Elena si doamna Maria s-au impacat


elena si maria 28.12Elena a facut primul pas spre impacarea cu doamna Maria. Cele doua au trecut peste toate lucrurile si au discutat cu familiile lor despre conflictul pe care l-au avut, ceea ce le-a ajutat sa inteleaga mai bine unele probleme si sa treaca peste ele.

Doamna Maria a fost deranjata cel mai mult de momentul cand fetele s-au bagat in viata personala a dumneaei, insa Elena este de parere ca tot conflictul a inceput in clipa in care Bogdan si Elena au fost comparati din punct de vedere al stilului fiecaruia.

Elena a declarat ca nu a jignit-o in niciun fel pe doamna Maria si nici pe familia acesteia.

Ce parere aveti de impacarea dintre Elena si doamna Maria?

Articol realizat de Raluca Neagu

29 comentarii la “Elena si doamna Maria s-au impacat”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    cri Says:

    nu stiu de ce o criticati atat pe elena pt ca si doamna maria greseste an viata trebuie sa stisa ierti si elena nu a facut un lucru care sa fie de ne iertat. iar mie nu mi se pare ca a jignito doamna maria daca nu e de acord cu parerea dansei nu anseamna ca a jignito si eu am o soacra si stiu ce ansamna cei cre scriu asa anseamna nu nu stiu ce e aia sa ai o soacra care crede tot timpu ca are dreptate

  2. 19
    Madalina Says:

    Bravo ,,Ligia,,! Ti-ai argumentat f.bine punctul tau de vedere. Sunt de acord cu tine.

  3. 18
    Ligia Says:

    parintii*

  4. 17
    Ligia Says:

    Elena se crede extrem de inteligenta, dar nu este chiar asa de desteapta. Atunci cand povestea cu Bogdan a spus ca patinrii ei ii dau bani pentru camin, pentru facultate si pentru cheltuiala. Daca era asa desteapta intra la “fara plata”. Ma rog..ma enerveaza ca se cearta cu toata lumea, isi da aere si nu respecta mamele.

  5. 16
    jamelia Says:

    eu sunt deacord cu Elena…mamele ar trebuii as isi vada de treburile lor..si sa ii lase pe ceilalti sa isi vada de viata lor..prea mult isi dau cu parerea ..prea mult barfesc…prea multa cearta si totul porneste de la mame!

  6. 15
    xxx Says:

    Elena fi cu bun simt si respecta si soacra pe dna Maria daca il iubesti pe Bogdan pt ca emisiunea se numeste NORA PENTRU MAMA

  7. 14
    Dorulet Says:

    Stimata doamna Maria as dori sa nu va mai amestecati in comentariile Elenei, lasati-l pe Bogdan sa vada pe cine are langa el. Cand va vedea ca ea este cea certareata se va departa singur de ea, deocamdata el crede ca dvoastra sunteti cea rea, care aveti ceva cu Elena si nu ca ea are un caracter urat!!Mi se pare ca parintii ei au scapat-o de sub control, ca au prea mare incredere in ea si-i domina. Din pacate tot mai multi tineri sunt dominatori ai parintilor lor. Bine spunea fiica dvoastra Oana ca fetele de astazi sunt egoiste, certarete, fara scrupule. Din pacate nici nu vor sa primeasca sfaturi sau indrumari. viata insa le va aseza acolo unde trebuie!

  8. 13
    nelu Says:

    elena e sub orice critica ,crede ca numai ea are dreptate in tot ce zice si face.Nu-l inteleg pe bogdan deloc…ori e p…..ori e prost.Despre d-na MARIA numai de bine a incercat tot posibilul sa fie bine dar nu are cu cine.Daca as fi in locul d-nei MARIA nu as mai vb niciodata cu o asemenea persoana prefacuta ,nesimtita si nesuferita !

  9. 12
    adina Says:

    nesimtirea elenei a depasit orice limita ,d-na lacramioara a avut dreptate si eu daca eram acolo,”o trezeam la realitate”carei problema ,ea crede ca daca are facultate are dreptul sa vb asa si sa jigneasca pe toata lumea .asta da dovada de buna crestere de acsa eu in locul d-nei maria nici nu ma mai uitam la ea ,dara sa ma mai impac cu ea iar ptr bogdan ,rusine sa ii fie ptr ca ii permite inginfatei aleia sa vb asa cva cu mama lui pe o mama nu o inlocuieste NIMENIpe lume ,eu spun asta din experienta eu mi-am pierdut mama acum 7 ani si nimic pe lume nu poate sa imi umple golul care a ramas in sufletul meu d-na maria este exact firea si chiar si fizionomia mamei mele cind ma uit la ea o vad pe mama mea NU AS VREA SA FIU IN SUFLETUL DINSEI

  10. 11
    Ligia Says:

    Nu Gabi. Nu ne credem perfecte pentru ca nimeni nu este perfect. Dar avem dreptul sa ne exprimam opinia si spunem ceea ce simtim. De ce sa mintim ca are dinti frumosi dak nu este asa? Ea se crede perfecta si de aceea ne`a castigat antipatia.

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free