Valentin: ” Diana este printesa vietii mele”


valentin 15.12Valentin a incercat sa faca cate o caracterizare fiecarei fete din casa Nora pentru mama 4.  Stand la o “sueta” cu baietii, Valentin a povestit ceea ce crede despre fiecare fata in parte. Le-a adus in discutie pe Alexandra, pe Veronica, pe Mihaela, pe Brandusa, pe Cristina… si nu in ultimul rand pe Diana.

Despre cea din urma a povestit ” Iubirea a inceput cand am vazut-o pentru prima oara pe Diana.” El le-a mai declarat baietilor ca intre el si Diana a fost o sclipire.

Diana e “printesa vietii mele”, a mai adaugat Valentin, consolat de faptul ca ” Liliana nu a mai dat niciun semn de viata.”

Intrebat in emisiunea de dimineata daca cele afirmate de el sunt adevarate, Valentin a declarat ca totul a fost un pamflet si ca ar fi trebuit tratat ca atare. El a mai spus ca tot ce a declarat despre Diana, Alexandra si Veronica au fost minciuni.

Ultimele cuvinte pe care Valentin a dorit sa le adauge legate de aceasta intamplare, au fost ” Tot la Liliana ma gandesc…nimeni nu stie ce e in sufletul meu (tristete)”.

Si cu toate acestea,  noi spunem precum a mai spus si Valentin la un moment dat ” Totul e posibil la Nora pentru mama”.

Care credeti ca este adevarul? Oare Valetin are sentimente pentru Diana si ii este frica sa recunoasca acest lucru?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Valentin: ” Diana este printesa vietii mele””

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    Dorulet Says:

    Valentin te admir pentru cererea in casatorie a Dianei. Va doresc mult noroc si fericire si sa castigati concursul!!!

  2. 11
    andreea Says:

    nu stiu ce sa zic: i-mi pare rau de vali poate chiar se mai gandeste si la lilianasi ca o iubeste inca dar ,sunt multumita si de diana ca este o tipa super i-m place dar totusi sa ne gandimu pic si la vali ……..adica momentele prin care trece…. eu il sustin te pup vali fa-ti ce-ti spune inima …….

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free