Elena si doamna Maria s-au impacat


elena si maria 28.12Elena a facut primul pas spre impacarea cu doamna Maria. Cele doua au trecut peste toate lucrurile si au discutat cu familiile lor despre conflictul pe care l-au avut, ceea ce le-a ajutat sa inteleaga mai bine unele probleme si sa treaca peste ele.

Doamna Maria a fost deranjata cel mai mult de momentul cand fetele s-au bagat in viata personala a dumneaei, insa Elena este de parere ca tot conflictul a inceput in clipa in care Bogdan si Elena au fost comparati din punct de vedere al stilului fiecaruia.

Elena a declarat ca nu a jignit-o in niciun fel pe doamna Maria si nici pe familia acesteia.

Ce parere aveti de impacarea dintre Elena si doamna Maria?

Articol realizat de Raluca Neagu

29 comentarii la “Elena si doamna Maria s-au impacat”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 29
    Ligia Says:

    De acord cu tine, Lorena :p

  2. 28
    LORENA Says:

    ELENA NU STIE SA TACA,UN VIITOR PSIHOLOG TREBUIE SA FIE INTELEPT ,SA STIE SA ASCULTE CU RABDARE ,DACA DORESTE REALIZARI PE PLAN PROFESIONAL .

  3. 27
    BARSE Says:

    Elena nu este prost crescuta. A fost prea mult hartuita ca sa mai taca. Elena nu trebuie sa se linguseasca pe langa d-na Maria, caci nu are de ce. Sunt femei precum d-na Maria (din pacate si eu am trait acelasi lucru cu soacra mea) care defapt nu si-ar lasa baiatul sa se casatoreasca, astfel, nici o fata nu ar fi buna ptr baiatul ei.

  4. 26
    adriana Says:

    Elena este prost crescuta.nu stiu cum poate sa-si permita sa voarbeasca asa despre mama baiatului pe care spune ea ca il iubeste.Bogdan a lsat-o pe Elena sa-si bata joc de doamna Maria cum a vrut ea.Ar trebui sa le fie rusine la amandoi

  5. 25
    george Says:

    nu am dreptul sa judec pe nimeni dar vreau sa ii spun larisseigr1 sa nu mai jigneasca atat de rau concurentele.pune-te in pielea rudelor elenei si spune-mi ce a-i simti daca cineva ar vorbi asa despre o ruda de a ta.Cat despre impacarea celor doua ar fi de lunga durata daca d-na lacramioara nu ar mai barfi-o pe elena iar elena nu ar mai riposta,d-na maria intervenind mereu in fav lacramioarei.

  6. 24
    hop si io Says:

    npm4 ? de cind ?

  7. 23
    larissagr1 Says:

    DATI MI VOIE SA VA SPU CE CRED EU.D NA MARIA A FOST SFATUITA DE CEI DE ACASA S O LASE MAI MOALE SA FIE MAI TOLERANTA CU ELENA PT CA DEJA A INCEPUT SA PIARDA.SCOPUL EI ESTE FINALA SI SE VA IMPACA ORI DE CITE ORI VA FI NEVOIE CU ELENA PENTRU A SI ATINGE SCOPUL. DACA ERATI MAI ATENTI ,VEDEATI SFATUL FIICEI EI LA CRACIUN.ELENA ESTE O IDIOATA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.VORBESTE MULT SI AIUREA SI DATI MI VOIE SA VA SPUN CA PSIHOLOG NU VA FI NICIODATA.EU PERSONAL FAC UN MARE C…PE FACULTATEA EI CU PLATA.E O PROASTA IAR DUPA TERMINAREA FACULTATII VA DEVENI O PROASTA CU DIPLOMA.BOGDAN SI EL CU STUDII SUPERIOARE ,E LA FEL DE PROST DAR CE SA I FACI DACA MA UIT LA EMISIUNE TREBUIE SA I ASCULT SI PE IDIOTI.VERONICA ,TI AS DA UN SFAT DIN INIMA DU TE COPILA IN LUMEA TA SI LASA FIGURILE SI LECTIILE DE LIMBA ROMANA ! AM FOST SI NOI LA SCOALA SI TE ASIGUR CA SINTEM MUUUUUUUUUUUUUUUULT MAI INTELIGENTI CA TINE.TOT CE SPUI E CA O VOMA SI PUTE RAU DE TOT!A, SA NU UIT IA O MAMA SI PE ALEXANDRA CU TINE CA VA STA BINE !

  8. 22
    andreea ghicu Says:

    as vrea sa primesc adresa de mess a gabrielei cristea cat mai repede

  9. 21
    andreea ghicu Says:

    sunt andreea am 9 ani si sunt din bacau.ma uit mereu la emisiunea ,,nora pentru mama”imi place mult.o iubesc din suflet pe gabriela cristea sper ca in anul 2010 sa fie tot la fel de frumoasa si sanatoasa.eu sunt de arere ca doamna maria pune prea mult la suplet asta a spus si mama care are 34 de ani.doamna maria trebuie sa incerce sa nu mai puna tot la suflet.pot sa primesc adresa de mess a gabrielei cristea!as vrea sa mai vorbesc cu ea.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free