Mihai a incercat sa se impace cu Georgiana in timp ce forma cuplu cu Brandusa


mihai npm3, 04.01Georgiana, fosta concurenta Nora pentru mama 3, a dorit sa intre in legatura directa cu Brandusa pentru a-i spune adevarul despre Mihai, fostul concurent Nora pentru mama 3.

Georgiana a declarat ca dupa despartirea de Mihai in august 2009, acesta a incercat in repetate randuri sa se impace cu ea, iar acesta lucru s-a intamplat chiar si in timpul relatiei lui cu Brandusa.

Georgiana a marturisit ca Mihai o suna non-stop si ca acesta i-a povestit tot despre Brandusa, chiar si momentul cand cei doi s-au ascuns dupa biserica pentru ca Brandusa sa poate vorbi la telefon cu rudele ei.

Georgiana a declarat ” Mihai m-a iubit si ma iubeste” si a tinut sa ii spuna Brandusei ca el se foloseste de aceasta pentru a reintra in casa, cu scopul de a castiga Marele Premiu, pe care l-a ratat in editia a 3-a Nora pentru mama.

Dorind sa i se acorde drepul la replica, Mihai a sunat si el la emisiune, dar a negat toate afirmatiile Georgianei, declarand “i-am facut jocul doar ca sa ma razbun”.

Mihai a sustinut faptul ca o place pe Brandusa si ca nu mai are niciun sentiment fata de Georgiana, dar Brandusa nu este convinsa de aceste lucruri si momentan nu-si mai doreste ca Mihai sa intre in casa Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de cele intamplate? Cine credeti ca are dreptate?

Articol realizat de Raluca Neagu

11 comentarii la “Mihai a incercat sa se impace cu Georgiana in timp ce forma cuplu cu Brandusa”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 11
    vily Says:

    un lacke nimic mai mult

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free