Doamna Maria: “Elena mi-a dovedit ca nu ma respecta”


elena si doamna maria 14.12Doamna Maria este deranjata de faptul ca fetele din casa nu o mai respecta asa cum ar fi trebuit. Desi a incercat sa fie ingaduitoare si sa le acorde credit toate fetelor din casa, acestea nu au inteles gestul ei si au demonstrat, prin comportamentul pe care l-au avut, ca nu o mai respecta.

Doamna Maria considera ca una dintre cauzele pentru care a fost penalizata, a fost si momentul cand nu a insistat sa o trezeasca pe Elena pentru a participa la citirea regulamentului impus de aceasta, in calitate de Mama Lider. Prin faptul ca a preferat sa doarma decat sa asiste impreuna cu ceilalti la regulament, “Elena mi-a dovedit ca nu ma respecta”, a marturisit doamna Maria.

In momentul de fata, Elena este singura fata din casa cu care doamna Maria nu mai vorbeste. Motivele de suparare ale doamnei Maria, nu sunt legate numai de momentul citirii regulamentului, ci si de comportamentul Elenei din ultimul timp. ” Elena are mereu ceva de comentat, nu-i convine nimic”, a mai adaugat doamna Maria.

Elena regreta cele intamplate, ba mai mult decat atat a incercat sa-i ceara iertare doamnei Maria, dar fara niciun rezultat. ” Doamna Maria refuza sa vorbeasca cu mine”, au fost cuvintele Elenei, care nu intelege de ce doamna Maria nu o poate ierta.

Ce parere aveti despre conflictul dintre Elena si doamna Maria?

Articol realizat de Raluca Neagu

25 comentarii la “Doamna Maria: “Elena mi-a dovedit ca nu ma respecta””

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 25
    nicoleta Says:

    d-na maria nu va mai luati de elenutza ca e o fata de nota10000000000000000000000000000 pote jicneste dar si dumneavoastra ati jicnit-o pwp elenutza

  2. 24
    elena ionitoaia Says:

    elena laso mai moale iti sta rau la ce fite faci esti prea plina de tine dm. maria are dreptate

  3. 23
    jamelia Says:

    Elena are dreptate….daca as fi in locul ei la fel as reactiona…sunt cuplul meu preferat Elena si Bogdan..si ar trebuii ca nimeni sa nu se bage in relatia lor..poop

  4. 22
    ALEX Says:

    DOAMNA LACRAMIOARA SE BAGA PREA MULT IN VIATA LUI VLAD AL TREBUI SA IL MAI LASE IN PACE SA SE DESCURCE IN VIATA DESPRE CEILALTI TOT RESPECTU;)

  5. 21
    blackrosealx Says:

    De data asta Elena a avut dreptate in ceea priveste comportamentul Mariei fata de parintii ei. Maria se crede perfecta si vrea sa isi creeze o imagine impecabila dar e o prefacuta. Si Lacramioara si Veronica la fel.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free