Ionut si Cristina formeaza un cuplu?


ionut si cristina 28.12Ionut si Cristina, concurentii Nora pentru mama 4, sunt din ce in ce mai apropiati si mai atenti unul cu altul… sa fie oare acesta un inceput de relatie?

Inca de la inceputul competitiei Nora pentru mama 4, Ionut a format cuplu cu Brandusa, dar in scurt timp acestia s-au despartit la dorinta doamnei Mihaela, care nu a agreat-o pe Brandusa. La putin timp, Ionut a incercat sa o cucereasca pe Alexandra, dupa preferinta mamei sale, dar totul a fost in zadar.

Mai multe fete au roit in jurul lui, precum: Diana, Veronica, dar se pare ca in cele din urma Ionut a ales-o pe Cristina, desi neaga faptul ca ar fi impreuna.

Credeti ca Ionut si Cristina se potrivesc? Oare doamna Mihaela va fi de acord cu relatia dintre Ionut si Cristina, daca se va demonstra ca acestia sunt impreuna?

Articol realizat de Raluca Neagu

21 comentarii la “Ionut si Cristina formeaza un cuplu?”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    anna Says:

    mie imi placea f.f mult cuplul cristina ionut dar cred ca ei nu sunt pregatiti pentru o casnicie mai ales cristina e copilaroasa si ar trebui sa-si mai traiasca copilaria

  2. 19
    elena Says:

    imi pare f rau ca sau desp ca se potrivea de minune si am fost impresionata de felul lor de a se apropia ii iub

  3. 18
    adyna Says:

    cristina nu stie ce a pierdut. pacat k s-a combinat cu lucian.ionut era mult mai potrivit

  4. 17
    anda deltov Says:

    Bravo Ionut, singurul baiat care a facut un gest cavaleresc. Mi-au dat lacrimile de emotie. Bafta in concurs, sunteti frumosi si haiosi.

  5. 16
    cri Says:

    cristina e mai vesela ionut este un tip mai timid cred ca cristina o sa se plictiseasca laun momendat dar cine stie

  6. 15
    mariana Says:

    nu se patrivesc iar ce i-a facut cristina prin chestia asta brandusei a demonstrat ca nu ii e prietena!

  7. 14
    Madalina Says:

    Nu cred ca se potrivesc. Ionut se potrivea mai bine cu Brenda. Desi la inceput nu imi placea Brenda, cu timpul mi-am schimbat parerea despre ea. E o fata ok!

  8. 13
    Dorulet Says:

    Da, cred ca Ionut va fi mai apropiat de Cristina, decat de Brenda sau de Alexandra. Se pare insa ca noii baieti intrati in casa o plac pe Cristina. Acum sunt curioasa daca Ionut va putea sa lupte pentru inima Cristinei. Dupa parerea mea, cred ca Cristina il va placea mai mult pe Lucian, care pare mai ferm, e mai inalt si-i plac actiunile combat!!
    Ionut se pare ca va trebui sa iasa din competitie, fiinca e tare timid, calm. Ori fetelor din casa le plac baietii indrazneti, bagaciosi. Cred ca Lucian este un astfel de baiat! Asa il vedeam si pe Laurentiu la inceput, dar din pacate a clacat foarte repede….

  9. 12
    nicol Says:

    Da fac un cuplu minunat

  10. 11
    roxy Says:

    cristina e o fata ok…insa ionutz e baiatul mamei…deci nush daka se potrivesc atat d bne

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free