de Vlad,ci prietenia dintre doamna Lacramioara si Veronica.Aceasta apropiere a frustrat-o pe Alina si de-aici si neincrederea ei.Iar Vlad se bucura ca a gasit o scuza sa scape de ea.O sa isi de-a seama mai tarziu ce a pierdut.Ar fi vai de el cu Veronica,pentruca e o persoana cu un caracter foarte puternic si l-ar tine numai “sub papuc”.

  4. 5
    paty Says:

    uaaa dute acasa fa urata drq cea mai periculoasa mama din casa Lacrimioara dute acasa nene ca nu e de tn aici.PA!!!

  5. 4
    anna Says:

    parerea mea… vlad se potriveste cu veronica ce sa mai…nu va mai ascundeti se vede clar ca va sorbiti din priviri doamna lacramioara hai interveniti un pic am vazut ca ati devenit buna prietena cu vero. dupa cearta aceea groaznica nu stiu ce ati putea sa va mai spuneti de rau ati spus tot si chiar mai mult

  6. 3
    BARSE Says:

    D-na Lacramioara, contribuie la aproape toate certurile din CASA!

  7. 2
    adriana Says:

    Alina nici nu stie ce vrea…o data spune ca e intr-un fel o data ca e in alt fel iar Vlad e mult prea bun pentru o fata ca ea.

  8. 1
    george Says:

    eu consider ca neincrederea alinei in ea este principala cauza a despartirii de vlad

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free