Ionut si Cristina formeaza un cuplu?


ionut si cristina 28.12Ionut si Cristina, concurentii Nora pentru mama 4, sunt din ce in ce mai apropiati si mai atenti unul cu altul… sa fie oare acesta un inceput de relatie?

Inca de la inceputul competitiei Nora pentru mama 4, Ionut a format cuplu cu Brandusa, dar in scurt timp acestia s-au despartit la dorinta doamnei Mihaela, care nu a agreat-o pe Brandusa. La putin timp, Ionut a incercat sa o cucereasca pe Alexandra, dupa preferinta mamei sale, dar totul a fost in zadar.

Mai multe fete au roit in jurul lui, precum: Diana, Veronica, dar se pare ca in cele din urma Ionut a ales-o pe Cristina, desi neaga faptul ca ar fi impreuna.

Credeti ca Ionut si Cristina se potrivesc? Oare doamna Mihaela va fi de acord cu relatia dintre Ionut si Cristina, daca se va demonstra ca acestia sunt impreuna?

Articol realizat de Raluca Neagu

21 comentarii la “Ionut si Cristina formeaza un cuplu?”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    ramona Says:

    m-as bucura foarte mult k cei doi s fie impreuna, se potrivesc de minune…cristina e o frumusik si o dulcik((k toate oltencele)):)

  2. 9
    gaby Says:

    nush k sa zic mi se pare ca la cristina nu ii prea plake de ionut……..orikum ejty una dintre preferatele mele …pwp:X

  3. 8
    «๏๓g ÿσย คгє ριηк» ‹3 Says:

    Waaaa.:-j
    Kt de tare ar fii sa fie impreuna:X
    Sunt 2 frumoshiiiii\;d/
    Eu zik k se potrvesk fff bine
    :-j

  4. 7
    nicoleta Says:

    da cred ca se potrivesc le sta bn impreuna sunt 2 frumosii pwp

  5. 6
    sory Says:

    SE POTRIVESC DE MINUNE..si cred ca d-na mihaiela e de acord pt ca cristina e o fata foarte draguta si la locul ei.sper sa formeze si ei un cuplu.mi-a placut f oarte mult faza din emisiunea de azi dimineata.a fost asa de frumos din partea lui ionut ca ia dat flori si mai ales sa vada toata lumea.

  6. 5
    Mirela Says:

    mi-ar placea ca cristina si ionut sa formeze un cuplu…le sta fff bn impreuna:X

  7. 4
    klaw Says:

    cristina e preferata mea…si se potriveste foarte bine cu ionut,le-ar sta foarte bine impreuna :X

  8. 3
    maria Says:

    cred ca se potrivesc cei doi,le sta f.bine impreuna!mult succes pentru amandoi si sa speram ca de data asta si dna Mihaela va fi de acord…

  9. 2
    Gianina Says:

    IONUT si CRISTINA : sunt foarte frumosi impreuna :X:X:X:X sper sa fie un cuplu ………daca nu il iau eu pe IONUT ca e tare dragutz :) )

  10. 1
    NORAPENTRUMAMA Says:

    doamna mihaela cred ca e deacord si cred ca si cei doi se potrivesc .un nou blog nora pentru mama deschis chiar astazi va astept cu opinii

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free