Veronica – Nora Saptamanii (13 noiembrie 2009)


veroooSchimbare radicala de situatie in ceea ce priveste clasamentul pentru Nora Saptamanii. Desi in urma cu o zi ceruse sa nu mai fie votata, Veronica a iesit Nora Saptamanii cu un procent de 41% din votul telespectatorilor.

Se pare ca telespectatorii nu i-au ascultat rugamintile de a putea iesi din competitie, ba mai mult decat atat acestia o sustin pentru a ramane in casa Nora pentru mama 4 in continuare.

Care credeti ca sunt motivele pentru care Veronica a iesit Nora Saptamanii?

51 comentarii la “Veronica – Nora Saptamanii (13 noiembrie 2009)”

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    gaby Says:

    este o scumpa si o fata cu bun simt …o ador si cred k s-ar potrivii foarte bn cu vlad…as vrea sa formeze din nou un cuplu;)

  2. 39
    gaby Says:

    este o scumpa si o fata cu bun simnt …o ador si cred k s-ar potrivii foarte bn cu vlad…as vrea sa formeze din nou un cuplu;)

  3. 38
    onutzu Says:

    esti o scumpa

  4. 37
    vero Says:

    :) ) esti comica rau…ai o replica la toate …se vede ca nu esti o persoana rea ci din contra cred ca se poate baza orcine pe sprijinu tau doar ca e normal sa reactionezi atunci cand te deranjeaza ceva si mai ales ca e stres acolo in casa….si probabil o observat toata lumea ca tie iti trece foarte repede supararea si nervi….grija mare pe viitor…

  5. 36
    gabytza Says:

    nush…ce sa zik e foarte draguta iar mptivele pt care a iesit nora saptamanii nush care sunt poate ca telespectatorilor le place caracterul puternic al veronicai daca a facut unele greseli sau a spus unele lucruri asta e…nu toata lumea se poate abtine la nervi…nu mi`a placut ca a mintit in legatura cu vlad..si ea a recunoscut asta .

  6. 35
    marian Says:

    e o fata cu un caracter puternic stie ce vrea si mereu obtine…si arat si bine cred ca se potriveste cu mihai…

  7. 34
    alexandra voicu Says:

    GUSTURILE NU SE DISKUTA…DAR RAUTATEA ESTE DE MULTE ORI MAI APRECIATA DECAT BUNATATEA SI BUNUL SIMT….ASA SI CU VERONIK…MULTORA LE PLACE DIN CAUZA SAMANTEI DE SCANDAL DE PANA ACUM…K S-A MAI POTOLIT…ADEV.K SI LILIANA O IMPINGEA LA MULTE CAND VEDEA K E NERVOASA PROFITA…O PRIETENA ADEV TE-AR LINISTI KIT K TE-AI SUPARA PE EA K NU TE SUSTINE

  8. 33
    catalyna Says:

    da asa e

  9. 32
    catalyna Says:

    VERONICA este VIATA esteaerul ,pe care il respiram [Poluat sau nu] DACA ar fi sa- mi las toti Banii la poarta Kanal D tot as vota-o …..

  10. 31
    byanka Says:

    nush ce ati vazut la veronica k ati votat-o nora saptamanii, probabil va lasati mult prea usor “dusi de nas” de viclenia ei… mie mi se pare chiar penibila

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free