Valentin: ” Diana este printesa vietii mele”


valentin 15.12Valentin a incercat sa faca cate o caracterizare fiecarei fete din casa Nora pentru mama 4.  Stand la o “sueta” cu baietii, Valentin a povestit ceea ce crede despre fiecare fata in parte. Le-a adus in discutie pe Alexandra, pe Veronica, pe Mihaela, pe Brandusa, pe Cristina… si nu in ultimul rand pe Diana.

Despre cea din urma a povestit ” Iubirea a inceput cand am vazut-o pentru prima oara pe Diana.” El le-a mai declarat baietilor ca intre el si Diana a fost o sclipire.

Diana e “printesa vietii mele”, a mai adaugat Valentin, consolat de faptul ca ” Liliana nu a mai dat niciun semn de viata.”

Intrebat in emisiunea de dimineata daca cele afirmate de el sunt adevarate, Valentin a declarat ca totul a fost un pamflet si ca ar fi trebuit tratat ca atare. El a mai spus ca tot ce a declarat despre Diana, Alexandra si Veronica au fost minciuni.

Ultimele cuvinte pe care Valentin a dorit sa le adauge legate de aceasta intamplare, au fost ” Tot la Liliana ma gandesc…nimeni nu stie ce e in sufletul meu (tristete)”.

Si cu toate acestea,  noi spunem precum a mai spus si Valentin la un moment dat ” Totul e posibil la Nora pentru mama”.

Care credeti ca este adevarul? Oare Valetin are sentimente pentru Diana si ii este frica sa recunoasca acest lucru?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Valentin: ” Diana este printesa vietii mele””

  1. 1
    gabriellla Says:

    buna!eu cred ca vali chiar tine la liliana,dar liliana e mult prea vulgara pentru vali,care este un baiat distractiv,cu bun simt,de nota 20……eu nu cred ca vor fy impreuna…o sa vedem ce se intampla afara…..mie mi-ar placea ca vali sa incerce o relatie cu diana…..dar parca s-au acumulat prea multe tensiuni in casa si cred ca ar iesi ceva frumos daca concurentii ar iesi undeva cateva zile (o mini vacanta inainte de sarbatori)…..sr mai schimba si ei putin aerul si s-ar mai distra umpic si cred ca s-ar apropia mult mai mult unele persoane…….oricum eu vreau sa vad intamplari frumoase intre ei …..joculete,distractie…..nu numai certuri….va pup;);)

  2. 2
    george Says:

    EU CRED CA VALI INCEPE SA SIMTA CEVA PTR DIANA DAR II E FRICA SA RECUNOASCA.IN GLUMA SE SPUN MULTE ADEVARURI.

  3. 3
    maria Says:

    eu cred ca vali ar face o pereche nemaipomenita cu diana.ce, lili, era o birfa, birfea pe toata lumea . Doamna Valeria este o doamna cu foarte mult bun simt dar am impresia ca nu are cine sa o voteze din familie ca pe madam maria care este o prefacuta de mama saptaminii, sa ma ierte Dumnezeu dar a adunato bine pe sclifosita de elena care habar n-are ce e cu ea boceste ca o baba nebuna toata ziua!dupa ce ca e urita cu draci se si mai unge pe la ochi cu cate un kilogram de boia oare nu se uita in oglinda sa vada cum arata?

  4. 4
    dana Says:

    mi ar placea foarte mult ca vali sa formeze un cuplu cu diana ,de la inceput vali a placut o pe diana si invers,dar pentru ca s au grabit sa nu ramana fara pereche unii au gresit cand au ales ex:vali a ales o pe liliana…imi doresc ca pana la final sa recunoasca ca se plac si sa formeze un cuplu:)…:*:*,,,

  5. 5
    cristina Says:

    eu cred ca dianail place pe vali

  6. 6
    LORENA Says:

    VALI O MAI IUBESTE PE LILIANA , NU CRED IN RELATIA LUI CU DIANA ,CARE AR FI FORMAT CUPLU CU ORICE BAIAT,PENTRU A CASTIGA MARELE PREMIU.

  7. 7
    ramona Says:

    liliana era oribila ma enerva l culme nu o suportam nici p ea nici p vermonik…ma bucur pt vali k e cu diana, sunt un cuplu perfect…

  8. 8
    ramona Says:

    liliana era oribila ma enerva l culme nu o suportam nici p ea nici p vermonik…ma bucur pt vali k e cu diana, sunt un cuplu perfect…:)

  9. 9
    IRINA Says:

    mi ar place ca vali sa ramana cu diana deoarece se potrivesc si liliana era draguta dar jignea foarte usor nu se uita daca este mama sau fata in schimb vali este un baiat simtit si bine educat ca si diana

  10. 10
    danutzaa Says:

    te felicit vali pt ca ti-ai gasit o fata care te iubeste cu adevarat..nu ca liliana :) )alea erau doar vrajeli…te poop valy

  11. 11
    andreea Says:

    nu stiu ce sa zic: i-mi pare rau de vali poate chiar se mai gandeste si la lilianasi ca o iubeste inca dar ,sunt multumita si de diana ca este o tipa super i-m place dar totusi sa ne gandimu pic si la vali ……..adica momentele prin care trece…. eu il sustin te pup vali fa-ti ce-ti spune inima …….

  12. 12
    Dorulet Says:

    Valentin te admir pentru cererea in casatorie a Dianei. Va doresc mult noroc si fericire si sa castigati concursul!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free