Doamna Maria – Mama Saptamanii (18 decembrie 2009)


mariaAsa cum am fost obisnuiti, doamna Maria a iesit, ca si pana acum, Mama Saptamanii cu un procent foarte mare, mai precis 72,3% din votul telespectatorilor.

Doamna Maria a dorit sa o nominalizeze la Seara eliminarilor din 18 decembrie 2009 pe Mihaela, care ulterior a si iesit din concurs.

De ce credeti ca doamna Maria ar merita sa iasa in continuare Mama Saptamanii la Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Doamna Maria – Mama Saptamanii (18 decembrie 2009)”

  1. 1
    george Says:

    p[referata mea a devenbit d-na vali si cred ca merita sa devina mama sapt.d-nma maria iubeste sa o faca pe victima si asta ia ochii telespectatorilor.

  2. 2
    timisoara Says:

    eu nu stiu cine o voteaza pe scorpia asta ce teatru o jucat simbata a lovito unde o doare cu bani de asta a plins ca ia orcum nu ia premiu vai cred ca numai asta viseaza ,premiu cel mare asta doreste cel mai mult situatia voturilor sa schinbat sa o voteze a inceput sa plinga ia fost frica ca iese sa si faca lumea mila de ia si si facut dupa cum se vede.

  3. 3
    timisoara Says:

    acuma hoasca batrina maria ii ciuda ca nu a fost penalizata mama lider ia aratat cum trebuie sa se poarte cu fetele ele nu sint sclave sa le spele blidele la babe si sa le urmaresca pe fete cind minca nu mia placut de fiusau esteric ce sa luat de gabriela si staf. cum juca masa hoasca, teatru plingea si ia si fiu ca doi esterici astia sufera amindoi . au niste decaderi nervose iesiri ,ar trebui sa cheme stafu niste doctori de nervi .sau sphatri sai faca tratament alor doi ii bufnesc plinsu acela esteric ,care nu da bine la tv, si noi telespectatori nu sintem obligati sa ne zgiriem timpanu cu asemenea iesiri

  4. 4
    cristina Says:

    domna maria nu trebui sa plngrti sa de mult

  5. 5
    Madalina Says:

    D-na Maria cred ca a exagerat cu supararea in privinta afirmatiilor fetelor. As fi preferat sa o aud pe d-na Maria argumentandu-si punctul dansei de vedere. (Plansul este la indemana oricui si este o metoda usoara de a iesi dintr-o situatie delicata.)
    Este curios de aflat nr. telespectatorilor care voteaza.70% din cati telespectatori 10, 20, 30 ?

  6. 6
    Daniela Says:

    D-na Maria merita sa iasa mama saptamanii. Eu cred ca nu trebuie sa se mai consume foarte mult in privinta cu afirmatiile fetelor.

  7. 7
    andra Says:

    e o femeie falsa….sa ofticat pt bani nu ca nau avut fetele respect… lumeeee no mai votati pe prefacuta asta!!!ce iau facut fetele asa rau de face atatea criza si mai ales elena kre il iubeste pe bogdna…sa lase teatru deoparte!!!
    HUHUHUHU

  8. 8
    aura Says:

    La varsta ei ar putea sa se controleze si sa discute ,nu sa planga …si ea si fiul ei sunt tare ciudati…reactioneaza ca doi isterici!!!

  9. 9
    byanka Says:

    eu chiar nu stiu ce vad oamenii la ea de o voteaza mama saptamanii, in afara de faptul k plange toata emisiunea altceva nu stie nimik sa faca.

  10. 10
    stefania Says:

    de ce nu lasa doamna maria pe elena in pace tot se baga in realatia lor si tot cauta cearta cu ea. e o mama destul de educata si are experienta de viata si totus cauta cearta cu elena si nu o accepta in relatia cu baiatul ei

  11. 11
    nicol Says:

    Bay eu nu as votao pe bosoroaga asta nici daca ar fi sa mor… sa baga ea cu gura peste tot …. in lc sa o invetze pe Elena de bine ea se cearta … lastzi Doamna copi in pace …. asa ceva nu am mai vazut desi am 18 ani …. suntetzi….. incredibila antipaica bfffff nu va suport…..

  12. 12
    Dorulet Says:

    Sytimata doamna Maria, imi pare rau de cele intamplate in casa intre dvoastra si Elena. Ma bucur ca relatiile s-au mai imbunatatit, dar cred ca Bogdan merita o fata mai buna, mai cuminte nu atat de agresiva ca Elena. deocamdata e orbit de dragostea pentru ea, dar sper ca va avea ochi sa vada ca nu se potrivesc.

  13. 13
    Dorulet Says:

    De la o saptamana la alta, atitudinea dvoastra ma surprinde tot mai mult. Regret ca Bogdan da dovada de infantilism profund. Nu stiu cum poate sa se lase asa manipulat de Elena si nu-i vede caracterul urat de fata certareata. Elena epateaza prin obraznicie si lipsa de obraz, de educatie si de cel mai elementar bun simt.

  14. 14
    MARIA Says:

    Bunaseara! D-na Maria ,toata stima si respectul fata de D-navoastra si fam.,implicit Bogdan si Elena ,pe care i-am admirat pe tot parcursul emisinunii,DA !! ca sa ai curaj in tarisooara acesata sa-ti spui, franco, punctul de vedere ,a-ti trebuie un pic de barbatie ,ei au facut asta cu tot riscul,,si sper ca mai sunt inpreuna si astazi,mi-asi dori din tot suffletul ,iar D-voastra sa fiti mandra de o asa nora .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free