Diana – Nora Saptamanii (18 decembrie 2009)


dianaSchimbare radicala de situatie in ceea ce priveste titlul de Nora Saptamanii la Nora pentru mama 4.

La Finala Saptamanii din 18 decembrie 2009, Diana a fost cea care a obtinut titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 32,1 %, fiind urmata pe locul al doilea de Veronica cu 31,6% si pe locul al treilea de Elena cu un procent de 21,9 % din votul telespectatorilor.

Ce parere aveti de aceasta schimbare de situatie? De ce credeti ca Elena s-a situat saptamana aceasta pe locul al treilea, locul 1 fiind ocupat de aceasta data de Diana?

Articol realizat de Raluca Neagu

32 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (18 decembrie 2009)”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    melania Says:

    imi place mult Dianasa sa nu mai asculte rautatile altora care se dau prietene cu ea.

  2. 9
    Claudia Says:

    DIANA ESTE O FATA CU MULT BUN SIMT SA NU ASCULTE CE SPUN FETELE DIN CASA

  3. 8
    Georgiana Says:

    Diana este o prefakuta,se da prietena q Lili si a fakut cuplu cu Valentin.

  4. 7
    Ligia Says:

    Ada…eu nu sunt de acord cu tine…de ce sa vrea sa plece din casa? Prea multi fani nu are oricum. Eu cred ca familia doamnei Maria are bani si o voteaza si pe ea dar cand s-a certat cu dansa acestia nu am mai votat-o. Cel putin asa cred eu :D

  5. 6
    Dorulet Says:

    Doresc sa nu se lase influentata de barfele fetelor din casa si sa formeze un cuplu cu Vali. Mi se par foarte potriviti, sunt calmi, cuminti, iar Vali are un umor negru, englezesc. imi place felul lui de a fi. Eu nu cred ca relatia lui cu Liliana ar fi durat mult afara. Liliana era prea certareata, iar Vali nu s-ar fi obisnuit cu firea ei vulcanica, impulsiva. Mai bine ca s-au despartit acum. Regret ca doar Diana este criticata. Veronica il place si ea pe Vali de aceea a eliminat-o pe Liliana, nu din prietenie cum spune ea. Mie mi se pare ca Veronica este falsa si nu Diana!

  6. 5
    cristina Says:

    imi plce ca a iesit diana nora saptamni

  7. 4
    nicoleta Says:

    MA BUCUR FOARTE MULT CA A IESIT DIANA NORA SAPTAMANI PENTRU CA MERITA FOARTE MULT SPER CA DE ACUM IN COLO VA IESI NUMAI EA NORA SAPTAMANI.

  8. 3
    george Says:

    diana e o fata draguta dar care nu merita titlul de nora sapt deoarece stie sa intoarca toate vorbele in favoarea ei si nu este consecventa in afirmatii.

  9. 2
    Madalina Says:

    Felicitari pentru Diana! Chiar merita titlul de ;;Nora Saptamanii,,.In continuare sper sa nu isi schimbe comportamentul.

  10. 1
    ada Says:

    elena nu a mai iesit nora saptamani deoarece in emisiunea d luni sau de marti ia rugat pe telespectatori si in special pe mama sa sa nu o mai voteze fiindca vrea sa iese din casa

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free