Vlad si Alina s-au impacat


vlad si alina 15.12Dupa mai multe discutii, Vlad si Alina au ajuns la concluzia ca nu este bine sa se evite, ba din contra e bine sa fie prieteni, sa vorbeasca.

Desi uneori este confuz in ceea ce spune, mai precis ” Eu nu pot sa fiu cu o femeie care plange dupa fostul” sau ” In momentul de fata astept fresh meat (carne proaspata)… Tind sa cred ca m-as potrivi cu Mihaela”, Vlad i-a declarat totusi Alinei ” eu te plac pe tine, dar nu este deajuns.”

Este oare Vlad sincer in ceea ce spune? …asta numai el poate stii.

Cert este ca el a declarat faptul ca o place pe Alina.
“N-am avut nicio femeie in viata mea care sa ma iubeasca cu adevarat”, i-a marturisit Vlad lui Ionut.

In discutia avuta cu Alina, Vlad a mai dorit sa ii spuna acesteia ca sunt anumite lucruri pe care nu le place la ea, mai precis faptul ca este foarte geloasa si ca nu ar fi cazul.

Cu toate ca a declarat la un moment dat ca este mai bine in concurs singur, Vlad a spus in emisiunea de dimineata ” e bine sa fiu cu Alina.”

Doamna Lacramioara nu este insa de aceeasi parere, nefiind de acord cu impacarea dintre cei doi.

Desi Vlad a marturisit ca e nevoie de timp pentru a stii ce simte cu adevarat, Alina este foarte increzatoare in viitorul pe care l-ar putea avea cu acesta.

Ce parere aveti de faptul ca Alina si Vlad au dorit sa mai acorde o sansa relatiei lor in casa Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Vlad si Alina s-au impacat”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    ramona Says:

    poate s-ar intelege cei doi dak dna Lacramioar nu s-ar baga intre ei…

  2. 9
    dana Says:

    nu mi place deloc relatia vlad-alina desi nu am nik cu alina.vlad se potriveste cu veronica ar trebui sa fie sinceri cand e vorba de sentimentele lor ,sa lase ambitia si orgoliul la o parte…

  3. 8
    olly Says:

    vlad se potriveste foarte bine cu veronik…sa speram k o sa-si dea seama k ar fi o pereche potrivita…

  4. 7
    crynutza Says:

    dragi mai vlad si alian ! am sa incem cu tine alina si am sa iti fac numai complimeni ai niste ochi superbi esti foarte frumoasa si daca u creti ca te potrivesti cu vlad eu va urez sa ramaneti in preuna atat timp cat va doriti voi .vlad esti un brbat lafel de aratos si pt tine acelesi chestii

  5. 6
    mery Says:

    nu se potrivesc deloc, vlad se potriveste cu veronica

  6. 5
    mery Says:

    nu se potrivesc , vlad se potriveste cu veronica

  7. 4
    viviana Says:

    IMI DORESC TARE MULT SA SE IMPACE VLAD SI VERONICA PENTRU CA AMANDOI SUNT SUPERBI SI IMPREUNA VOR AJUNGE DEPARTE.

  8. 3
    emyemyluta Says:

    ce relatie? ceea ce e intre ei se poate numi trecerea timpului. nu e adevarat,chiar nu poate fi. Vlad cu veronica trebuia sa fie si inca mai sper ca ei doi sa i-a taurul de coarne cum se spune si macar sa inceapa sa vb. si poate ,poate. se vede clar ca nu se simt in largu lor ca nu comunica.

  9. 2
    raluca Says:

    nici eu nu cred in relatia lor, vlad este un baiat foarte calculat si vrea o relatie cu ea, in schimb ea il tine in suspans si nu comunica deloc cu el se vede, Vlad se potrivea de minune cu Veronica ….

  10. 1
    george Says:

    NU CRED IN RELATIA DINTRE VLAD SI ALINA CUM NICI LA INCEPUT NU AM CREZUT.S-AR PUTEA SA MAI FIE CEVA INTRE EI IN CONCURS DAR AFARA IN NICIUN CAZ.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free