Prietenia dintre Veronica si Diana nu mai exista


veronica si diana 04.01La Finala Saptamanii din 01 ianuarie 2010, in casa Nora pentru mama 4 a avut loc o cearta intre Veronica si Diana.

Veronica a fost deranjata de faptul ca Diana face tot timpul zgomot si considera ca aceasta incearca sa se bage pe sub pielea omului cu sila.

Desi Diana a declarat ” Veronica imi e prietena inca”, Veronica este de parere ca cea mai buna solutie este ca ele sa se ignore.

Diana crede ca Alexandra este influentata negativ de Veronica si este de parere ca acesta este motivul pentru care ele nu mai sunt prietene.

Concluzia Dianei a fost: ” am pierdut doua prietene pe care nu le aveam”

Ce parere aveti de cearta dintre Veronica si Diana? Cui tindeti sa dai dreptate?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Prietenia dintre Veronica si Diana nu mai exista”

  1. 7
    dana Says:

    ce bine ca nu mai e prietena cu veronicaa mai bine fara decat cu asa prietena

  2. 6
    desi Says:

    diana este cea mai buna fata din competitia nora pt mama 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. 5
    symmonna Says:

    Veronica asta stie sa-si joace cartile, oricum ea pe Vlad il vrea si ar calca pe cadavre ptr a-si atinge scopul. cine stie ce viata o fi avut de a inrait-o asa. oricum eu cred ca ea este inteleasa cu d-na Lacramioara dinainte de concurs, poate nici Vlad nu stie . cu Diana nu poate fi prietena, nu au aceleasi caractere !

  4. 4
    george Says:

    si eu sunt de parere ca diana trebuia sa ii taie mai demult craca de la picioare veronicai ca prea mult o jigneste.Diana nu a dat curs la nici o cearta cu veronica ca sa nu mai fie alte conflicte.Si da consider ca alexandra este influentata de veronica negativ

  5. 3
    Madalina Says:

    La inceput o simpatizam pe Veronica, dar dupa cum se comporta in ultima perioada, cred ca i-am atribuit niste calitati pe care nu le are.

  6. 2
    C.T. Says:

    Buna Venera!ma bucur sa te gasesc aici…Diana este o fata cu prea mult bun simt si asta a fost slabiciunea ei pana akm!sper ca de acum incolo sa nu-i mai inghita veronicai toate jignirile !

  7. 1
    Venera Says:

    Diana trebuia de mult sa o puna pe Veronica la punct;prea este obraznica si jigneste pe toata lumea.Diana a avut dreptate ,ea daca nu a dat curs certurilor a fost luata de proasta. Veronica dupa ce o jignea era surprinsa de ce este suparata.Din vinovat facea pe victima.Dar adevarur este ca Veronica este invidioasa pe Diana;faptul ca a facut cuplu si nu oricum ci un cuplu stabil.Parerea mea este ca Veronica il simpatiza mai mult pe Vali decit amic.Si totusi curiozitatea mea de ce Veronica nu a fost DESCALIFICATA??????au fost doua abateri si nimic

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free