Diana – Nora Saptamanii (18 decembrie 2009)


dianaSchimbare radicala de situatie in ceea ce priveste titlul de Nora Saptamanii la Nora pentru mama 4.

La Finala Saptamanii din 18 decembrie 2009, Diana a fost cea care a obtinut titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 32,1 %, fiind urmata pe locul al doilea de Veronica cu 31,6% si pe locul al treilea de Elena cu un procent de 21,9 % din votul telespectatorilor.

Ce parere aveti de aceasta schimbare de situatie? De ce credeti ca Elena s-a situat saptamana aceasta pe locul al treilea, locul 1 fiind ocupat de aceasta data de Diana?

Articol realizat de Raluca Neagu

32 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (18 decembrie 2009)”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    carmen Says:

    FELICITARI!!!!este preferata familiei mele,ardeleanca noastra,felicitari si parintilor care te-au educat .

  2. 29
    iacob andreea laura Says:

    schimbati modul de a-ti face parul…nu te avantajeaza deloc…

  3. 28
    Dorulet Says:

    Imi place de tine. Nu-l mai necaji pe Valentin ca nu merita. In sfarsit, el a avut curajul si a facut un pas decisiv, te-a cerut de sotie. Mi-a placut mult gestul lui. E un baiat hotarat. Ai grija de el, ca va potriviti. Amandoi sunteti firi calme, echilibrate. Nu va lasati atrasi in conflicte de ceilalti concurenti. Te rog s-o ajuti pe doamna Vali la bucatarie. Aratati ca sunteti ardelence, harnice, bune gospodine!!Va sustin!!

  4. 27
    Dorulet Says:

    Draga Diana, ma bucura faptul ca ai iesit nora saptamanii si sper sa fii si pe viitor. Formezi un cuplu frumos, adevarat cu Valentin. nu lua in seama rautatile Veronicai. totul va iesi in carand la iveala. Doamna Vali va sustine!!

  5. 26
    anuta pop Says:

    esti o ardeleanca frumoasa si bine crescuta.tine-o tot asa. felicitari si un an nou fericit

  6. 25
    any Says:

    tot asa iti sp si eu DIANAbrv tie si mai ales parintilor kre teaucrescut si edukt esti super impreuna k VALI si aveti multe in comun k sinteti amindoi ardeleni orikm LILIK era o gaita nu stiu c a vazut la ea dar e bn k sa trezit kt despre vero ea nu tia fost prietena evar ea e preokpata de {marimile} baitilor nu de maritis si ALE la fel tot da okii peste cap si se tot smereste da nui nik de capu ei FELICITARI pt titlu obtinut si tot asa inainte pt k meriti

  7. 24
    andreea Says:

    ma fato esti beton de frumoasa ca si veronica cele doua fete super va iubesc pe amndoua am vrea sa castigati dar nu putetii amndoua :-*
    sa stiti ca va iubesc mai eu va votez tot timpul spe da neintal

  8. 23
    miruna Says:

    Diana te rog schimbati stilistul si nu-ti mai pune tot felul in par..:)):)):)):)):)):)):))ca oricum nu esti preferata mea ci Veronica este preferata mea:X:X apropo mi-a placut colinta facuta de taicato in special pntru tine..:)):))e foarte tare..:)))ca am vazut ca tea sensibiliza..:)):)):)):)):)):)))=))=))=))=))

  9. 22
    miruna Says:

    Diana te rog schimbati

  10. 21
    danutzaa Says:

    bvo diana sper sa iesi in continuare nora saptamanii..si ca castigi premiu ca meriti ..esti o fata foarte frumoasa si educata:X:X

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free