Doamna Maria: “Elena mi-a dovedit ca nu ma respecta”


elena si doamna maria 14.12Doamna Maria este deranjata de faptul ca fetele din casa nu o mai respecta asa cum ar fi trebuit. Desi a incercat sa fie ingaduitoare si sa le acorde credit toate fetelor din casa, acestea nu au inteles gestul ei si au demonstrat, prin comportamentul pe care l-au avut, ca nu o mai respecta.

Doamna Maria considera ca una dintre cauzele pentru care a fost penalizata, a fost si momentul cand nu a insistat sa o trezeasca pe Elena pentru a participa la citirea regulamentului impus de aceasta, in calitate de Mama Lider. Prin faptul ca a preferat sa doarma decat sa asiste impreuna cu ceilalti la regulament, “Elena mi-a dovedit ca nu ma respecta”, a marturisit doamna Maria.

In momentul de fata, Elena este singura fata din casa cu care doamna Maria nu mai vorbeste. Motivele de suparare ale doamnei Maria, nu sunt legate numai de momentul citirii regulamentului, ci si de comportamentul Elenei din ultimul timp. ” Elena are mereu ceva de comentat, nu-i convine nimic”, a mai adaugat doamna Maria.

Elena regreta cele intamplate, ba mai mult decat atat a incercat sa-i ceara iertare doamnei Maria, dar fara niciun rezultat. ” Doamna Maria refuza sa vorbeasca cu mine”, au fost cuvintele Elenei, care nu intelege de ce doamna Maria nu o poate ierta.

Ce parere aveti despre conflictul dintre Elena si doamna Maria?

Articol realizat de Raluca Neagu

25 comentarii la “Doamna Maria: “Elena mi-a dovedit ca nu ma respecta””

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    florin Says:

    manumesc cazacu maria si imi place foarte mult emisiunea dumneavoastra si vreu sa intru in direc dar de cate ori am incercat nu am putut .va rog sa ma contactati dumneavoastra nr de tel 0747595495

  2. 19
    iulyana Says:

    imi place mult de tot elena

  3. 18
    Angerfist Says:

    Pe Elena o agreez si eu.Probabil daca nu ar fi ea, emisiunea ar fi moarta!!!Din acest motiv si moderatoarea baga bete in roata atunci cand vine momentu discutiilor intre Elena si Maria!
    Ma uit acum la Tv,si Elena plange… desigur ca ma oftic deoarece nu e tare!Ceea ce nu se observa e ca Maria e plina de teama pentru ca Elena ii “fura barbatu”.Pentru ea baiatu este egal cu sotu ei,PUNCT.Elena de altfel are un caracter puternic, ceea ce o face sa-i tina piept Mariei,si asta o oftica puternic, …

    Ar trebui ca femeia asta sa-si lase baiatu in pace,sa se combine cu orice fata vrea el, ce tot se baga atat in viata lor!

    P.S. Elena , nu-ti mai fa dubii in privinta comportamentului tau,judeca limpede si vei vedea ca nu ai nici un motiv sa plangi in anturaju acela.

    Bogdane, tu esti barbat sau nimic?!Din moment ce ai o iubita,ea e pe locu 1 pentru tine, familia cade pe 2, tinei partea.

  4. 17
    danutzaa Says:

    elena mi se pare ca este prea fitzoasa si crede ca toata lumea e la picioarele ei…..d-na maria face f bn ca nu mai vb cu ea..chiar o felicit:*

  5. 16
    ramona Says:

    yo cred k doamna maria lasa prea mult d l ea…ar trebui sa nu o mai bage deloc in seama p elena

  6. 15
    sory Says:

    mie imi place elena foarte mult….d-na maria e o prefacuta si no sa ii mearga prea mult ,pana acum o adora pe elena acum vezi doamne ca nu o respecta vrea un pic de teatru c asa cam plictisit sa fie “buna”.sunt sigura ca elena vor fii impreuna si chiar se vor casatori se potrivesc de minune.ii sustin pana la sfarsit.

  7. 14
    anonim Says:

    Maria este cea mai prefacuta mama din competitie.Nu o sa gaseasca nici o data o nora pe plac.Nu stie sa ierte micile erori ale celor tineri e o razbunatoare.

  8. 13
    Claudia Says:

    Elena este o fata cu foarte mare tupeu si nu are limita bunului simt,crede ca daca plange dupa ce isi arata caracterul are de castigat,dar se inseala.Asta tine si de educatia primita.
    D-na Marie este de un foarte mare caracter si cred ca or cine ar fi suparat daca viitoarea nora iar barfi familia.

  9. 12
    andra Says:

    elena ori joaca perfect teatru ori are probleme grave cu psihicul…si de ce nu are probleme de comportament incepand cu faptul ca ii cam place sa minta(l-a vazut o singura data pe bogdan si a spus cu gura pana la urechi ca-l iubeste??)…mai sa fie!!si-apoi,mai cred ca nu se potriveste cu bogdan…parerea mea!!…in ce o priveste pe d-na maria,dpmdv este sincer ranita de atitudinea elenei fata de ea si,de ce nu,fata de bogdan…orice mama isi doreste pentru copilul ei tot ce e mai bun…poate uneori exagereaza insa…per ansamblu…ca mama…ii dau dreptate…

  10. 11
    bazil Says:

    elena nu respecta pe nimeni crezand ca este buricul pamantului ,caci prostul nu-i prost destul daca nu-i si fudul. ati vazut ca s-a certat cu cele pe care nu le poate suferi ,cele mai frumoase sau mai deosebite precum;diana ,veronica ,alexandra ,chiar mihaela. MARIA O SA-SI BLESTEME ZILELE DACA ELENA II VA FI NORA,NU O SA FACA TOTI BANII DACA O CASTIGA CONCURSUL,PENTRU CA BOGDAN ESTE CAM SLAB IN FATA ELENEI .

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free