Doamna Maria – Mama Saptamanii (18 decembrie 2009)


mariaAsa cum am fost obisnuiti, doamna Maria a iesit, ca si pana acum, Mama Saptamanii cu un procent foarte mare, mai precis 72,3% din votul telespectatorilor.

Doamna Maria a dorit sa o nominalizeze la Seara eliminarilor din 18 decembrie 2009 pe Mihaela, care ulterior a si iesit din concurs.

De ce credeti ca doamna Maria ar merita sa iasa in continuare Mama Saptamanii la Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Doamna Maria – Mama Saptamanii (18 decembrie 2009)”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    MARIA Says:

    Bunaseara! D-na Maria ,toata stima si respectul fata de D-navoastra si fam.,implicit Bogdan si Elena ,pe care i-am admirat pe tot parcursul emisinunii,DA !! ca sa ai curaj in tarisooara acesata sa-ti spui, franco, punctul de vedere ,a-ti trebuie un pic de barbatie ,ei au facut asta cu tot riscul,,si sper ca mai sunt inpreuna si astazi,mi-asi dori din tot suffletul ,iar D-voastra sa fiti mandra de o asa nora .

  2. 13
    Dorulet Says:

    De la o saptamana la alta, atitudinea dvoastra ma surprinde tot mai mult. Regret ca Bogdan da dovada de infantilism profund. Nu stiu cum poate sa se lase asa manipulat de Elena si nu-i vede caracterul urat de fata certareata. Elena epateaza prin obraznicie si lipsa de obraz, de educatie si de cel mai elementar bun simt.

  3. 12
    Dorulet Says:

    Sytimata doamna Maria, imi pare rau de cele intamplate in casa intre dvoastra si Elena. Ma bucur ca relatiile s-au mai imbunatatit, dar cred ca Bogdan merita o fata mai buna, mai cuminte nu atat de agresiva ca Elena. deocamdata e orbit de dragostea pentru ea, dar sper ca va avea ochi sa vada ca nu se potrivesc.

  4. 11
    nicol Says:

    Bay eu nu as votao pe bosoroaga asta nici daca ar fi sa mor… sa baga ea cu gura peste tot …. in lc sa o invetze pe Elena de bine ea se cearta … lastzi Doamna copi in pace …. asa ceva nu am mai vazut desi am 18 ani …. suntetzi….. incredibila antipaica bfffff nu va suport…..

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free